Bunker Talk: Pojďme si promluvit o všech věcech, které jsme tento týden dělali a neprobírali






Rodina odpočívá ve svém domácím protiatomovém krytu
Walter Sanders/Life Magazine/The LIFE Picture Collection prostřednictvím Getty Images

Vítejte v Bunker Talk. Toto je víkendový otevřený diskusní příspěvek pro nejlepší komentující tým na netu, ve kterém si můžeme popovídat o všem, co se tento týden stalo ao čem jsme se nebavili. Můžeme také mluvit o věcech, které jsme udělali, nebo o čemkoli jiném, co vás zajímá. Jinými slovy, je to doslova téma mimo téma.

Popisek k nejlepšímu snímku tohoto týdne zní:

Během studené války odpočívá rodina v prefabrikovaném protiatomovém krytu. Walter Sanders/Life Magazine Picture Collection prostřednictvím Getty Images.

Ještě jedna připomínka:

Prvotní směrnice!

  • Pokud chcete mluvit o politice, dělejte to s respektem a vězte, že vždy se najde někdo, kdo s vámi nebude souhlasit.
  • Máte-li politické neshody, řekněte to s úctou, držte se faktů a žádné dětinské nadávky nebo osobní útoky jakéhokoli druhu. Pokud se tímto způsobem nedokážete vypořádat, pak prosím diskutujte prakticky o čemkoli jiném.
  • Žádné politické memy s odpadky. Žádná konspirační teorie nechyruje. Odkazy na crackpot stránky budou také odstraněny. Trolling a shitposting nebudou tolerovány. Žádné obsedantní chování vůči ostatním uživatelům. Jen se nestýkat s lidmi, které nemáte rádi.
  • Nebuďte hulvát a krmte trolly! To je stejně na vás jako na nich. Pokud se vám nelíbí, co vidíte, použijte tlačítko ztlumení.
  • Takže pokud nemáte co říct kvalitního, umět se chovat k lidem s respektem, pochopit, že každý se nepřihlásí k vašemu úplně stejnému světonázoru, a smířit se s realitou, že neexistuje žádné dokonalé řešení, když přijde. k moderování komunity, jako je tato, je pravděpodobně nejlepší jít dál.
  • Nakonec, jako vždy, nahlaste pachatele, prosím. Neznamená to nahlásit lidi, kteří nesdílejí vaše politické názory, ale v tomto ohledu opravdu potřebujeme vaši pomoc.





Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com