Toyota Camry 2024 – Exteriér, konfigurace, konkurenti







Toyota Camry je spolehlivý, stylový a pohodlný sedan. Po desetiletí je nejprodávanějším vozem a je skvělou volbou pro řidiče všech věkových kategorií. Camry je k dispozici v různých výbavách a konfiguracích. Má prostorný interiér, výkonný motor a bohaté bezpečnostní prvky. Camry přichází v různých cenových relacích, což z něj činí dostupnou volbu pro mnoho řidičů. Toyota Camry 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Toyota Camry má elegantní, moderní design, který vynikne na silnici. Díky zakřiveným liniím a aerodynamickému tvaru vypadá sportovně a stylově. Camry přichází s řadou designů kol od 15 do 18 palců, ze kterých si můžete vybrat. Nabízí také řadu barev exteriéru, od klasických neutrálních až po výrazné odstíny. Camry má řadu exteriérových prvků, včetně LED světlometů a zadních světel, elektricky ovládaného střešního okna a zadního spoileru. Toyota Camry 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Toyota Camry je k dispozici s řadou motorizací, od 2,5litrového čtyřválce po 3,5litrový V6. Všechny motory jsou spárovány s 8stupňovou automatickou převodovkou. Camry také nabízí hybridní pohonné ústrojí, které kombinuje 2,5litrový čtyřválcový motor s elektromotorem. Tato hybridní pohonná jednotka nabízí zlepšenou spotřebu paliva a emise. Motory Camry jsou navrženy pro výkon i účinnost a nabízejí hladkou a pohodlnou jízdu. Toyota Camry 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Interiér Toyoty Camry je navržen pro pohodlí a komfort. Jeho sedadla jsou nosná a prostorná a přichází s řadou funkcí, jako je digitální přístrojový štít a 7palcová dotyková obrazovka. Camry je také vybavena řadou bezpečnostních prvků, jako je zpětná kamera, sledování mrtvého úhlu a adaptivní tempomat. Nabízí také řadu praktických funkcí, jako je bezklíčový vstup a startování tlačítkem. Interiér Camry je navržen tak, aby byl pohodlný a stylový, s řadou materiálů a povrchových úprav, ze kterých si můžete vybrat.

Cena

Toyota Camry má počáteční cenu 24 425 $ a může se pohybovat až do 35 000 $, v závislosti na úrovni výbavy a zvolených možnostech. Camry je k dispozici také v hybridní verzi, jejíž počáteční cena je 27 500 $. Hybridní verze nabízí lepší spotřebu paliva a emise. Camry má skvělou hodnotu za peníze a nabízí řadu funkcí a možností za konkurenceschopnou cenu.

Bezpečnost

Toyota Camry je navržena s ohledem na bezpečnost. Dodává se s řadou bezpečnostních prvků, jako je zpětná kamera, sledování mrtvého úhlu a adaptivní tempomat. Camry je také vybavena řadou airbagů, včetně předních a bočních airbagů a také kolenním airbagem řidiče. Disponuje také řadou aktivních bezpečnostních prvků, jako je varování před opuštěním jízdního pruhu a automatické nouzové brzdění. Camry byla vysoce hodnocena z hlediska bezpečnosti pojišťovacím institutem pro bezpečnost na silnicích a je skvělou volbou pro ty, kteří oceňují bezpečnost.

Barvy

Toyota Camry je k dispozici v řadě barev, od klasických neutrálních až po výrazné odstíny. Nabízí také řadu povrchových úprav, od lesklých po matné. Camry je k dispozici také v řadě dvoubarevných barevných kombinací, které dodávají exteriéru jedinečný nádech. Nabízí také řadu designů kol od 15 do 18 palců, ze kterých si můžete vybrat. Řada barev a povrchových úprav Camry z něj dělá skvělou volbu pro ty, kteří se chtějí na silnici vyjádřit.

Výbava

Camry je k dispozici v široké řadě konfigurací a výbav. Základní model je vybaven 2,5l motorem a 6stupňovou automatickou převodovkou. Camry je k dispozici s řadou funkcí, včetně prémiového audio systému, zpětné kamery a sady bezpečnostních prvků. Camry je k dispozici také s hybridním pohonem, což z něj činí efektivní a ekologickou variantu.

Rozměry

Camry je sedan střední třídy s délkou 192,7 palce a šířkou 72,4 palce. Má rozvor 109,3 palce a pohotovostní hmotnost 3 450 liber. Camry má prostorný interiér s místy až pro pět cestujících. Má objem kufru 15,1 kubických stop a kapacitu palivové nádrže 17,0 galonů. Camry je také k dispozici s hybridním pohonem, který má hodnocení spotřeby paliva až 51 mpg ve městě a 53 mpg na dálnici.

Konkurenti

Camry je nejprodávanější sedan a je skvělou volbou pro řidiče všech věkových kategorií. Je to spolehlivý, stylový a pohodlný vůz. Hlavními konkurenty Camry jsou Honda Accord, Nissan Altima a Ford Fusion. Všechny z těchto vozů nabízí podobnou úroveň výkonu a funkcí. Camry je skvělou volbou pro řidiče, kteří chtějí spolehlivé a pohodlné auto. Má prostorný interiér, výkonný motor a řadu bezpečnostních prvků.

Závěry

Toyota Camry je spolehlivý, stylový a pohodlný sedan. Po desetiletí je nejprodávanějším vozem a je skvělou volbou pro řidiče všech věkových kategorií. Camry je k dispozici v různých výbavách a konfiguracích. Má prostorný interiér, výkonný motor a množství bezpečnostních prvků. Camry je nejprodávanější sedan a je skvělou volbou pro řidiče, kteří chtějí spolehlivý a pohodlný vůz. Má prostorný interiér, výkonný motor a bohaté bezpečnostních prvků.








Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com