BMW M8 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Novinky automobilového průmyslu






BMW M8 je vysoce výkonný luxusní vůz, který jistě zaujme. Dodává se s výkonným motorem a elegantním designem, díky čemuž je dokonalým vozem pro ty, kteří hledají luxusní jízdu. BMW M8 je nabité funkcemi a možnostmi, které řidičům umožňují přizpůsobit si jízdu podle svých představ. Od motoru až po interiér nabízí M8 různé možnosti, ze kterých si můžete vybrat. BMW M8 je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní jízdu se spoustou výkonu a možností přizpůsobení. Určitě bude hitem každého, kdo hledá špičkové vozidlo. BMW M8 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

BMW M8 je elegantní a stylové auto s agresivním postojem. Jeho vnější design se vyznačuje dlouhou kapotou, širokou mřížkou chladiče a svalnatými křivkami, díky nimž vyčnívá z davu. M8 je k dispozici s řadou exteriérových prvků, včetně 19palcových litých kol, adaptivních LED světlometů a panoramatického střešního okna. Nabízí také různé barvy exteriéru, včetně alpské bílé, minerální bílé a černé safírové. Vzhled design M8 jistě zaujme, ať jde kamkoli. Jeho odvážný styl a působivé prvky z něj dělají poutavý vůz, který bude na silnici výrazem. BMW M8 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

BMW M8 je poháněno 4,4litrovým motorem V8, který produkuje 600 koní a točivý moment 553 lb-ft. Je spojen s 8stupňovou automatickou převodovkou a standardně se dodává s pohonem všech kol. Motor je schopen zrychlit z 0-60 mph za pouhé 3,2 sekundy a dosahuje maximální rychlosti 155 mph. Nabízí také vynikající spotřebu paliva, s odhadem EPA 18 mpg město a 25 mpg dálnice. Výkonný motor M8 jistě udělá dojem i na ty nejnáročnější řidiče. Jeho kombinace výkonu a účinnosti z něj dělá perfektní vůz pro ty, kteří chtějí to nejlepší z obou světů. BMW M8 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

BMW M8 nabízí luxusní a pohodlný interiér s řadou špičkových prvků. Kabina je prostorná a dobře vybavená, se standardním vybavením, jako je kožené čalounění, vyhřívaná přední sedadla a prémiový audio systém. M8 také nabízí řadu pokročilých technologických funkcí, včetně 10,3palcového dotykového informačního a zábavního systému, kompatibility Apple CarPlay a Android Auto a bezdrátové nabíjecí podložky. V interiéru M8 se jistě každý řidič bude cítit hýčkán. Jeho kombinace luxusu a technologie z něj dělá perfektní vůz pro ty, kteří chtějí to nejlepší z obou světů.

Cena

BMW M8 má vyvolávací cenu 133 000 $. Je k dispozici ve dvou úrovních výbavy, M8 a M8 Competition, jejichž cena začíná na 142 000 dolarech. M8 je k dispozici s řadou volitelných prvků, včetně střechy z uhlíkových vláken, aktivního odpružení a zábavního systému pro zadní sedadla. Tyto funkce mohou přidat tisíce dolarů k ceně. M8 je drahé auto, ale stojí za to. Jeho kombinace výkonu, luxusu a technologie z něj dělá skvělou hodnotu pro ty, kteří chtějí to nejlepší z nejlepšího.

Bezpečnost

BMW M8 nabízí řadu standardních bezpečnostních prvků, včetně adaptivního tempomatu, varování před opuštěním jízdního pruhu a automatického nouzového brzdění. Nabízí také řadu volitelných bezpečnostních prvků, jako je sledování mrtvého úhlu a parkovací asistent. M8 má 5hvězdičkové celkové hodnocení bezpečnosti od National Highway Traffic Safety Administration. Získal také hodnocení Top Safety Pick+ od pojišťovacího institutu pro bezpečnost na silnicích. M8 je bezpečné auto, které může dát řidičům klid. Díky kombinaci standardních a volitelných bezpečnostních prvků je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí zůstat na cestách v bezpečí.

Barvy

BMW M8 je k dispozici v řadě barev exteriéru, včetně alpské bílé, minerální bílé, černé safírové a modré San Marino. Nabízí také různé barvy interiéru, jako je černá, slonovinově bílá a koňaková. Barvy exteriéru M8 jistě přitáhnou hlavu, ať jde kamkoli. Jeho výrazné a poutavé barvy z něj dělají skvělou volbu pro ty, kteří se chtějí na cestách vyjádřit. Řada barev M8 nabízí pro každého něco. Ať už chcete decentní nebo odvážný vzhled, M8 má barvu, díky které bude váš vůz vyčnívat z davu.

Výbava

BMW M8 přichází s řadou konfigurací, které lze přizpůsobit potřebám každého řidiče. Motor lze přizpůsobit různým úrovním výkonu a interiér lze přizpůsobit pomocí různých materiálů a barev. BMW M8 nabízí také řadu bezpečnostních prvků, jako je varování před opuštěním jízdního pruhu, sledování mrtvého úhlu a adaptivní tempomat. Tyto funkce mohou pomoci udržet řidiče v bezpečí, když jsou na silnici. BMW M8 je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní jízdu se spoustou možností přizpůsobení. Díky své rozmanitosti konfigurací M8 jistě potěší každého, kdo hledá vozidlo vyšší třídy.

Rozměry

BMW M8 je velké auto, měří 4 988 mm na délku, 1 920 mm na šířku a 1 444 mm na výšku. Má rozvor 2 964 mm, což mu dodává elegantní a sportovní vzhled. BMW M8 má pohotovostní hmotnost 1 945 kg, což z něj dělá výkonný a obratný vůz. Dokáže dosáhnout maximální rychlosti 250 km/h a zrychlení z 0 na 100 km/h za 4,2 sekundy. BMW M8 je skvělou volbou pro ty, kteří hledají výkonný a luxusní vůz. Se svými velkými rozměry a výkonným motorem na silnici jistě udělá dojem.

Konkurenti

BMW M8 má na trhu luxusních vozů několik konkurentů. Mercedes-AMG S63 je výkonný a luxusní vůz, který nabízí podobné vlastnosti a výkon jako M8. Audi RS7 je dalším konkurentem, který nabízí podobný výkon a vlastnosti. Má o něco menší motor než M8, ale pořád je to výkonný a luxusní vůz. BMW M8 je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní a výkonný vůz. Se svými konkurenty na trhu se jistě stane hitem každého, kdo hledá luxusní vůz nejvyšší třídy.

Závěry

BMW M8 je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní a výkonný vůz. Má výkonný motor, elegantní design a řadu možností, ze kterých si můžete vybrat. BMW M8 je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní vůz nejvyšší třídy. Díky své rozmanitosti konfigurací a funkcí jistě potěší každého, kdo hledá luxusní jízdu. BMW M8 je skvělou volbou pro ty, kteří hledají výkonný a luxusní vůz. Se svými velkými rozměry a výkonným motorem na silnici jistě udělá dojem.






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com