KIA Cerato 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Novinky automobilového průmyslu






Kia Cerato je kompaktní vůz nabitý funkcemi. Má elegantní, moderní design s pohodlným interiérem. Jeho motory poskytují plynulou jízdu a skvělou spotřebu paliva. Cerato přichází s řadou možností a doplňků, jako je panoramatické střešní okno a prémiový informační a zábavní systém. Nabízí také pokročilé bezpečnostní funkce, jako je sledování mrtvého úhlu a asistent pro jízdu v pruzích. Cerato je perfektní vůz pro ty, kteří chtějí praktickou, spolehlivou a stylovou jízdu. KIA Cerato 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

KIA Cerato má elegantní, moderní exteriér s výraznou mřížkou chladiče a ostrými liniemi. Díky aerodynamickému tvaru vyčnívá z davu. Je vybaven stylovými litými koly, panoramatickým střešním oknem a LED světlomety, které poskytují luxusní vzhled. Cerato je k dispozici v řadě barev, od klasické černé po zářivě červenou. KIA Cerato 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

KIA Cerato je poháněna 2,0litrovým čtyřválcovým motorem, který produkuje výkon 147 koní a točivý moment 132 liber-stop. Dodává se se šestistupňovou automatickou převodovkou a pohonem předních kol pro plynulou jízdu. Motor je úsporný a poskytuje spolehlivý výkon pro různé jízdní podmínky. KIA Cerato 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

KIA Cerato má prostorný, moderní interiér s pohodlným sezením pro pět cestujících. Je vybaven 7palcovým dotykovým informačním systémem, Apple CarPlay a Android Auto a zadní kamerou. Cerato má také spoustu úložného prostoru, včetně velké odkládací přihrádky a odkládací přihrádky na středové konzole.

Cena

KIA Cerato má prostorný, moderní interiér s pohodlným sezením pro pět cestujících. Je vybaven 7palcovým dotykovým informačním systémem, Apple CarPlay a Android Auto a zadní kamerou. Cerato má také spoustu úložného prostoru, včetně velké odkládací přihrádky a odkládací přihrádky na středové konzole.

Bezpečnost

KIA Cerato je vybavena řadou pokročilých bezpečnostních prvků, včetně sledování mrtvého úhlu, varování před opuštěním jízdního pruhu a varování před čelní srážkou. Má také elektronický stabilizační systém a protiblokovací brzdový systém pro větší bezpečnost. Cerato má také pokročilý systém airbagů a systém sledování tlaku v pneumatikách.

Barvy

KIA Cerato je k dispozici v řadě barev, od klasické černé po zářivě červenou. Dodává se také v řadě metalických odstínů, včetně stříbrné a modré. Cerato je také k dispozici v řadě dvoubarevných kombinací barev, včetně černé a bílé a červené a černé.

Výbava

Kia Cerato je k dispozici ve třech různých konfiguracích – LX, S a EX. LX je základní model, zatímco S a EX přicházejí s více funkcemi. Cerato je poháněno 2,0litrovým 4válcovým motorem, který produkuje 147 koní a 132 lb-ft točivého momentu. Je k dispozici s 6stupňovou manuální nebo 6stupňovou automatickou převodovkou. Cerato také nabízí řadu komfortních a bezpečnostních funkcí, jako je zadní kamera, adaptivní tempomat a varování před opuštěním jízdního pruhu.

Rozměry

Kia Cerato má délku 182,3 palce, šířku 69,9 palce a výšku 56,9 palce. Má rozvor 106,3 palce a pohotovostní hmotnost 2 853 liber. Cerato má prostorný interiér s pěti místy k sezení. cestujících. Má nákladovou kapacitu 14,7 kubických stop a zadní sedadla lze sklopit pro další úložný prostor. Cerato má kapacitu palivové nádrže 14,8 galonu a odhadovanou spotřebu paliva 26 mpg ve městě a 37 mpg na dálnici.

Konkurenti

Kia Cerato konkuruje dalším kompaktním vozům, jako jsou Honda Civic, Toyota Corolla a Hyundai Elantra. Konkuruje také větším sedanům, jako jsou Toyota Camry a Honda Accord. Cerato nabízí skvělou hodnotu za peníze, s počáteční doporučenou cenou 18 990 $. Má dlouhý seznam standardních funkcí a různé možnosti a příslušenství. Cerato také nabízí skvělou spotřebu paliva, pohodlný interiér a hladkou jízdu. Je to skvělá volba pro ty, kteří hledají spolehlivý a cenově dostupný vůz.

Závěry

Kia Cerato je vynikající volbou pro ty, kteří hledají spolehlivý a cenově dostupný vůz. Má elegantní, moderní design a pohodlný interiér. Nabízí také skvělou spotřebu paliva a hladkou jízdu. Cerato má dlouhý seznam standardních funkcí a různé možnosti a příslušenství. Je to vynikající poměr cena/výkon a nabízí pokročilé bezpečnostní funkce, jako je sledování mrtvého úhlu a asistent pro jízdu v jízdním pruhu. Kia Cerato je perfektní vůz pro ty, kteří chtějí praktickou, spolehlivou a stylovou jízdu.






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com