Hyundai Grandeur 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Novinky automobilového průmyslu






Hyundai Grandeur je luxusní sedan, který vyniká na přeplněném trhu. Nabízí elegantní design, pohodlný interiér a výkonný motor. Grandeur také disponuje pokročilými bezpečnostními a pohodlnými funkcemi, takže je ideální volbou pro řidiče, kteří chtějí spolehlivé a stylové vozidlo. Grandeur je skvělou volbou pro každého, kdo hledá spolehlivý, luxusní sedan, který nezruinuje peníze. Hyundai Grandeur 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Hyundai Grandeur se může pochlubit elegantním, moderním designem s výraznou mřížkou chladiče a tvarovanými liniemi karoserie. Od táhlých zatáček až po silný postoj, Grandeur jistě otočí hlavu. Grandeur se vyznačuje řadou exteriérových prvků, včetně LED světlometů, chromovaných akcentů a elektricky ovládaného střešního okna. Grandeur také přichází s řadou designů kol, ze kterých si můžete vybrat. Hyundai Grandeur má na výběr řadu barev exteriéru, včetně červené šarlatové, černé Phantom a bílé Glacier. Hyundai Grandeur 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Hyundai Grandeur je poháněn 2,5litrovým 4válcovým motorem, který produkuje 192 koní a 181 lb-ft točivého momentu. Motor je spojen s 8stupňovou automatickou převodovkou. Grandeur také nabízí řadu pokročilých technologií motoru, včetně přímého vstřikování, proměnného časování ventilů a turbodmychadla. Tyto technologie pomáhají modelu Grandeur dosáhnout kombinovaných 28 mpg odhadovaných podle EPA. Grandeur je také vybaven režimem Eco, který pomáhá maximalizovat spotřebu paliva úpravou hnacího ústrojí a systémů klimatizace. Hyundai Grandeur 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Hyundai Grandeur se vyznačuje luxusním interiérem s materiály měkkými na dotek a řadou pokročilých funkcí. Grandeur je vybaven 10,25palcovým dotykovým informačním a zábavním systémem s Apple CarPlay a Android Auto. Grandeur také nabízí řadu komfortních prvků, včetně vyhřívaných a ventilovaných předních sedadel, dvouzónové klimatizace a elektricky naklápěcího a teleskopického volantu. Grandeur také nabízí řadu pokročilých bezpečnostních funkcí, včetně varování před slepým úhlem, varování před příčným provozem vzadu a varování před čelní srážkou.

Cena

Hyundai Grandeur má vyvolávací cenu 24 345 $. Grandeur je k dispozici ve čtyřech výbavách, od základní SE až po nejvyšší výbavu Limited. Grandeur může být vybaven řadou doplňků a paketů, včetně panoramatického střešního okna, systému prostorové kamery a prémiového audio systému. Grandeur také nabízí řadu balíčků, včetně balíčku Technology, balíčku asistence řidiče a balíčku Luxury.

Bezpečnost

Hyundai Grandeur je vybaven řadou pokročilých bezpečnostních prvků, včetně adaptivního tempomatu, asistenta pro jízdu v jízdním pruhu a automatického nouzového brzdění. Grandeur má také řadu prvků pasivní bezpečnosti, včetně šesti airbagů, zadní kamery a aktivních opěrek hlavy. Grandeur má také sadu asistenčních technologií pro řidiče. Grandeur získal 5hvězdičkové hodnocení bezpečnosti od National Highway Traffic Safety Administration, což z něj činí jedno z nejbezpečnějších vozidel na silnici.

Barvy

Hyundai Grandeur je k dispozici v řadě barev exteriéru, včetně červené šarlatové, černé Phantom a bílé Glacier. Grandeur také nabízí řadu barevných variant interiéru, včetně béžové a černé. Grandeur také nabízí řadu designů kol, ze kterých si můžete vybrat, včetně 17palcových litých kol a 19palcových litých kol. Grandeur má také řadu povrchových úprav kol, včetně chromu a bronzu. Grandeur má také řadu exteriérových akcentů, včetně chromovaného lemování, černého lemování a akcentů v barvě karoserie. Grandeur má také řadu interiérových akcentů, včetně dřevěných dekorů a kovových akcentů.

Výbava

Grandeur je k dispozici v různých konfiguracích, včetně 2,4litrového čtyřválcového motoru, 3,3litrového V6 a 2,0litrového přeplňovaného motoru. Grandeur také přichází s řadou úrovní výbavy, od základního GL až po vrcholný Ultimate, takže je tu Grandeur pro každého. Grandeur také nabízí řadu funkcí, včetně panoramatického střešního okna, vyhřívaných a ventilovaných sedadel a high-tech informačního a zábavního systému.

Rozměry

Grandeur je velký sedan s délkou 196,9 palce a šířkou 74,8 palce. Grandeur má rozvor 111,8 palce a pohotovostní hmotnost 3 581 liber. Grandeur má kapacitu kufru 16,3 kubických stop, takže je dostatečně prostorný pro potraviny, zavazadla a další předměty.

Konkurenti

Grandeur čelí tvrdé konkurenci ostatních luxusních sedanů, včetně Toyoty Avalon, Nissanu Maxima a Kia Cadenza. Grandeur má oproti svým konkurentům výhodu z hlediska ceny, protože je to jeden z nejdostupnějších luxusních sedanů na Grandeur má také řadu funkcí, kterými se odlišuje od svých konkurentů, včetně panoramatického střešního okna, vyhřívaných a ventilovaných sedadel a špičkového informačního a zábavního systému.

Závěry

Hyundai Grandeur je skvělou volbou pro každého, kdo hledá spolehlivý, luxusní sedan, který nezruinuje peníze. Grandeur nabízí řadu funkcí, včetně panoramatického střešního okna, vyhřívaných a ventilovaných sedadel a high-tech informačního a zábavního systému. Grandeur má také výhodu oproti svým konkurentům z hlediska ceny, což z něj činí vynikající poměr ceny a kvality.






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com