Subaru BRZ 2024 – Exteriér, konfigurace, konkurenti







Subaru BRZ je vzrušující sportovní vůz, který nabízí dokonalou kombinaci síly, výkonu a stylu. Vyznačuje se lehkou konstrukcí a výkonným 2,0litrovým motorem, díky čemuž je skvělou volbou pro řidiče, kteří chtějí vzrušující jízdu. BRZ také nabízí širokou škálu funkcí, včetně sportovně laděného odpružení, vyspělých bezpečnostních systémů a elegantního exteriéru. Subaru BRZ 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Subaru BRZ je elegantní, sportovní vůz s hladkým exteriérem. Jeho nízkoprofilový postoj a dlouhá kapuce mu dodávají agresivní vzhled. Jeho aerodynamický design pomáhá snižovat odpor vzduchu a zlepšuje spotřebu paliva. Vzhled je také dostupný v různých barvách a povrchových úpravách. BRZ se vyznačuje jedinečnou šestiúhelníkovou mřížkou chladiče, zavinovacími světlomety a tvarovanou kapotou. Jeho 17palcová litá kola mu dodávají sportovní vzhled. BRZ má také nízko položené těžiště, což pomáhá zlepšit ovladatelnost a zatáčení. Vzhled BRZ je navržen tak, aby byl stylový i funkční. Jeho agresivní linie a aerodynamický design pomáhají snižovat odpor a snižují spotřebu paliva. Vzhled také přichází v různých barvách a povrchových úpravách, aby se hodil ke každému stylu. Subaru BRZ 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Subaru BRZ je poháněno 2,0litrovým čtyřválcovým motorem, který produkuje 205 koní a 156 lb-ft točivého momentu. Je spárován s šestistupňovou manuální nebo šestistupňovou automatickou převodovkou. BRZ je také vybaven diferenciálem s omezenou svorností, který pomáhá zlepšit trakci a zatáčení. BRZ má spotřebu paliva 22 mpg ve městě a 30 mpg na dálnici. Je také vybaven sportovně naladěným podvozkem, který pomáhá zlepšit ovladatelnost a průjezd zatáčkami. BRZ má také nízko položené těžiště, což pomáhá zlepšit stabilitu a zatáčení. Motor BRZ je navržen tak, aby byl výkonný a účinný. Jeho motor o výkonu 205 koní a sportovně vyladěný podvozek mu pomáhají poskytnout vzrušující zážitek z jízdy. BRZ má také hodnocení spotřeby paliva 22 mpg ve městě a 30 mpg na dálnici. Subaru BRZ 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Subaru BRZ má sportovní interiér s pohodlným sezením pro čtyři. Jeho sedadla jsou čalouněná kůží a mají nastavitelnou bederní opěrku. BRZ má také kůží potažený volant a hlavici řadicí páky. V interiéru nechybí ani 6,2palcový dotykový informační systém. BRZ má řadu prvků interiéru, včetně dvouzónové klimatizace, zpětné kamery a audiosystému se šesti reproduktory. BRZ má také řadu bezpečnostních prvků, včetně zpětné kamery, sledování mrtvého úhlu a varování před opuštěním jízdního pruhu. Interiér BRZ je navržen tak, aby byl pohodlný a funkční. Jeho kůží čalouněná sedadla a nastavitelná bederní opěrka pomáhají zajistit pohodlnou jízdu. BRZ má také řadu prvků interiéru, jako je dvouzónová klimatizace, zadní kamera,

Cena

Subaru BRZ má startovací cenu 27 495 $. Je k dispozici ve třech úrovních výbavy: Premium, Limited a Special Edition. BRZ je také k dispozici s řadou volitelných paketů, jako je paket Performance Package a balíček Technology Package. BRZ je také k dispozici s řadou volitelných prvků, jako je elektricky ovládané střešní okno, zadní spoiler a vylepšený audio systém. BRZ je také k dispozici s řadou speciálních modelů, jako jsou Series.Gray a Series.Blue. BRZ je dostupné sportovní auto s počáteční cenou 27 495 $. Je k dispozici ve třech úrovních výbavy a řadě volitelných paketů. BRZ je také k dispozici s řadou volitelných prvků, jako je elektricky ovládané střešní okno, zadní spoiler a vylepšený audio systém.

Bezpečnost

Subaru BRZ je vybaveno řadou bezpečnostních prvků, včetně zpětné kamery, sledování mrtvého úhlu a varování před opuštěním jízdního pruhu. BRZ má také nízko položené těžiště, což pomáhá zlepšit stabilitu a zatáčení. BRZ je také vybavena řadou airbagů, včetně předních, bočních a bočních hlavových airbagů. BRZ má pět hvězdiček v celkovém hodnocení nárazových testů od Národního úřadu pro bezpečnost silničního provozu. Je také vybaven řadou asistenčních funkcí pro řidiče, jako je adaptivní tempomat, asistent udržování v jízdním pruhu a automatické nouzové brzdění. BRZ má také zpětnou kameru a sledování mrtvého úhlu. Subaru BRZ je navrženo jako bezpečné a spolehlivé auto. Je vybaven řadou bezpečnostních prvků, jako je zpětná kamera, sledování mrtvého úhlu a varování před opuštěním jízdního pruhu.

Barvy

Subaru BRZ je k dispozici v různých barvách, včetně Crystal White Pearl, Ice Silver Metallic a WR Blue Pearl. Je také k dispozici v různých modelech speciální edice, jako jsou Series.Gray a Series.Blue. BRZ je také k dispozici v různých povrchových úpravách, jako je matná černá a lesklá černá. BRZ je také k dispozici v různých barvách interiéru, včetně černé, šedé a hnědé. Interiér BRZ je navržen tak, aby byl stylový i funkční. Jeho kůží čalouněná sedadla a nastavitelná bederní opěrka pomáhají zajistit pohodlnou jízdu. Subaru BRZ je k dispozici v různých barvách a povrchových úpravách, takže si ho můžete přizpůsobit svému stylu. Je také k dispozici v různých barvách interiéru, takže můžete najít perfektní kombinaci stylu a pohodlí.

Výbava

Subaru BRZ nabízí různé výbava, od základní výbavy Premium až po nejvyšší výbavu Limited. Každá úroveň výbavy nabízí jedinečnou sadu funkcí, včetně různých možností motoru, převodovky a prvků interiéru. BRZ také nabízí řadu možností vnějšího stylingu, které řidičům umožňují upravit si své vozidlo podle svého osobního stylu.

Rozměry

Subaru BRZ je kompaktní sportovní vůz, který měří pouhých 166,7 palce na délku a 70,9 palce na šířku. BRZ má také nízký profil, měří pouhých 50,6 palce na výšku, takže je skvělou volbou pro řidiče, kteří chtějí elegantní, sportovní vzhled. BRZ má rozvor 101,2 palce, což poskytuje hladkou a pohodlnou jízdu.

Konkurenti

Subaru BRZ je skvělou volbou pro řidiče, kteří hledají sportovní, výkonné vozidlo, ale má silnou konkurenci. Mezi hlavní konkurenty BRZ patří Mazda MX-5 Miata, Toyota 86 a Ford Mustang. Každé z těchto vozidel nabízí jedinečnou sadu funkcí, což z nich dělá skvělou volbu pro řidiče, kteří hledají vzrušující jízdu.

Závěry

Subaru BRZ je vzrušující sportovní vůz, který nabízí dokonalou kombinaci síly, výkonu a stylu. Vyznačuje se lehkou konstrukcí a výkonným 2,0litrovým motorem, díky čemuž je skvělou volbou pro řidiče, kteří chtějí vzrušující jízdu. BRZ také nabízí širokou škálu funkcí, včetně sportovně laděného odpružení, vyspělých bezpečnostních systémů a elegantního exteriéru. Díky své konkurenceschopné ceně a působivému výkonu bude BRZ jistě hitem u řidičů všech věkových kategorií.








Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com