Volkswagen ID 7 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti






Volkswagen ID.7 je elektrické vozidlo, které má svou špičkovou technologií a designem způsobit revoluci v automobilovém průmyslu. Je to perfektní směs stylu a výkonu, takže je ideální pro ty, kteří hledají ekologickou jízdu. ID.7 je k dispozici ve třech různých konfiguracích, z nichž každá má své vlastní jedinečné funkce a specifikace. Od základního modelu až po nejvyšší řadu si vybere každý. Rozměry vozu jsou docela působivé, měří 4 845 mm na délku, 1 907 mm na šířku a 1 649 mm na výšku. Volkswagen ID 7 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Volkswagen ID.7 má elegantní, moderní design exteriéru, doplněný chromovanou mřížkou chladiče a LED světlomety. Díky aerodynamickému tvaru vypadá sportovně a stylově. Jeho široký rozvor mu dodává robustní a pevný vzhled. Vzhled je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, díky čemuž je odolný vůči korozi a korozi. Má lesklý povrch, který vypadá atraktivně a stylově. ID.7 má také panoramatické střešní okno pro jasný výhled na oblohu. Vzhled také přichází s několika bezpečnostními prvky, jako je pokročilý systém airbagů, protiblokovací brzdy a zadní kamera. Má také několik asistenčních technologií pro řidiče, jako je adaptivní tempomat a asistent pro jízdu v pruzích. Volkswagen ID 7 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Volkswagen ID.7 pohání 1,5litrový přeplňovaný čtyřválcový motor. Vyrábí 148 koní a 184 lb-ft točivého momentu. Je spojen s osmistupňovou dvouspojkovou automatickou převodovkou. Motor je vysoce účinný a poskytuje dobrou spotřebu paliva. Zrychlí z 0 na 60 mil/h za pouhých 7,3 sekundy a dosahuje maximální rychlosti 124 mil/h. Má také režim Eco, který pomáhá snížit spotřebu paliva. Motor je také odolný a spolehlivý. Je dobře stavěný a dokáže odolat nástrahám každodenního ježdění. Při správné údržbě má životnost až 150 000 mil. Volkswagen ID 7 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Interiér vozu Volkswagen ID.7 je prostorný a pohodlný. Má prostornou kabinu s dostatkem místa pro hlavu a nohy pro cestující. Sedadla jsou čalouněna vysoce kvalitními materiály a jsou nastavitelná pro větší pohodlí. Interiér má také řadu technických prvků, včetně velkého dotykového displeje, digitálního sdruženého přístroje a hlasově ovládaného informačního a zábavního systému. Má také několik asistenčních funkcí pro řidiče, jako je sledování mrtvého úhlu a adaptivní tempomat. Interiér je také vybaven několika bezpečnostními prvky, jako je pokročilý systém airbagů, protiblokovací brzdy a zpětná kamera. Má také několik asistenčních technologií pro řidiče, jako je adaptivní tempomat a asistent pro jízdu v pruzích.

Cena

Volkswagen ID.7 má cenu 33 000 dolarů za základní model. Je také k dispozici v několika vyšších úrovních výbavy, které se mohou pohybovat od 37 000 do 45 000 USD. Vyšší úrovně výbavy přicházejí s dalšími funkcemi a vylepšeními. ID.7 je také způsobilý pro různé pobídky a daňové úlevy. Ty mohou pomoci snížit celkové náklady na vlastnictví. Je také způsobilá pro různé možnosti financování a leasingové smlouvy, díky nimž je cenově dostupnější. ID.7 je také způsobilý pro předplatitelskou službu Care by Volvo společnosti Volkswagen. To vám umožní platit paušální měsíční poplatek za auto, pojištění a údržbu. To může pomoci k tomu, aby byl vůz z dlouhodobého hlediska dostupnější.

Bezpečnost

Volkswagen ID.7 je vybaven několika bezpečnostními prvky, jako je pokročilý systém airbagů, protiblokovací brzdy a zadní kamera. Má také několik asistenčních technologií pro řidiče, jako je adaptivní tempomat a asistent pro jízdu v pruzích. ID.7 má také několik funkcí aktivní bezpečnosti, jako je automatické nouzové brzdění a sledování mrtvého úhlu. Tyto funkce mohou pomoci předcházet nehodám a udržet vás na silnici v bezpečí. Má také zadní kameru s širokoúhlým záběrem. ID.7 má také řadu asistenčních funkcí pro řidiče, jako je asistent pro jízdu v jízdním pruhu a adaptivní tempomat. Tyto funkce mohou přispět ke snadnější a bezpečnější jízdě. Disponuje také řadou dalších bezpečnostních prvků, jako je systém sledování tlaku v pneumatikách a parkovací asistenční systém.

Barvy

Volkswagen ID.7 je k dispozici v různých barvách, včetně černé, bílé, stříbrné, šedé a modré. Má také několik jedinečných dvoubarevných kombinací barev, jako je černá a bílá nebo modrá a stříbrná. ID.7 má také několik speciálních barev edice, jako je limitovaná edice ‚Racing Green‘ a edice ‚Midnight Blue‘. Díky těmto speciálním barvám může vůz vyniknout z davu. ID.7 má také unikátní lakování, které je kombinací matných a lesklých povrchů. To dává vozu jedinečný vzhled, který vyčnívá z davu. Lak je také odolný proti poškrábání a vyblednutí, takže vydrží déle.

Výbava

Volkswagen ID.7 se dodává ve třech různých konfiguracích: základní, střední a nejvyšší. Základní model je cenově nejdostupnější a obsahuje řadu funkcí, jako je 10palcový dotykový displej, bezklíčový vstup a panoramatické střešní okno. Model střední úrovně přidává další funkce, jako je 12palcový dotykový displej, bezdrátové nabíjení a head-up displej. Nejvyšší model přidává ještě další prvky, jako je 14palcový dotykový displej, adaptivní tempomat a 360stupňová parkovací kamera. Všechny výbava přicházejí s výkonným elektromotorem a dojezdem až 310 mil na jedno nabití.

Rozměry

Volkswagen ID.7 je 4 845 mm dlouhý, 1 907 mm široký a 1 649 mm vysoký. Má rozvor 2 974 mm a světlou výšku 135 mm. Vůz má pohotovostní hmotnost 2 450 kg, což je na elektromobil docela lehké. Vůz má nákladový objem 440 litrů, což je více než dost místa pro čtyřčlennou rodinu. Má také tažnou kapacitu 1 200 kg, takže je skvělou volbou pro ty, kteří potřebují táhnout přívěs nebo loď. Vůz má maximální rychlost 130 mph a dokáže zrychlit z 0-60 mph za pouhých 6,2 sekundy.

Konkurenti

Volkswagen ID.7 má silnou konkurenci jiných elektrických vozidel, jako je Tesla Model 3 a Nissan Leaf. Model 3 má dojezd 310 mil a dokáže zrychlit z 0-60 mph za pouhé 3,5 sekundy. Nissan Leaf má dojezd 235 mil a dokáže zrychlit z 0-60 mph za pouhých 7,9 sekundy. Má také mnohem nižší cenu než ID.7, takže je skvělou volbou pro lidi s omezeným rozpočtem. ID.7 má oproti svým konkurentům některé výhody, jako je vynikající rozsah a stylový design. Má také mnohem nižší cenu než Tesla Model 3, takže je skvělou volbou pro ty, kteří hledají elektrické vozidlo.

Závěry

Volkswagen ID.7 je skvělou volbou pro ty, kteří hledají elektromobil. Má dojezd 310 mil, maximální rychlost 130 mph a dokáže zrychlit z 0-60 mph za pouhých 6,2 sekundy. Je také stylový, s elegantním designem a moderními funkcemi. Vůz je k dispozici ve třech různých konfiguracích, z nichž každá má své vlastní jedinečné vlastnosti a specifikace. Má také konkurenceschopnou cenu, takže je skvělou volbou pro ty, kteří mají nízký rozpočet. ID.7 jistě způsobí revoluci v automobilovém průmyslu se svou špičkovou technologií a designem. Je to perfektní směs stylu a výkonu, takže je ideální pro ty, kteří hledají ekologickou jízdu.






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com