Obchod vyrábí moderní Chevy K5 Blazer, který by GM měl mít






Přemýšleli jste někdy nahlas: „Proč už Chevy nevyrábí sako?“ A pak někdo řekne: „Chevy pořád vyrábí sako, hloupé! To je tohle.“ A pak vytáhnou obrázek crossoveru Camaro. To není sako. To nikdy nebylo sako. Nechte to na aftermarketu, aby to napravil.

Pokud jste letos na SEMA, uvidíte práci společnosti Flat Out Autos. Známý pro výrobu moderního GMC Jimmyho – stejně jako nových Tahoe s klasickými fasciemi K5 – také postavil nový Blazer. Je to skutečné 4×4 založené na plnohodnotném Silveradu, které si všichni můžeme užít. Nemá velké 6,2litrové tlumiče nebo tlumiče Multimatic, ale byl silně upraven správným směrem a je to nákladní vůz, který by si spousta lidí koupila, kdyby mohli.

Stavba trvala měsíce a byla pečlivě zdokumentována na instagramové stránce společnosti. Začalo to jako neokoukané Silverado 1500 s jednoduchou kabinou. Pro dokončení vzhledu byly provedeny velké změny na vnějšku, ale hodně se toho děje i pod ním. Vůz má 37palcové drapáky Nitto Trail Grappler, odpružení s dlouhým zdvihem od Dirt King se zakázkovými kryty Fox a foukač Whipple na 5,3litrovém malém bloku.

Nejnápadnější je však vnější strana náklaďáku. Spolu s rozšířenými blatníky je lůžko zakryto odhalenou střechou z uhlíkových vláken od Sankuer Composite Technologies. Čtyřkolka byla také přelakována ze své původní bílé na modrou metalízu Glacier Blue, spolu s dalšími kývnutími na špičkového psa Silverado ZR2. Díky ochrannému rámu vzadu a sedadlům v posteli si to všechno zaslouží jméno Blazer.

SEMA právě dnes začala a tento vůz bude součástí soutěže Battle of the Builders. Na to, co to stojí, to všechno vypadá velmi uceleně. Zdánlivě nezůstal žádný šroub nezměněný, přičemž také vnitřek náklaďáku získal spoustu pozornosti. Tahle věc není jen plácnutá uvnitř s nějakým silným tónem na oknech; je to celé balení.

Takže pokud jste někdy byli zvědaví, jak by v dnešní době vypadal náklaďovější Chevy Blazer, tady je vaše odpověď. Pokud budete mít příležitost, zastavte se a uvidíte to na stánku 23685, a jakmile budete mít, pošlete Chevrolet e-mail s předmětem: „BUILD THIS PLEASE.“






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com