Nejlepší Hot Wheels skladby roku 2023






Auta Hot Wheels jsou americkou institucí. A během desetiletí proměnili miliony dětí v automobilové nadšence. I když jen mít auta je cool, ještě lepší je s nimi závodit na tratích. Rozmanitost dostupných drah je ohromující a sahá od relativně jednoduchých drah až po motorizované dráhy s robotickými zvířaty nebo plastovými plameny.

Různorodost tratí se vztahuje i na ceny, protože auta stojí kolem dolaru a tratě začínají kolem tuctu aut. Můžete se dostat do extrému a utratit pár set dolarů, pokud vám to vyhovuje. Bez ohledu na to, co si vyberete, Hot Wheels Tracks jsou perfektní dárky pro děti ve vašem životě, ať už mladé nebo mladé. Tady jsou ti nejlepší v okolí.

Celkově nejlepší

Hot Wheels Track Builder Total Turbo Takeover Set

Skvělý startovací balíček, který staví několik rozvržení, které mohou provozovat jedno auto nebo závodit s přáteli ve smyčkách s motorizovaným posilovačem.

  • Modulární design, který umožňuje dětem vytvářet si vlastní tratě
  • Motorizovaný posilovač pro rychlou závodní akci
  • Dvě smyčky a klopené zatáčky a kousky
  • V ceně pouze jedno auto
  • D-články prochází jako voda
 

Nejlepší hodnota

Sada drah Hot Wheels Super Speed ​​Blastway

Další sada, která vám umožní závodit s přáteli na tratích vedle sebe. Dokonce uchovává skóre vašich ras, doufejme, že snižuje počet argumentů.

  • Skóre vystřeluje vlajky do vzduchu
  • Dětské vystřelovače
  • Umožňuje dětem zjistit, která z jejich aut jsou nejrychlejší
  • Není mnoho možností nastavení trati
  • Žádný nárazový úsek

 

Nejlepší Premium

Hot Wheels Autíčko Track Set Kolosální Crash

5 stop široká dráha se skoky a kolizními plochami. Používá motorizovanou jednotku k tomu, aby auta jezdila sama.

  • Velká sada s vysokorychlostní akcí
  • Motorizovaný posilovač, skoky, přejezd při nárazu
  • Obsahuje dvě auta
  • Vyžaduje slušné množství prostoru
  • Nefunguje s některými auty Hot Wheels

 

Souhrnný seznam

Naše metodika

Je těžké udělat chybu s Hot Wheels a tratěmi pro ně, pokud jde o dárky. Se značkou mám letité zkušenosti a můj syn má přes 3000 aut rozesetých po celém našem domě. Všechny tyto zkušenosti z první ruky ovlivnily rozhodnutí v této příručce. Hledal jsem věci jako vysoké rychlosti, různé překážky a kaskadérské kousky.

Většina z nich je postavena na stejných součástech, takže kvalita a odolnost budou ve všech oblastech stejné. Stejně jako u mnoha jiných věcí, Hot Wheels neustále vydává nové produkty, takže to bude aktualizováno poměrně pravidelně. Takže ať už je to svátek, narozeniny nebo jen normální nákupy, budeme se snažit, aby to byl hlavní zdroj skladeb a herních sad Hot Wheels.

Nejlepší Hot Wheels Tracks: Recenze a doporučení

Klady

  • Lze postavit celou řadu hřišť
  • Udělejte závod typu head-to-head dlouhé souvislé smyčky

Nevýhody

  • Zásobte se bateriemi, budete je potřebovat
  • Dodává se pouze s jedním autem

Tato stavebnice nemá mechanickou gorilu ani draka chrlícího oheň, ale má smyčky a balvany podobné Indiana Jonesovi. Má dostatek tratí, takže můžete být kreativní s designem tratí. Dva motorizované posilovače dokážou udržet auta v provozu, pokud je budete zásobovat bateriemi.

Tuto dráhu lze snadno rozšířit buď objednáním více základních dílů dráhy, nebo zkombinováním s jinou sadou a vytvořit tak super dráhu. Sada obsahuje jedno auto, ale kolik lidí nemá doma další Hot Wheels? Hot Wheels tvrdí, že věkové rozmezí této skladby je 6–12 let, ale všichni víme, že nejvyšší číslo je pouze návrh.

Klady

Závodte se svými přáteli a rodinou

Díky systému vedení skóre je soutěž zábavnější

Snadné nastavení

Nevýhody

  • Pouze jeden způsob nastavení
  • Některé děti nejsou šťastné bez nárazové sekce

Méně drahé nemusí nutně znamenat méně zábavy. Stále můžete závodit s auty vedle sebe a bodovací systém přidává další prvek vzrušení, když se vlajky vznášejí ve vzduchu, když auta projíždějí kolem. Dalším pozitivem této sady je, že je plně poháněna pro děti, takže se nemusíte bát zásobovat bateriemi.

Stejně jako většina tratí Hot Wheels ne všechna auta budou fungovat, ale součástí zábavy je vidět, která auta jsou rychlá, která pomalá a která nebudou fungovat vůbec. Tato sada nezabírá tolik místa jako ostatní a její složení je poměrně jednoduché.

Podle Hot Wheels jde o největší motorizovanou dráhu, jakou kdy prodali. Zabírá to 5 stop krát 3 stopy podlahové plochy, máme sklon jim věřit. Jedná se také o rychlý posilovač s dvojitým výkonem, který střílí auta po trati s figurkou 8. Nechybí ani skoky a střední část má nárazové oblasti, aby věci zůstaly zajímavé.

Tyto velké posilovací motory vyžadují hodně šťávy, takže budete muset mít neustále po ruce čerstvé baterie, abyste tuto věc udrželi v chodu. Sada obsahuje dvě auta a za tu cenu by měla.

Klady

  • Motorizované závody a srážková zábava
  • Tři velké smyčky a velká klopená zatáčka

Nevýhody

  • Tato vývrtka nemá nic společného s Laguna Seca

Pokud má váš fanoušek Hot Wheels rád bouračky, je to pro ně dobrá sada. Auta jsou katapultována na trať, kde se buď vyhnou jiným autům ve třech smyčkách, nebo se srazí a obě auta poletí. Motorizovaná střední část udrží auta ve smyčce téměř neomezeně dlouho. takže tomu můžete říkat kinetické umění, pokud chcete. Líbí se nám, že na trati jsou dokonce místa pro uložení nepoužívaných vozů.

Tato skladba je na horním konci cenového žebříčku, ale některé z toho lze obviňovat z toho, že jde o exkluzivitu Amazonu. To znamená, že tuto sadu lze přidat na jinou trať, ale může být obtížné udržet souvislý okruh v chodu, protože trojitá smyčka se sama vrací.

Klady

Špičková sada pro kreativní stavitele

Tohle je jen dráha, konektory a jedno auto

Nevýhody

  • Moderním dětem to může připadat trochu oldschool

Toto je balíček 40 stop Hot Wheels dráhy, díky kterému mohou vaše děti jít do staré školy a stavět koleje po schodech a kolem nábytku, ať už je jejich fantazie vezme jakkoli. Novější uzamykací mechanismus se snáze používá a je bezpečnější než verze, kterou jsem měl jako dítě, takže se nebudete muset bát, že se proužky po několika jízdách oddělí.

Kromě závodních aut samozřejmě tato sada nabídne také souboje s mečem a bubnová sóla, takže zábava nikdy neskončí.

Náš verdikt o nejlepších tratích Hot Wheels

Rozhodnout se pro oblíbenou skladbu Hot Wheels je jako rozhodnout se pro oblíbený dezert; všechny mají co nabídnout a hodně záleží na osobních preferencích. Díky rozmanitosti, kterou nabízí při stavbě různých tratí, a díky možnosti provozovat jednu trať nebo závodit vedle sebe, byla sada Hot Wheels Track Builder Total Turbo Takeover Set celkově nejlepší. Pokud hledáte levnější volbu, ale přesto chcete mít možnost závodit s přáteli, je sada Hot Wheels Super Speed ​​Blastway Track Set skvělá sada.

Funkce ke zvážení

Nákup dráhy Hot Wheels je téměř vždy výherní sázkou, ale pravděpodobně je třeba zvážit několik věcí. Rozpočet je samozřejmý, takže vás nechám přijít na to, ale zde je několik dalších věcí, na které byste si měli dát pozor.

Motorizované versus lidské

Motorový i manuální pohon mají svá pozitiva. Díky dráze, která automaticky spouští auta do akce, působí prémiověji a děti všech věkových kategorií milují motorizované věci; je to jeden z důvodů, proč vůbec milujeme auta. Většina sestav je však na baterie a projdou jimi jako voda. Manuální sada může způsobit, že závodění bude více konkurenceschopné, protože je skutečně mono a mono.

Smontovaná velikost

Pokud hledáte šok a úžas pro vánoční ráno, budete v pokušení koupit tu největší věc v uličce s hračkami. Pamatujte, že tato věc poskytne hodiny zábavy, což znamená, že bude sedět někde na podlaze, kterou budete muset neustále překračovat. Hot Wheels obvykle nedává stopu svých stop, takže budete muset udělat nějaký odhad na základě fotografií.

Nejčastější dotazy

Máte otázky. Jízda má odpovědi.

Můžete propojit dráhy Hot Wheels?

Ano, obvykle. Většina drah Hot Wheels je založena na stejných typech konektorů a jsou vzájemně zaměnitelné. Najdete některé kusy, které jsou specifické pro jednu konkrétní sadu, ale to je vzácné.

Fungují na tratích Hot Wheels i jiné značky aut?

Nejde ani tak o značky, jako o jednotlivá auta. Dokonce ani všechna auta Hot Wheels nefungují na všech tratích Hot Wheels. Záleží na tvaru a velikosti vozu a na tom, zda se vejde přes překážky nebo kolem nich. Pokusy a omyly s různými auty jsou součástí zábavy.

Jsou auta Hot Wheels a Matchbox stejně velké?

Autíčka Hot Wheels i Matchbox a nespočet dalších značek jsou modely aut v měřítku 1:64. Je zřejmé, že to není tvrdé a rychlé pravidlo, protože Hot Wheels Fiat 500 a Ford Raptor jsou si velikostí mnohem blíže než vozidla ze skutečného světa.

Naše recenze jsou založeny na kombinaci praktického testování, odborného vstupu, hodnocení „moudrosti davu“ od skutečných kupujících a našich vlastních odborných znalostí. Vždy se snažíme nabízet originální a přesné průvodce, kteří vám pomohou najít ty nejlepší tipy.






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com