Limitovaná edice AGV Pista GP RR Oro je vyrobena tak, aby točila hlavy






AGV je jedním z nejznámějších výrobců přileb na planetě a my jsme velkými fanoušky značky zde na Jízda. Chránil bezpočet velikánů všech dob MotoGP, od Giacoma Agostiniho po Valentina Rossiho. A pokud se dokážete rozvětvovat natolik, že se vám do rukou dostane Pista GP RR, budete mít repliku víka, s nímž se vyrovná většina dnešních mřížek MotoGP. Ale pokud to pro vás není dost exkluzivní, nyní je tu Pista GP RR Oro.

Slyšel jsem, že se ptáte, čím se limitovaná edice Pista GP RR Oro za 1 924,95 $ odlišuje od ostatních modelů Pista GP RR Oro za 1 750 $? Oro má všechny stejné špičkové bezpečnostní a závodní prvky jako běžný Pista GP RR, ale bylo vyrobeno pouze 3 000 kusů. A tím teprve začínají rozdíly.

Oro je španělsky „zlato“ a není těžké pochopit, proč bylo určeno právě této helmě. Skořepina ze 100% uhlíkových vláken má zlatou texturu, která slouží jako platforma pro zvýraznění dalších speciálních funkcí na Pista GP RR Oro.

Ke zlaté struktuře uhlíkových vláken vpředu kontrastuje logo AGV s povrchem s efektem broušeného kovu. Na zádi najdete matně černý profesionální spoiler pro větší aerodynamickou stabilitu. Dokonce i běžné prémiové prvky Pista GP RR vynikají výrazněji oproti skořepině se zlatou texturou, jako jsou lesklé černé slitinové větrací otvory. Ale upgrady nekončí u shellu.

Součástí dodávky Pista GP RR Oro je iridiový stříbrný ultravizní štít. Zorník je hodnocen v optické třídě 1, což je nejlepší optická třída, kterou můžete nosit nepřetržitě, aniž byste si poškodili oči.

Hledí o tloušťce 5 mm poskytuje jezdci horizontální zorné pole 190 stupňů a 85 stupňů vertikální zorné pole. Myslím, že kromě jakýchkoli výkonnostních funkcí se všichni shodneme na tom, že iridiový zorník vypadá jednoduše.

Jedinou otázkou je, jste ochotni se rozloučit s 1 924,95 dolary, abyste získali jednu z 3 000 jednotek? Pokud je odpověď „ano“, je čas kontaktovat některého z místních prodejců dříve, než to udělá někdo jiný.






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com