Příští aktualizace GT7 přidá sedm vozů včetně Lexus LFA a Tesla Model 3






Gran Turismo 7 vývojář Polyphony Digital si od vydání hry v březnu 2022 udržuje stálou měsíční kadenci aktualizací. Čas od času jsme však obrátili stránku v kalendáři bez nového obsahu a říjen se ukázal jako jeden takový měsíc. Naštěstí, GT7 další patch je hned za rohem, a i když nakonec přijde o týden později, zdá se, že tento stojí za čekání.

O víkendu producent Gran Turismo Kazunori Yamauchi tweetoval siluety vozidel přicházejících v další aktualizaci hry, které je téměř jisté, že dorazí ve čtvrtek brzy v noci. Typicky, GT7 aktualizace přinášejí trojici vozů, ale tento týden máme získat neuvěřitelných sedm a několik z nich figuruje jako velmi dlouho očekávané přírůstky do Real Driving Simulator, po kterých fanoušci touží od uvedení.

Diváci s orlíma očima by mohli tato auta rozeznat studiem tajemného teaseru, ale netrpěliví z nás se nemusí dívat příliš zblízka, díky Nenkai na Twitteru. Po věky upravoval starší tituly Gran Turismo a mohl nakouknout dovnitř GT7 mít výhled na to, co přichází. V podstatě potvrdil, že nadcházející aktualizace bude zahrnovat modely jako Lexus LFA, Dodge Challenger SRT Demon, Mercedes-Benz 190E Evo II a dokonce i Tesla Model 3.

Jinak řečeno, tato aktualizace bude mít pravděpodobně něco pro každého. LFA se v Gran Turismo neobjevilo 10 let, a i když bylo ve své době poněkud přehlíženo, dnes se vysokootáčkové superauto konečně dočkalo svého. Můžete si být jisti, že to bude znovu vytvořeno v jedinečných detailech GT7. 190E bude dalším vítaným zahrnutím, zejména vzhledem k tomu, že hra již zahrnuje homologační soupeře skupiny A, jako je E30 BMW M3, Ford Sierra RS Cosworth a R32 Nissan Skyline GT-R Nismo.

Příchod nové Tesly může být rozdělující, ale vozidla Tesla se ve videohrách často neobjevují. V minulosti jsem od herních zdrojů slyšel, že Tesla si za licencování účtuje pěkný cent (představte si to), což možná vysvětluje, proč jediná Tesla v GT7 v současné době je to stejný model z éry uvedení na trh, který se poprvé objevil Gran Turismo 6. Ať už se s Modelem 3 po jeho virtuálním debutu vydáte přímou rychlostí, nebo ne, je těžké popřít, že jde o hlavní pilíř moderní automobilové kultury, kterou by bylo moudré představovat hru jako Gran Turismo.

Nejnovější Porsche 911 GT3 RS, ultravzácné Nismo 400R R33 Skyline GT-R a klasický Dodge Charger R/T završují balíček. Co ještě nevíme, je to, co dalšího pravděpodobně obdržíme při poklesu obsahu tento týden. Sám Yamauchi to nazval „velkou aktualizací“ a stojí za zmínku, že naposledy, když Kaz upozornil na velikost patche, Grand Valley Speedway se vrátil k franšíze. Naštěstí nebudeme muset dlouho čekat, abychom získali lepší představu o tom, co můžeme očekávat. Pokud tomu historie něco nasvědčuje, měli bychom ve středu obdržet trailer, který představí všechna nová auta a jakýkoli okruh, který by mohl být na skladě. Za to, co to stojí, bych rád znovu navštívil závodiště Mid-Field Raceway.






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com