2023 Ford Super Duty dodán majiteli s neshodnými světlomety






Fotografie Lariat Tremor začaly kolovat na sociálních sítích a získaly tisíce lajků na stránkách SD Truck Guys a AlumiDuty. Pomohli mi spojit se s majitelem Alexem Weasonem, který byl chybou tak překvapen, jak byste čekali.

„Je děsivé, že když dokázali zpackat něco tak jednoduchého, jako je tohle, jaké další základní problémy tam mohou být,“ řekl mi Weason. „Ale v dnešní době je to tak [with] cokoliv si koupíte.“

Nic nenasvědčuje tomu, že by s náklaďákem bylo něco jiného v nepořádku, za to, co to stojí. Ale jak můžete vidět na obrázcích, strana řidiče je vybavena světlometem ve stylu projektoru, zatímco strana spolujezdce je tradičnějším typem reflektoru. Během dne si toho nemusíte všimnout, ale v noci je rozdíl patrný.

Protože Super Duty obsahuje světlomety s automatickým nastavováním, není jasné, jaký to má vliv na jejich provoz. Několik komentátorů uvedlo, že byli překvapeni, že nevyvolalo nějaký chybový kód.

Weason je zjevně zklamaný, že to proklouzlo mimo kontrolu kvality v továrně Ford v Kentucky Truck Plant. Staví tam tolik snímačů Super Duty, kolik mohou, ale neobešlo se to bez škytavky, protože tento zjevně není jediný s nesourodými světlomety. Prodejce Fordu v Humble v Texasu nabídl v říjnu F-250 King Ranch k prodeji a na přiložených fotografiích je jeden světlomet projektoru a jeden reflektor.

Weason mi řekl, že jeho prodejce má na objednávku druhý reflektor, takže vybavení náklaďáku bude odpovídat tomu, co je na nálepce na okně. Není to kritický problém, ale lidé, kteří utrácejí 80 000 $ nebo více za nákladní auto, prostě chtějí, aby to bylo hned napoprvé. Totéž lze samozřejmě říci o majiteli Mustangu GT 2024, jehož vůz byl dodán se dvěma různými sedadly.






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com