Audi RS7 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Novinky automobilového průmyslu














Audi RS7 je výkonný, luxusní sportovní vůz. Může se pochlubit elegantním designem, výkonným motorem a špičkovou technologií. RS7 je skvělou volbou, pokud hledáte luxusní a sportovní jízdu. Je nabitý funkcemi, díky kterým je radost řídit. RS7 je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí auto, které vyčnívá z davu. Jeho stylový design a výkonný motor z něj dělají špičku mezi kupci luxusních vozů. Audi RS7 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Audi RS7 je elegantní a stylové auto s nízkým sportovním vzhledem. Jeho dlouhá kapota a široká mřížka chladiče dodávají na silnici dynamický charakter. Jeho ostré linie a svalnaté křivky mu dodávají výraznou podobu. RS7 se vyznačuje dynamickými LED světlomety a zadními světly a řadou možností kol. Jeho exteriér má také panoramatické střešní okno a řadu barev laku, včetně šedé Daytona a bílé Glacier. Audi RS7 je vůz navržený tak, aby se otočil, s elegantním a sportovním exteriérem. Určitě to udělá prohlášení, kamkoli to půjde. Audi RS7 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Audi RS7 je poháněno 4,0litrovým motorem V8 s dvojitým přeplňováním, který produkuje neuvěřitelných 600 koní a točivý moment 590 lb-ft. Tento motor je spárován s 8stupňovou automatickou převodovkou pro hladký a citlivý výkon. RS7 je také vybavena slavným systémem pohonu všech kol Quattro od Audi, pro lepší trakci a kontrolu za všech podmínek. Dokáže zrychlit z 0-60 mph za pouhých 3,6 sekundy, což z něj dělá jedno z nejrychlejších aut na silnici. Audi RS7 je výkonný a citlivý vůz s výkonným motorem a pohonem všech kol Quattro. Určitě přinese vzrušení do každé jízdy. Audi RS7 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Audi RS7 se vyznačuje luxusním interiérem s koženým čalouněním a řadou možností výbavy. Je také vybaven řadou technických funkcí, včetně 12,3palcového digitálního sdruženého přístroje a 10,1palcového dotykového informačního a zábavního systému. RS7 je také vybavena řadou asistenčních funkcí pro řidiče, včetně adaptivního tempomatu a asistenta pro udržení v jízdním pruhu. Disponuje také řadou bezpečnostních prvků, jako jsou airbagy a zadní kamera. Audi RS7 nabízí luxusní a technicky propracovaný interiér s řadou asistenčních a bezpečnostních prvků. Zajisté udělá z každé jízdy pohodlný a příjemný zážitek.

Cena

Audi RS7 má startovací cenu 113 000 $. Tato cena se může lišit v závislosti na možnostech, jako je úroveň výbavy a velikost motoru. Může se také lišit v závislosti na trhu, přičemž ceny na některých trzích jsou vyšší než na jiných. RS7 také obsahuje řadu paketů, jako je paket Performance Package a paket Dynamic Package. Tyto balíčky mohou přidat funkce, jako je adaptivní odpružení a keramické brzdy, a mohou zvýšit cenu vozu. Audi RS7 je luxusní a výkonný vůz s počáteční cenou 113 000 $. Jeho rozsah balíčků a možností může zvýšit cenu, ale určitě stojí za každý cent.

Bezpečnost

Audi RS7 je vybaveno řadou bezpečnostních prvků, jako jsou airbagy a zadní kamera. Obsahuje také řadu asistenčních funkcí pro řidiče, jako je adaptivní tempomat a asistent udržování v jízdním pruhu. Tyto funkce mohou pomoci udržet řidiče v bezpečí na silnici. RS7 je také vybavena řadou aktivních bezpečnostních prvků, jako je automatické nouzové brzdění a sledování mrtvého úhlu. Tyto funkce mohou pomoci řidiči vyhnout se nehodám a zůstat na silnicích v bezpečí. Audi RS7 je bezpečný a spolehlivý vůz s řadou bezpečnostních a asistenčních prvků. Řidič tak bude na silnicích v bezpečí.

Barvy

Audi RS7 je k dispozici v řadě barev laku, včetně šedé Daytona a bílé Glacier. Nabízí také řadu možností vnitřního obložení, jako je kožené čalounění a dřevěné obložení. Tyto možnosti mohou pomoci učinit vůz jedinečným. RS7 také nabízí řadu možností kol, včetně 19palcových a 21palcových kol. Tato kola mohou pomoci vozu vyniknout z davu a dodat vozu jedinečný vzhled. Audi RS7 je vůz s řadou barev a možností kol. Svým jedinečným vzhledem a stylem se určitě prosadí kamkoli.

Výbava

Audi RS7 je k dispozici v řadě konfigurací. Dodává se s motorem 4,0 l V8 a 8stupňovou automatickou převodovkou. RS7 má také řadu funkcí včetně nastavitelného systému odpružení, pohonu všech kol Quattro a řady asistenčních systémů řidiče. RS7 také přichází s řadou luxusních prvků, jako je kožené čalounění, panoramatické střešní okno a zvukový systém Bang & Olufsen.

Rozměry

Audi RS7 je velké auto s délkou 4,9 m, šířkou 1,9 m a výškou 1,4 m. RS7 má rozvor 2,9 m a pohotovostní hmotnost 2 120 kg. Palivová nádrž má objem 75 l a zavazadlový prostor 480 l. RS7 je poháněn 4,0litrovým motorem V8, který produkuje 600 koní a 590 lb-ft točivého momentu. Má maximální rychlost 155 mph a čas 0-60 za 3,6 sekundy.

Konkurenti

Audi RS7 konkuruje řadě luxusních sportovních vozů včetně Mercedes-AMG GT63 S, BMW M5 a Porsche Panamera Turbo S. RS7 je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní a sportovní jízdu. Nabízí skvělou kombinaci výkonu, luxusu a technologie. RS7 je skvělou volbou pro ty, kteří hledají auto, které vyčnívá z davu. Jeho elegantní design a výkonný motor z něj dělají top výběr mezi kupci luxusních vozů.

Závěry

Audi RS7 je výkonný a luxusní sportovní vůz, který nabízí skvělou kombinaci výkonu, luxusu a technologie. Má elegantní design, výkonný motor a špičkové technologie, díky kterým je skvělou volbou pro ty, kteří hledají vůz, který vyčnívá z davu. RS7 je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí auto, které je luxusní i sportovní. Nabízí skvělou kombinaci výkonu, luxusu a technologie, díky nimž je špičkou mezi kupujícími luxusních vozů.















Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com