KIA ProCeed 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Novinky automobilového průmyslu














KIA ProCeed je stylové, sofistikované a všestranné vozidlo. Jeho elegantní design a výkonný motor z něj dělají skvělou volbu pro ty, kteří hledají spolehlivou jízdu. ProCeed nabízí řadu možností, včetně různých velikostí motorů, typů paliva a stylu interiéru a exteriéru. Díky pokročilým bezpečnostním funkcím je ideální volbou pro každého řidiče. ProCeed je navržen tak, aby poskytoval pohodlný a příjemný zážitek z jízdy, s dostatkem úložného prostoru a řadou moderních technologií. KIA ProCeed 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

KIA ProCeed má agresivní postoj, elegantní linie a sportovní design. Jeho kola jsou zastrčená pro nízký dynamický profil. Jeho mřížka chladiče je odvážná a poutavá, díky čemuž vyčnívá z davu. ProCeed je k dispozici v řadě barev, od klasické černé až po poutavou červenou. Má také řadu volitelných doplňků, jako je panoramatické střešní okno a LED světlomety. ProCeed je všestranný vůz s elegantním designem, který zaujme, ať jedete kamkoli. KIA ProCeed 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

KIA ProCeed je poháněn 1,6litrovým motorem T-GDi se 7stupňovou dvouspojkovou převodovkou. Tento motor je schopen produkovat až 140 koní a dokáže zrychlit z 0-60 mph za pouhých 8,3 sekundy. ProCeed je také úsporný, s oficiální kombinovanou spotřebou paliva až 56,5 mpg. Má také nízké emise CO2, což z něj činí ekologickou variantu. ProCeed je skvělé auto pro ty, kteří rádi řídí, s citlivým motorem a hladkou převodovkou. KIA ProCeed 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

KIA ProCeed má moderní, stylový interiér s řadou funkcí navržených tak, aby byla vaše jízda pohodlnější. Sedadla jsou nosná a nastavitelná a palubní deska se snadno používá. ProCeed má také řadu technických funkcí, jako je informační a zábavní systém s 8palcovou dotykovou obrazovkou, Apple CarPlay a Android Auto a řada asistenčních systémů pro řidiče. ProCeed je skvělé auto pro ty, kteří chtějí pohodlnou a propojenou jízdu.

Cena

KIA ProCeed je dostupné auto s cenami od pouhých 19 995 liber. Tato cena zahrnuje řadu funkcí, jako jsou LED světlomety, panoramatické střešní okno a 7palcový dotykový informační systém. ProCeed je také k dispozici v řadě úrovní výbavy, přičemž vyšší výbavy nabízejí více funkcí, jako je informační a zábavní systém s 10palcovým dotykovým displejem, vyhřívaná sedadla a řadu asistenčních systémů řidiče. ProCeed je skvělé auto pro ty, kteří chtějí cenově dostupné auto s řadou funkcí.

Bezpečnost

KIA ProCeed je bezpečný vůz s řadou funkcí navržených k ochraně vás i vašich cestujících. Má řadu airbagů, elektronické řízení stability a řadu asistenčních systémů řidiče. ProCeed je také vybaven řadou aktivních bezpečnostních prvků, jako je asistent udržování v jízdním pruhu a detekce mrtvého úhlu. Tyto funkce jsou navrženy tak, aby vám pomohly zůstat na silnici v bezpečí. ProCeed je skvělé auto pro ty, kteří chtějí bezpečnou jízdu.

Barvy

KIA ProCeed je k dispozici v řadě barev, od klasické černé až po poutavou červenou. Má také řadu volitelných doplňků, jako je panoramatické střešní okno a LED světlomety. ProCeed je k dispozici také v řadě metalických a perleťových povrchů, které dodávají vozu punc luxusu. Tyto povrchové úpravy jsou k dispozici v řadě barev, od klasické stříbrné po zářivě modrou. ProCeed je skvělé auto pro ty, kteří se chtějí vyjádřit barvou svého vozu.

Výbava

KIA ProCeed je k dispozici v řadě konfigurací s různými velikostmi motoru, typy paliva a možnostmi stylingu interiéru a exteriéru. ProCeed je navržen tak, aby byl vysoce konfigurovatelný a umožnil řidičům přizpůsobit si své vozidlo svým potřebám a preferencím. Disponuje také pokročilými bezpečnostními prvky, jako je asistent pro jízdu v jízdním pruhu a sledování mrtvého úhlu. ProCeed také nabízí řadu moderních technologií, včetně informačního a zábavního systému s dotykovou obrazovkou, kompatibility Apple CarPlay a Android Auto a řadu asistenčních funkcí pro řidiče.

Rozměry

KIA ProCeed má délku 4 460 mm, šířku 1 800 mm a výšku 1 440 mm. Má také rozvor 2 650 mm a světlou výšku 150 mm. ProCeed má zavazadlový prostor o objemu 498 litrů s nosností až 1 100 kg. Má také poloměr otáčení 10,8 metru. ProCeed je k dispozici v řadě velikostí motorů, od 1,0 litru do 1,6 litru. Má také řadu možností paliva, včetně benzínu, nafty a hybridu.

Konkurenti

KIA ProCeed je stylové a všestranné vozidlo, ale čelí konkurenci řady jiných vozidel ve své třídě. Nejpřímějšími konkurenty ProCeed jsou Volkswagen Golf, Ford Focus a Hyundai i30. ProCeed má řadu funkcí, které jej odlišují od svých konkurentů, včetně elegantního designu, výkonného motoru a pokročilých bezpečnostních prvků. Disponuje také řadou moderních technologií a pohodlným interiérem. ProCeed je také k dispozici v řadě konfigurací, které umožňují řidičům přizpůsobit si své vozidlo svým potřebám a preferencím. Díky tomu je ideální volbou pro ty, kteří hledají spolehlivou a příjemnou jízdu.

Závěry

KIA ProCeed je stylové a všestranné vozidlo s řadou funkcí, které z něj dělají ideální volbu pro ty, kteří hledají spolehlivou a příjemnou jízdu. Jeho elegantní design, výkonný motor a pokročilé bezpečnostní prvky z něj dělají skvělou volbu pro každého řidiče. Disponuje také řadou moderních technologií a pohodlným interiérem. ProCeed je k dispozici v řadě konfigurací, které umožňují řidičům přizpůsobit si své vozidlo svým potřebám a preferencím. Díky tomu je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivou a příjemnou jízdu.















Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com