Fiat 500L 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Novinky automobilového průmyslu














Fiat 500L je stylový, kompaktní vůz se spoustou funkcí a možností, ze kterých si můžete vybrat. Je to perfektní vůz pro ty, kteří chtějí pohodlí malého vozu, ale s přidanými funkcemi většího vozu. Fiat 500L je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí auto, které dobře vypadá, snadno se řídí a je cenově dostupné. Fiat 500L 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Fiat 500L je kompaktní vůz s odvážným a poutavým designem. Jeho exteriér se vyznačuje klasickým italským stylem s moderním nádechem, včetně šikmé kapoty, chromových akcentů a řady zářivých barev. 500L je k dispozici s výběrem 16palcových nebo 17palcových litých kol. Vůz má také řadu exteriérových prvků, včetně LED světlometů, mlhových světel a panoramatického střešního okna. Fiat 500L je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí auto, které vyčnívá z davu. Fiat 500L 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Fiat 500L je poháněn 1,4litrovým přeplňovaným čtyřválcovým motorem. Tento motor produkuje výkon až 140 koní a točivý moment 184 lb-ft, což vozu dává dostatek výkonu pro jízdu ve městě. 500L má šestistupňovou manuální převodovku s volitelným šestistupňovým dvouspojkovým automatem. Vůz má také systém stop-start pro zlepšení spotřeby paliva. Fiat 500L je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí auto s dostatkem výkonu a dobrou spotřebou paliva. Fiat 500L 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Interiér Fiatu 500L je pohodlný a prostorný a nabízí dostatek místa pro pět cestujících. Sedadla jsou čalouněná kůží a mají nastavitelnou bederní opěrku pro větší pohodlí. 500L má řadu technických funkcí, včetně 7palcového dotykového informačního a zábavního systému s navigací, Bluetooth a Apple CarPlay. Vůz má také zadní kameru a parkovací senzory pro větší bezpečnost. Fiat 500L je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí vůz s pohodlným a technicky nabitým interiérem.

Cena

Fiat 500L je k dispozici v řadě úrovní výbavy, přičemž ceny začínají na zhruba 20 000 USD. Vyšší úrovně výbavy jsou dražší, ale přicházejí s řadou dalších funkcí. 500L je také k dispozici s řadou volitelných paketů, včetně paketu střešního okna a balíčku asistencí řidiče. Tyto balíčky mohou zvýšit cenu vozu, ale mohou také přidat hodnotu. Fiat 500L je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí auto s konkurenceschopnou cenovkou.

Bezpečnost

Fiat 500L má řadu bezpečnostních prvků, včetně sedmi airbagů, elektronické kontroly stability a protiblokovacích brzd. Vůz má také řadu asistenčních funkcí pro řidiče, včetně varování před opuštěním jízdního pruhu a sledování mrtvého úhlu. 500L má pětihvězdičkové hodnocení bezpečnosti od National Highway Traffic Safety Administration, což z něj dělá jedno z nejbezpečnějších vozů ve své třídě. Vůz má také řadu pokročilých bezpečnostních systémů, jako je varování před čelní srážkou a automatické nouzové brzdění. Fiat 500L je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí vůz s řadou pokročilých bezpečnostních prvků.

Barvy

Fiat 500L je k dispozici v řadě zářivých barev, včetně klasických italských odstínů a moderních odstínů. Vůz je k dispozici také s řadou dvoubarevných barevných kombinací, které vám umožní přizpůsobit vzhled vašeho vozu. 500L je k dispozici s řadou exteriérových doplňků, včetně řady designů kol a řady střešních nosičů. Tyto doplňky mohou zvýšit cenu vozu, ale mohou také přidat vozu na stylu. Fiat 500L je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí vůz s řadou barev a možností přizpůsobení.

Výbava

Fiat 500L lze nakonfigurovat tak, aby vyhovoval vašim potřebám, pomocí různých možností, včetně velikosti motoru, vnitřního obložení a barev exteriéru. 500L je k dispozici s řadou motorů, od 1,4-litrového až po 2,0-litrový přeplňovaný motor. Interiér 500L lze přizpůsobit různými možnostmi obložení, včetně koženého, ​​látkového a čalounění Alcantara.

Rozměry

Fiat 500L je kompaktní vůz s délkou 4,3 metru, šířkou 1,8 metru a výškou 1,6 metru. 500L má rozvor 2,6 metru a poloměr otáčení 5,2 metru. Vůz má celkovou hmotnost 1400 kg a objem nákladu 500 litrů.

Konkurenti

Fiat 500L konkuruje dalším malým vozům, jako jsou Honda Fit, Toyota Yaris a Ford Fiesta. 500L je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí stylový, kompaktní vůz se spoustou funkcí a možností. Fiat 500L nabízí skvělou hodnotu za svou cenu s řadou motorů a možností výbavy, ze kterých si můžete vybrat.

Závěry

Fiat 500L je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí stylový, kompaktní vůz se spoustou funkcí a možností. 500L má skvělou hodnotu za svou cenu a nabízí řadu motorů a možností výbavy, ze kterých si můžete vybrat. Fiat 500L je skvělé auto pro ty, kteří chtějí pohodlí malého vozu, ale s přidanými funkcemi většího vozidla.















Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com