Peugeot 508 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Novinky automobilového průmyslu














Peugeot 508 je stylový a sofistikovaný sedan střední velikosti. Se svým elegantním designem a moderní technologií zaručeně zaujme. 508 je vybavena řadou funkcí, včetně výkonného motoru, luxusního interiéru a vyspělých bezpečnostních systémů. 508 je ideální volbou pro ty, kteří hledají spolehlivý a pohodlný vůz, který nabízí nezapomenutelný zážitek z jízdy. Peugeot 508 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Peugeot 508 má elegantní, moderní design exteriéru. Jeho hladké křivky a elegantní linie mu dodávají nezaměnitelný vzhled. Jeho ostré světlomety a chromované akcenty přispívají k celkové kultivovanosti vozu. 508 přichází s řadou exteriérových prvků, jako jsou LED světla pro denní svícení, panoramatické střešní okno a zadní spoiler. Na výběr má také řadu designů kol, které vozu dodávají jedinečný vzhled. Peugeot 508 je k dispozici v řadě barev, od klasické černé po zářivě červenou. Ať už je váš styl jakýkoli, určitě najdete barvu, která vám bude slušet. Peugeot 508 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Peugeot 508 je poháněn řadou motorů, od zážehového motoru o objemu 1,6 litru až po naftový motor o objemu 2,0 litru. Všechny motory jsou úsporné a poskytují vynikající výkon. 508 je k dispozici s manuální nebo automatickou převodovkou, což vám dává svobodu zvolit si zážitek z jízdy, který preferujete. Všechny modely jsou vybaveny řadou bezpečnostních prvků, jako je ABS a ESC. 508 je také k dispozici s řadou pokročilých technologií, jako je automatické nouzové brzdění a varování před opuštěním jízdního pruhu. Tyto funkce vám pomohou zůstat na silnici v bezpečí. Peugeot 508 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Peugeot 508 má elegantní a luxusní interiér. Jeho pohodlná sedadla a vysoce kvalitní materiály dělají radost z jízdy. 508 má také řadu pokročilých technologických prvků, jako je informační a zábavní systém s dotykovou obrazovkou a digitální přístrojový štít. 508 má také řadu úložných řešení, jako je velká odkládací schránka a řada přihrádek. Má také řadu komfortních funkcí, jako je bezklíčový vstup a startování a parkovací systém hands-free. 508 je k dispozici také s řadou volitelných doplňků, jako je vyhřívaný volant a panoramatické střešní okno. Ať už jsou vaše potřeby jakékoli, určitě najdete něco, co vám vyhovuje.

Cena

Peugeot 508 je k dispozici v různých cenových relacích od 22 000 do 35 000 liber. Díky tomu je cenově dostupnou volbou pro ty, kteří hledají stylový a spolehlivý vůz. 508 je také k dispozici s řadou možností financování, včetně 0% financování a půjček s nízkým úrokem. Díky tomu je ještě snazší usednout za volant Peugeotu 508. 508 také přichází s řadou poprodejních služeb, jako jsou prodloužené záruky a asistenční služby. To znamená, že si můžete být jisti, že váš vůz bude v nadcházejících letech v bezpečných rukou.

Bezpečnost

Peugeot 508 je nabitý bezpečnostními prvky, od airbagů po ABS. Disponuje také řadou pokročilých asistenčních systémů pro řidiče, jako je asistent pro jízdu v jízdním pruhu a automatické nouzové brzdění. 508 také přichází s řadou prvků pasivní bezpečnosti, jako je zesílená konstrukce karoserie a řada airbagů. To pomáhá udržet vás a vaše cestující v bezpečí v případě nehody. 508 má také řadu pokročilých technologií, jako je sledování mrtvého úhlu a adaptivní tempomat. Tyto vlastnosti pomáhají učinit z 508 jedno z nejbezpečnějších vozů na silnici.

Barvy

Peugeot 508 je k dispozici v řadě barev, od klasické černé po zářivě červenou. Ať už je váš styl jakýkoli, určitě najdete barvu, která vám bude slušet. 508 je také k dispozici s řadou volitelných laků, jako je metalíza a perleť. To vám dává svobodu přizpůsobit si svůj vůz tak, aby byl skutečně jedinečný. 508 je také k dispozici s řadou možností obtisků, jako jsou pruhy a loga. To vám umožní dodat vašemu vozu osobní dotek a udělat si jej skutečně podle sebe.

Výbava

Peugeot 508 je k dispozici v různých konfiguracích, včetně zážehového motoru, vznětového motoru a hybridní varianty. 508 také přichází s řadou funkcí, jako je panoramatické střešní okno, satelitní navigace a zadní kamera. 508 je navržena tak, aby poskytovala hladkou a pohodlnou jízdu s pokročilým systémem odpružení a citlivým řízením.

Rozměry

Peugeot 508 má délku 4,7 m, šířku 1,8 m a výšku 1,5 m. 508 má zavazadlový prostor o objemu 530 litrů a palivovou nádrž o objemu 60 litrů. 508 má pohotovostní hmotnost 1 500 kg a maximální tažnou kapacitu 1 500 kg.

Konkurenti

Peugeot 508 je silným konkurentem na trhu sedanů střední velikosti, který konkuruje vozům jako Volkswagen Passat a Audi A4. 508 nabízí řadu funkcí, kterými se odlišuje od svých konkurentů, jako jsou pokročilé bezpečnostní systémy a luxusní interiér. 508 také nabízí výkonný motor a pohodlnou jízdu, takže je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivý a stylový vůz.

Závěry

Peugeot 508 je stylový a sofistikovaný sedan střední třídy, který nabízí nezapomenutelný zážitek z jízdy. 508 je vybavena řadou funkcí, včetně výkonného motoru, luxusního interiéru a vyspělých bezpečnostních systémů. 508 je ideální volbou pro ty, kteří hledají spolehlivý a pohodlný vůz, který nabízí nezapomenutelný zážitek z jízdy.















Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com