Nissan Sentra 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Novinky automobilového průmyslu














Nissan Sentra je spolehlivý, stylový sedan, který je oblíbenou volbou řidičů po celém světě od svého uvedení v roce 1982. Sentra je k dispozici v různých výbavách, které umožňují řidičům přizpůsobit si jízdu svým přesným potřebám a preferencím. Sentra je cenově dostupná varianta pro řidiče, kteří hledají spolehlivé auto, které nezruinuje. Nissan Sentra 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Nissan Sentra se může pochlubit elegantním a moderním designem exteriéru. Jeho atletické linie, chromované akcenty a dostupné LED světlomety mu dodávají sofistikovaný vzhled. Sentra je k dispozici v různých barvách včetně bílé, stříbrné a červené. Sentra nabízí řadu velikostí kol, od 15palcových do 18palcových. Sentra také nabízí elektricky posuvné střešní okno, které vám umožní užívat si venku za jízdy. Sentra také nabízí řadu příslušenství, včetně střešních nosičů, spoilerů a zástěrek, které vám umožní přizpůsobit si jízdu tak, aby vyhovovala vašemu stylu. Nissan Sentra 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Nissan Sentra je poháněn 1,8litrovým čtyřválcovým motorem s výkonem 122 koní a točivým momentem 128 lb-ft. Motor je spojen buď se šestistupňovou manuální nebo bezestupňovou převodovkou. Sentra také nabízí dostupný přeplňovaný motor s výkonem 188 koní a točivým momentem 177 lb-ft. Tento motor je spojen se sedmistupňovou automatickou převodovkou. Sentra nabízí řadu technologií pro úsporu paliva, včetně start/stop motoru a režimu Eco. Tyto technologie pomáhají Sentře dosáhnout spotřeby paliva odhadované podle EPA až 33 mpg dohromady. Nissan Sentra 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Nissan Sentra nabízí pohodlný a prostorný interiér. Sentra nabízí řadu možností sedadel, včetně dostupných vyhřívaných a ventilovaných předních sedadel. Sentra také nabízí řadu technických funkcí, včetně 8palcového dotykového displeje s Apple CarPlay a Android Auto. Sentra také nabízí řadu asistenčních funkcí, včetně sledování mrtvých úhlů, varování před křížením vzadu a varování před opuštěním jízdního pruhu. Sentra také nabízí dostupný 360stupňový kamerový systém. Sentra nabízí řadu úložných možností, včetně středové konzoly, kapes ve dveřích a dostupného organizéru nákladu. Sentra také nabízí elektricky ovládané zadní výklopné dveře, které umožňují snadné nakládání a vykládání nákladu.

Cena

Nissan Sentra je k dispozici v řadě úrovní výbavy, od S po SL. Základní výbava S začíná na 19 090 dolarech, zatímco nejvyšší výbava SL začíná na 25 400 dolarech. Sentra nabízí řadu volitelných balíčků, včetně SR Turbo Package a SL Premium Package. Tyto balíčky nabízejí funkce jako elektricky ovládané střešní okno, elektricky ovládané zadní dveře a 360stupňový kamerový systém. Sentra také nabízí řadu příslušenství, včetně střešních nosičů, spoilerů a lapačů nečistot. Toto příslušenství vám umožní přizpůsobit si jízdu tak, aby vyhovovala vašemu stylu.

Bezpečnost

Nissan Sentra nabízí řadu bezpečnostních prvků, včetně šesti airbagů, zadní kamery a dostupného systému sledování mrtvého úhlu. Sentra také nabízí dostupný asistenční balíček, který zahrnuje adaptivní tempomat, varování před vybočením z jízdního pruhu a upozornění na křížový provoz vzadu. Sentra také nabízí dostupný systém detekce chodců, který dokáže detekovat chodce v dráze vozidla a upozornit řidiče. Sentra také nabízí dostupný systém automatického nouzového brzdění, který může pomoci snížit závažnost kolize. Sentra také nabízí asistenční systém pro jízdu v jízdním pruhu, který může pomoci udržet vozidlo v jeho jízdním pruhu. Sentra také nabízí připomenutí zadních sedadel, které může řidičům připomenout, aby zkontrolovali zadní sedadlo před opuštěním vozidla.

Barvy

Nissan Sentra je k dispozici v různých barvách, včetně bílé, stříbrné, červené a černé. Sentra také nabízí dvoubarevné barevné varianty, které vám umožní přizpůsobit si jízdu tak, aby vyhovovala vašemu stylu. Sentra také nabízí dostupný balíček Midnight Edition, který přidává černá kola, černé akcenty a černý zadní spoiler. Balíček Midnight Edition je k dispozici v řadě barev, včetně bílé, stříbrné a červené. Sentra nabízí také sportovní paket, který přidává zadní spoiler, zadní difuzor a chromovanou koncovku výfuku. Paket Sport je k dispozici v řadě barev, včetně bílé, stříbrné a červené.

Výbava

Sentra se dodává v různých konfiguracích, včetně základního modelu, sportovnější verze NISMO a hybridní varianty. Sentra je poháněna účinným čtyřválcovým motorem a je k dispozici s manuální nebo automatickou převodovkou. Sentra také nabízí řadu bezpečnostních prvků, včetně airbagů, protiblokovacích brzd a zpětné kamery.

Rozměry

Sentra je sedan střední třídy s délkou 182,5 palce, šířkou 70,5 palce a výškou 57,9 palce. Sentra má rozvor 106,3 palce a světlou výšku 6,5 palce. Sentra má náklad kapacita 15,1 kubických stop, což z něj dělá skvělou volbu pro řidiče, kteří potřebují trochu úložného prostoru navíc.

Konkurenti

Sentra konkuruje na trhu sedanů střední velikosti s vozy jako Honda Civic, Toyota Corolla a Hyundai Elantra. Sentra se od svých konkurentů odlišuje stylovým designem a spolehlivým výkonem. Sentra také nabízí řadu funkcí a možností, které nenajdete u jiných sedanů střední velikosti, takže je skvělou volbou pro řidiče, kteří hledají něco trochu jiného.

Závěry

Nissan Sentra je spolehlivý, stylový sedan střední velikosti, který řidičům nabízí skvělou hodnotu za jejich peníze. Sentra je k dispozici v různých výbavách a konfiguracích, což umožňuje řidičům přizpůsobit si jízdu svým přesným potřebám a preferencím. Sentra je skvělou volbou pro řidiče, kteří hledají spolehlivé auto, které nezruinuje.















Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com