Subaru Outback 2024 – Exteriér, konfigurace, konkurenti







Subaru Outback je dobře známé vozidlo, které je známé svou schopností jít kamkoli a robustním stylem. Je to skvělá volba pro ty, kteří si chtějí udělat výlet, jít do terénu nebo jen tak jezdit po městě. Outback je k dispozici v různých konfiguracích, takže jej lze přizpůsobit vašim potřebám. Subaru Outback 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Subaru Outback je robustní, spolehlivé vozidlo s elegantním designem exteriéru. Vyznačuje se výraznou mřížkou chladiče, tvarovanou kapotou a výraznými podběhy kol. Má také silný aerodynamický profil, který mu dodává moderní, dobrodružný vzhled. Outback má řadu exteriérových prvků, včetně elektricky ovládaného střešního okna, mlhových světel a vyhřívaných bočních zrcátek. Má také nastavitelnou podlahu zavazadlového prostoru, což vám umožní vytvořit více prostoru pro vaše vybavení. Outback je k dispozici v řadě barev, včetně Ice Silver Metallic, Crystal White Pearl a Horizon Blue Pearl. Dodává se také s různými designy kol, díky nimž získáte vzhled, jaký chcete. Subaru Outback 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Subaru Outback pohání 2,5litrový čtyřválcový motor s výkonem 175 koní a točivým momentem 174 lb-ft. Dodává se s převodovkou Lineartronic CVT, která nabízí plynulou a citlivou akceleraci. Má také X-MODE, který vám pomůže zdolávat těžký terén. Outback má také 3,6litrový 6válcový motor s výkonem 256 koní a točivým momentem 247 lb-ft. Dodává se s převodovkou Lineartronic CVT, která nabízí vyšší výkon a točivý moment pro náročnější práce. Má také X-MODE, který vám pomůže čelit jakékoli výzvě. Outback je k dispozici také s 2,0litrovým přeplňovaným čtyřválcovým motorem s výkonem 260 koní a točivým momentem 277 lb-ft. Dodává se s převodovkou Lineartronic CVT, která nabízí ještě větší výkon a točivý moment pro ještě náročnější práce. Má také X-MODE, který vám pomůže čelit jakékoli výzvě. Subaru Outback 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Subaru Outback má prostorný a pohodlný interiér se spoustou místa pro cestující i náklad. Má kůží potažený volant, vyhřívaná přední sedadla a sedadlo řidiče elektricky ovládané v 8 směrech. Má také samostmívací zpětné zrcátko pro lepší viditelnost. Outback má také řadu technologických funkcí, včetně 7palcového dotykového informačního a zábavního systému, Apple CarPlay a Android Auto. Má také audio systém Harman Kardon s 8 reproduktory pro pohlcující zážitek z poslechu. Outback má také řadu praktických funkcí, včetně elektricky ovládaných zadních výklopných dveří, bezklíčového vstupu a elektricky ovládaných zadních výklopných dveří. Má také zadní kameru pro lepší viditelnost při couvání. Má také elektrické střešní okno pro větší styl a čerstvý vzduch.

Cena

Subaru Outback je cenově dostupné vozidlo s počáteční doporučenou cenou 26 795 $. Dodává se s řadou standardních funkcí, včetně 2,5l 4válcového motoru, X-MODE a 7palcového dotykového informačního a zábavního systému. Má také řadu volitelných funkcí pro větší pohodlí a komfort. Outback má také řadu úrovní výbavy, které nabízejí více výkonu, luxusu a technologií. Limited výbava začíná na 35 395 dolarech a je dodávána s 3,6litrovým 6válcovým motorem, audio systémem Harman Kardon a elektricky ovládaným střešním oknem. Výbava Touring začíná na 38 995 dolarech a je dodávána s 2,0litrovým přeplňovaným čtyřválcovým motorem, adaptivním tempomatem a elektricky ovládanými dveřmi zavazadlového prostoru bez použití rukou. Outback má také řadu balíčků, které nabízejí více funkcí za příplatek. Balíček EyeSight začíná na 2 295 dolarech a je dodáván s adaptivním tempomatem, asistentem pro udržování v jízdním pruhu, a předkolizní brzdění. Balíček Technology začíná na 2 595 dolarech a je dodáván s audio systémem Harman Kardon, elektricky ovládaným střešním oknem a elektricky ovládanými dveřmi zavazadlového prostoru bez použití rukou.

Bezpečnost

Subaru Outback je bezpečné vozidlo s řadou standardních bezpečnostních prvků. Má zadní kameru pro lepší viditelnost při couvání. Má také řadu asistenčních funkcí pro řidiče, včetně asistenta pro udržení v jízdním pruhu a předkolizní brzdění. Má také systém detekce mrtvého úhlu pro větší klid. Outback má také řadu volitelných bezpečnostních prvků pro zvýšenou ochranu. Disponuje paketem EyeSight, který zahrnuje adaptivní tempomat, asistent udržování v jízdním pruhu a předkolizní brzdění. Má také systém DriverFocus Distraction Mitigation, který vám pomůže zůstat ve střehu a soustředit se na silnici. Outback má také řadu aktivních bezpečnostních prvků pro lepší viditelnost a ovládání. Má LED světlomety pro lepší viditelnost za zhoršených světelných podmínek. Má také systém detekce mrtvého úhlu pro větší klid.

Barvy

Subaru Outback je k dispozici v řadě barev, včetně Ice Silver Metallic, Crystal White Pearl a Horizon Blue Pearl. Dodává se také s různými designy kol, díky nimž získáte vzhled, jaký chcete. Má také řadu barev interiéru, včetně černé Slate Black, Java Brown a Saddle Brown. Outback má také řadu exteriérových doplňků pro větší styl a ochranu. Má řadu střešních nosičů pro přepravu dalšího vybavení. Má také řadu lapačů nečistot pro lepší ochranu před nečistotami a nečistotami. Má také řadu designů kol pro větší styl. Outback má také řadu paketů vnějšího a vnitřního obložení pro další přizpůsobení. Má řadu paketů vnější výbavy, včetně paketu Sport a balíčku Limited. Má také řadu paketů vnitřního obložení, včetně balíčku Premium a balíčku Limited. S tolika možnostmi si můžete vytvořit Outback, který je pro vás perfektní.

Výbava

Outback je k dispozici s řadou motorizací, od standardního 2,5l 4válce až po výkonný 3,6l V6. Dodává se také s výběrem úrovní výbavy, od základního modelu až po luxusní Touring Edition. Outback také nabízí řadu bezpečnostních prvků, včetně adaptivního tempomatu a asistenta pro jízdu v pruzích.

Rozměry

Outback má rozvor 108,1 palce a celkovou délku 188,8 palce. Nabízí velkorysé množství nákladového prostoru s prostorem až 73,3 kubických stop. Outback má také působivou světlou výšku 8,7 palce, což mu dává skvělé terénní schopnosti.

Konkurenti

Hlavními konkurenty Outbacku jsou Toyota RAV4, Honda CR-V a Ford Escape. Každé z těchto vozidel nabízí své vlastní jedinečné vlastnosti, od výkonného motoru Escape až po prostorný interiér CR-V. Outback vyniká svým robustním stylem a přístupem kamkoli, takže je skvělou volbou pro dobrodruhy.

Závěry

Subaru Outback je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí vozidlo připravené na dobrodružství se spoustou funkcí. Nabízí různé možnosti motoru a výbavy, takže si jej můžete přizpůsobit svým potřebám. Outback také nabízí skvělé terénní schopnosti a velkorysý nákladový prostor, což z něj dělá skvělé všestranné vozidlo.








Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com