BMW M3 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Novinky automobilového průmyslu






BMW M3 je výkonný sportovní vůz, který vzrušuje řidiče po celá desetiletí. Se svým ikonickým designem a působivým výkonem není divu, že je M3 legendou. Od agresivního exteriéru až po luxusní interiér je M3 vozem, který se odlišuje od konkurence. Se svým výkonným motorem a vyspělou technologií je to dokonalé auto pro každého řidiče. M3 je dokonalou kombinací stylu a výkonu, díky čemuž je ideálním vozem pro každého řidiče, který hledá vzrušující jízdu. BMW M3 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

BMW M3 je klasický sportovní vůz s elegantním a sofistikovaným exteriérem. Vzhled je navržen s dlouhou kapotou, širokým rozvorem a aerodynamickými křivkami. Má agresivní postoj s charakteristickou BMW mřížkou a dvojitými výfuky. Vzhled dále vylepšuje ikonický odznak M3 a 19palcová litá kola. Vzhled je k dispozici v různých barvách, včetně alpské bílé, safírové černé a minerální šedé. Vzhled BMW M3 je dokonalou kombinací stylu a výkonu, díky čemuž je skutečnou klasikou. BMW M3 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

BMW M3 pohání 3,0litrový řadový šestiválec s dvojitým přeplňováním. Tento motor produkuje 425 koní a 406 lb-ft točivého momentu, což mu umožňuje zrychlit z 0-60 mph za pouhých 4,1 sekundy. Motor je spojen s 8stupňovou automatickou převodovkou s pádly řazení, což dává řidiči možnost ovládat řazení. Motor je také vybaven systémem BMW xDrive, který poskytuje vynikající přilnavost a ovladatelnost. Motor BMW M3 je dokonalým spojením síly a výkonu, díky čemuž je to skutečné sportovní auto. BMW M3 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Interiér BMW M3 je navržen tak, aby byl pohodlný a stylový. Interiér je vybaven koženými sedadly, hliníkovým obložením a 12,3palcovým dotykovým informačním systémem s kompatibilitou Apple CarPlay a Android Auto. V interiéru nechybí ani head-up displej a digitální přístrojový štít. Interiér je k dispozici v různých barvách, včetně černé, ústřicové a koňakové. Interiér BMW M3 je dokonalou kombinací luxusu a techniky, díky čemuž se jedná o skutečně luxusní sportovní vůz.

Cena

BMW M3 má cenu 69 900 dolarů, což z něj dělá jeden z nejdostupnějších luxusních sportovních vozů na trhu. Cena zahrnuje záruku 6 let/75 000 mil a plán údržby na 4 roky/50 000 mil. V ceně je také řada funkcí, jako je navigační systém, adaptivní tempomat nebo systém sledování mrtvého úhlu. V ceně je také široká škála možností přizpůsobení, což vám umožní vytvořit perfektní vůz pro vás. Cena BMW M3 je dokonalou rovnováhou mezi luxusem a cenovou dostupností, díky čemuž je vynikající volbou pro ty, kteří hledají luxusní sportovní vůz.

Bezpečnost

BMW M3 je vybaveno řadou bezpečnostních prvků, díky čemuž je jedním z nejbezpečnějších vozů na trhu. Vůz je vybaven řadou airbagů, ale i zadní kamerou a parkovacími senzory. Vůz je také vybaven systémem varování před opuštěním jízdního pruhu a také systémem varování před čelní srážkou. Vůz je také vybaven systémem aktivní ochrany BMW, který pomáhá chránit řidiče v případě nehody. Bezpečnostní prvky BMW M3 z něj dělají jeden z nejbezpečnějších vozů na trhu, takže je skvělou volbou pro ty, kteří hledají bezpečný a spolehlivý vůz.

Barvy

BMW M3 je k dispozici v různých barvách, včetně alpské bílé, safírové černé a minerální šedé. Vůz je k dispozici také v řadě metalických barev, jako je Estoril Blue, Long Beach Blue a Tanzanite Blue. Vůz je k dispozici také v řadě nemetalických barev, jako je minerální bílá, minerální šedá a černá safírová. Vůz je k dispozici také v řadě barev speciální edice, jako je Frozen Blue a Frozen Red. Široká škála barev dostupných pro BMW M3 z něj dělá perfektní volbu pro ty, kteří hledají vůz, který vyčnívá z davu.

Výbava

BMW M3 je k dispozici v různých konfiguracích, od standardního modelu až po výkonnější modely Competition a CS. Každý model nabízí své vlastní jedinečné funkce, jako je zvýšený výkon Competition a lehký design CS. M3 je k dispozici také s řadou motorů, od standardního 4válce až po silnější 6válce. Každý motor nabízí svůj vlastní jedinečný výkon, od efektivního 4válce až po výkonný 6válec. Bez ohledu na to, jakou konfiguraci si vyberete, M3 jistě poskytne vzrušující jízdu díky svému působivému výkonu a pokročilé technologii.

Rozměry

BMW M3 je velké auto, měří 4 780 mm na délku a 1 872 mm na šířku. Navzdory své velikosti je M3 překvapivě agilní, a to díky lehké konstrukci a silnému motoru. M3 také nabízí dostatek místa pro cestující, se sezením až pro pět osob. Interiér je také dobře vybaven, se spoustou prvků, které zajistí pohodlí cestujících a zábavu. M3 je také překvapivě efektivní, se spotřebou paliva v rozmezí od 10,5 do 11,5 litru na 100 km v závislosti na motoru a konfiguraci.

Konkurenti

BMW M3 má na trhu výkonných vozů několik konkurentů, jako je Audi RS4, Mercedes-AMG C63 a Lexus RC F. Každý z těchto vozů nabízí své vlastní jedinečné vlastnosti, od pohonu všech kol RS4 až po C63. výkonný motor V8. M3 také konkuruje dalším luxusním vozům, jako je Jaguar F-Type a Porsche 911. Tyto vozy nabízejí své vlastní jedinečné vlastnosti, od elegantního designu F-Type až po ikonický styl 911. Bez ohledu na to, jaké auto si vyberete, M3 se svým výkonným motorem a vyspělou technologií jistě poskytne vzrušující jízdu.

Závěry

BMW M3 je výkonný a stylový sportovní vůz, který vzrušuje řidiče po celá desetiletí. Se svým ikonickým designem a působivým výkonem není divu, že je M3 legendou. Od agresivního exteriéru až po luxusní interiér je M3 vozem, který se odlišuje od konkurence. Se svým výkonným motorem a vyspělou technologií je to dokonalé auto pro každého řidiče. Bez ohledu na to, které auto si vyberete, BMW M3 se svým výkonným motorem a vyspělou technologií jistě poskytne vzrušující jízdu.






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com