Hyundai Palisade 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Novinky automobilového průmyslu






Hyundai Palisade je 8místné SUV s elegantním a sofistikovaným designem. Nabízí výkonný motor a pohodlný interiér, takže je skvělou volbou pro rodiny. Palisade je nabitá funkcemi, jako je panoramatické střešní okno, prémiový audiosystém a řada pokročilých bezpečnostních prvků. Dodává se také s širokou škálou konfigurací, které vám umožní přizpůsobit si jej vašim potřebám. Palisade je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivé a pohodlné rodinné auto. Jeho stylový design a působivé vlastnosti z něj dělají skvělou volbu pro každého, kdo hledá spolehlivou a stylovou jízdu. Hyundai Palisade 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Hyundai Palisade se může pochlubit elegantním a moderním exteriérem s výraznou mřížkou chladiče a svalnatým postojem. Jeho přední světlomety LED a chromované prvky dodávají luxusní pocit. Jeho 19palcová litá kola dotvářejí vzhled. Palisade je k dispozici v 8 barvách exteriéru, včetně Stormy Sea, Sage Brown a Lava Orange. Každá barva jistě otočí hlavu a udělá prohlášení. Palisade je velké 3řadé SUV s délkou 196,1 palce, šířkou 78,8 palce a výškou 68,9 palce. Hyundai Palisade 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Hyundai Palisade je poháněn 3,8litrovým motorem V6, který produkuje 291 koní a 262 lb-ft točivého momentu. Tento motor je spojen s 8stupňovou automatickou převodovkou. Palisade je k dispozici s pohonem předních nebo všech kol v závislosti na úrovni výbavy. Při správné výbavě má ​​tažnou kapacitu 5000 liber. Palisade dostane podle EPA 20 mpg ve městě a 26 mpg na dálnici s pohonem předních kol a 19 mpg ve městě a 24 mpg na dálnici s pohonem všech kol. Hyundai Palisade 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Hyundai Palisade má luxusní a pohodlný interiér s dostatkem místa až pro 8 cestujících. Díky měkkým materiálům a koženému čalounění se budete cítit jako prémiové vozidlo. Palisade je nabitý technickými funkcemi, včetně 10,25palcové dotykové obrazovky, Apple CarPlay a Android Auto, bezdrátové nabíjecí podložky a dostupného audio systému Infinity. Palisade má také spoustu nákladového prostoru, až 45,8 kubických stop za třetí řadou a 86,4 kubických stop se sklopenou druhou a třetí řadou.

Cena

Hyundai Palisade má počáteční doporučenou cenu 32 500 $, což z něj dělá jedno z nejdostupnějších 3-řadých SUV na trhu. Je k dispozici v úrovních výbavy SE, SEL, Limited a Calligraphy. Nejvyšší výbava Calligraphy začíná na 45 400 dolarech a přichází s dlouhým seznamem prémiových funkcí, včetně panoramatického střešního okna, 12,3palcového dotykového displeje a 360stupňové kamery. Palisade je také k dispozici s řadou volitelných balíčků, jako je Convenience Package, Premium Package a Technology Package.

Bezpečnost

Hyundai Palisade je nabitý bezpečnostními prvky, včetně zpětné kamery, sledování mrtvého úhlu, varování před křížením vzadu a asistenta pro jízdu v jízdním pruhu. Palisade je k dispozici také s volitelným interkomovým systémem Driver Talk, který umožňuje řidiči snadnou komunikaci s cestujícími na zadních sedadlech. Palisade byl také hodnocen jako Top Safety Pick+ pojišťovacím institutem pro bezpečnost na silnicích, což z něj činí jedno z nejbezpečnějších SUV na trhu.

Barvy

Hyundai Palisade je k dispozici v 8 barvách exteriéru, včetně Snow White Pearl, Steel Graphite a Moon Dust. Každá barva jistě zaujme a otočí hlavu. Palisade je k dispozici také s volitelným dvoubarevným lakováním, které dodává střeše a zadnímu spoileru kontrastní barvu. Toto dvoubarevné schéma laku je k dispozici v 6 různých barvách. Interiér Palisade je k dispozici ve 3 barvách: černá, béžová a šedá. Každá barva je navržena tak, aby doplnila exteriér a vytvořila luxusní a pohodlnou atmosféru.

Výbava

Hyundai Palisade se dodává ve dvou úrovních výbavy, SE a Limited. Oba nabízejí řadu funkcí, od vyhřívaných sedadel až po elektricky ovládané zadní výklopné dveře. Výbava SE nabízí 3,8litrový motor V6, 8stupňovou automatickou převodovku a řadu praktických funkcí. Výbava Limited přidává ještě další funkce, jako je panoramatické střešní okno a prémiový audiosystém. Palisade je k dispozici s pohonem předních nebo všech kol, což vám dává možnost vybrat si nejlepší konfiguraci pro vaše potřeby.

Rozměry

Hyundai Palisade je velké SUV s délkou 194,5 palce a šířkou 78,3 palce. Má výšku 68,9 palce a rozvor 114,2 palce. Palisade má světlou výšku 8,2 palce a pohotovostní hmotnost 4 500 liber. Má tažnou kapacitu 5 000 liber, takže je skvělou volbou pro ty, kteří potřebují vozidlo, které může táhnout. Palisade má nákladovou kapacitu 45,8 kubických stop, takže je skvělou volbou pro ty, kteří potřebují vozidlo, které uveze hodně nákladu.

Konkurenti

Hyundai Palisade má několik konkurentů, jako je Honda Pilot, Toyota Highlander a Ford Explorer. Všechna tato vozidla nabízejí podobné vlastnosti, jako je výkonný motor a pohodlný interiér. Palisade je o něco dražší než jeho konkurenti, ale nabízí více funkcí, jako je panoramatické střešní okno a prémiový audiosystém. Má také o něco větší nákladovou kapacitu než jeho konkurenti. Palisade je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivé a pohodlné rodinné auto. Jeho stylový design a působivé vlastnosti z něj dělají skvělou volbu pro každého, kdo hledá spolehlivou a stylovou jízdu.

Závěry

Hyundai Palisade je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivý a pohodlný rodinný vůz. Má výkonný motor, pohodlný interiér a širokou škálu funkcí. Palisade je o něco dražší než jeho konkurenti, ale nabízí více funkcí a větší nákladovou kapacitu. Je také podpořena vynikající zárukou a zákaznickým servisem Hyundai. Palisade je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivou a stylovou jízdu. Jeho výkonný motor, pohodlný interiér a působivé vlastnosti z něj dělají skvělou volbu pro každého, kdo hledá spolehlivou a stylovou jízdu.






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com