Peugeot 2008 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Novinky automobilového průmyslu






Peugeot 2008 je stylový, moderní crossover s řadou funkcí, které vyhovují potřebám každého řidiče. Může se pochlubit působivou řadou motorů a různými výbavami, takže je ideální volbou pro ty, kteří chtějí spolehlivý vůz. 2008 je také ekonomický, s nízkými provozními náklady a dobrou spotřebou paliva. Peugeot 2008 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Peugeot 2008 je stylové a moderní SUV s odvážnou, agresivní přední maskou a elegantními aerodynamickými liniemi. Jeho svalnaté podběhy kol a dynamické světlomety mu dodávají sportovní vzhled. Má také řadu exteriérových prvků, jako je panoramatické střešní okno a zadní parkovací senzory. Peugeot 2008 přichází s řadou velikostí a designů kol, od 17palcových slitinových až po 19palcová kola s diamantovým řezem. Má také řadu barev exteriéru, od klasických odstínů černé a bílé až po zářivější odstíny žluté a červené. Peugeot 2008 je stylové a moderní SUV s odvážnou, agresivní přední maskou a elegantními aerodynamickými liniemi. Jeho svalnaté podběhy kol a dynamické světlomety mu dodávají sportovní vzhled. Má také řadu exteriérových prvků, jako je panoramatické střešní okno a zadní parkovací senzory. Peugeot 2008 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Peugeot 2008 je poháněn řadou účinných zážehových a vznětových motorů. Benzinový motor je tříválec o objemu 1,2 litru s výkonem 82 kW a točivým momentem 205 Nm. Vznětový motor je 1,5litrový čtyřválec s výkonem 96 kW a točivým momentem 300 Nm. Peugeot 2008 je k dispozici s řadou převodovek, včetně šestistupňové manuální, šestistupňové automatické a sedmistupňové dvouspojkové automatické. Má také řadu jízdních režimů, včetně Eco, Comfort a Sport, které vyhovují vašemu stylu jízdy. Peugeot 2008 je výkonné a efektivní SUV s řadou motorů a převodovek, které vyhovují vašim potřebám. Disponuje řadou jízdních režimů a jeho nízké emise z něj dělají volbu šetrnou k životnímu prostředí. Peugeot 2008 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Peugeot 2008 má moderní a stylový interiér s řadou funkcí, díky kterým bude vaše cesta pohodlnější. Má 7palcový dotykový informační a zábavní systém s Apple CarPlay a Android Auto, stejně jako řadu asistenčních systémů pro řidiče, jako je varování před opuštěním jízdního pruhu a adaptivní tempomat. Peugeot 2008 má řadu prvků interiéru, včetně koženého čalounění, vyhřívaných sedadel a panoramatického střešního okna. Má také řadu úložných prostorů, včetně držáků nápojů a kapes ve dveřích, stejně jako velkou odkládací schránku. Peugeot 2008 má moderní a stylový interiér s řadou funkcí, díky kterým bude vaše cesta pohodlnější. Disponuje řadou asistenčních systémů řidiče a také řadou odkládacích prostorů a 7palcovým dotykovým displejem informačního a zábavního systému.

Cena

Peugeot 2008 je k dispozici v různých cenových relacích v závislosti na motoru a úrovni výbavy. Základní model začíná na přibližně 19 000 GBP, zatímco model nejvyšší řady stojí přibližně 26 000 GBP. Má také řadu volitelných doplňků, jako je panoramatické střešní okno a vyhřívaná sedadla, což může zvýšit cenu. Peugeot 2008 je k dispozici s řadou možností financování, včetně PCP a HP. Má také řadu finančních nabídek Peugeot, jako je 0% RPSN a financování s nízkou sazbou, díky kterým je vůz dostupnější. Peugeot 2008 můžete získat také s řadou pojistných balíčků Peugeot. Peugeot 2008 je stylové a moderní SUV dostupné v různých cenových relacích. Má řadu možností financování, aby byl dostupnější, a také řadu volitelných doplňků a balíčky pojištění Peugeot, abyste měli klid.

Bezpečnost

Peugeot 2008 je bezpečné a spolehlivé SUV s řadou bezpečnostních prvků, které udrží vás i vaše cestující v bezpečí. Disponuje řadou asistenčních systémů řidiče, jako je varování před opuštěním jízdního pruhu a adaptivní tempomat, a také řadou airbagů a bezpečnostních pásů, které vás ochrání v případě nehody. Peugeot 2008 získal pětihvězdičkové hodnocení Euro NCAP, nejvyšší možné hodnocení. Má také řadu aktivních bezpečnostních prvků, jako je sledování mrtvého úhlu a automatické nouzové brzdění, které vám pomohou vyhnout se nehodám. Peugeot 2008 má také řadu prvků pasivní bezpečnosti, jako jsou zesílené dveře a ochrana proti bočnímu nárazu. Peugeot 2008 je bezpečné a spolehlivé SUV s řadou bezpečnostních prvků, které udrží vás i vaše cestující v bezpečí. Má pětihvězdičkové hodnocení Euro NCAP,

Barvy

Peugeot 2008 je k dispozici v řadě barev, od klasických odstínů černé a bílé až po zářivější odstíny žluté a červené. Má také řadu metalických odstínů, jako je stříbrná a bronzová, a také řadu speciálních edicí, jako je Peugeot 2008 GT Line. Peugeot 2008 je k dispozici s řadou barevných kombinací exteriéru a interiéru, což vám umožní upravit si vůz podle vlastního stylu. Má také řadu barevně odlišených doplňků, jako jsou střešní nosiče a litá kola, které vašemu vozu dodají osobitější vzhled. Peugeot 2008 je k dispozici v řadě barev, od klasických odstínů až po zářivější odstíny. Má také řadu metalických odstínů a speciálních edic, stejně jako řadu barevně odlišených doplňků, které vašemu vozu dodají osobitější vzhled.

Výbava

Peugeot 2008 lze nakonfigurovat tak, aby vyhovoval potřebám řidiče, s řadou motorů, převodovek a úrovní výbavy. Má také řadu bezpečnostních prvků, jako je automatické nouzové brzdění a varování před opuštěním jízdního pruhu. Model 2008 je také vybaven nejnovějšími technologiemi, jako je 7palcová dotyková obrazovka informačního a zábavního systému a řada asistenčních systémů řidiče.

Rozměry

Peugeot 2008 je kompaktní crossover, který měří 4,3 metru na délku a 1,8 metru na šířku. Má rozvor 2,6 metru a světlou výšku až 20 cm, díky čemuž je vhodný pro jízdu v terénu. 2008 má také zavazadlový prostor o objemu až 400 litrů, takže je ideální pro přepravu zavazadel a dalších předmětů.

Konkurenti

Peugeot 2008 čelí konkurenci několika dalších crossoverů, jako je Nissan Qashqai, Renault Captur a Ford Kuga. Tato vozidla nabízejí podobné vlastnosti a výkon, ale 2008 má tu výhodu, že je cenově dostupnější. 2008 má také tu výhodu, že je podporován renomovaným zákaznickým servisem Peugeot, takže je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivý vůz.

Závěry

Peugeot 2008 je skvělou volbou pro ty, kteří hledají stylový, spolehlivý a cenově dostupný crossover. Má řadu funkcí a konfigurací, aby vyhovovaly potřebám každého řidiče, a je podporován renomovaným zákaznickým servisem Peugeot. 2008 je také ekonomický, s nízkými provozními náklady a dobrou spotřebou paliva, což z něj dělá ideální volbu pro ty, kteří mají nízký rozpočet.






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com