Renault Duster 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Katalog známých aut






Renault Duster je stylové a spolehlivé SUV, které nabízí spoustu funkcí a skvělou hodnotu. Má moderní design, prostornou kabinu a výkonný motor. Je ideální pro rodiny i dobrodruhy. Duster je k dispozici v řadě konfigurací, takže si můžete vybrat tu ideální pro své potřeby. Dodává se s řadou funkcí, včetně panoramatického střešního okna, zpětné kamery a informačního a zábavního systému s dotykovou obrazovkou. Duster je také velmi cenově dostupný, takže je skvělou volbou pro zákazníky, kteří dbají na rozpočet. Je to skvělá volba pro ty, kteří hledají spolehlivé a stylové SUV. Renault Duster 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Renault Duster má robustní a sportovní vzhled s hranatým designem a svalnatými liniemi. Jeho výrazná mřížka chladiče a chromované akcenty mu dodávají jedinečnou přítomnost na silnici. Velké podběhy kol, vysoká světlá výška a velká okna dodávají Dusteru suverénní vzhled. Vzhled také nabízí řadu možností, včetně zadního spoileru a střešních ližin. Vzhled Renaultu Duster je také dodáván s řadou barev, jako je perleťově bílá, bronzová a šedá, aby vyhovovaly vašemu stylu a preferencím. Renault Duster 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Renault Duster je poháněn účinným zážehovým motorem o objemu 1,5 l, který produkuje výkon 106 koní a točivý moment 142 Nm. Je spojen s 5stupňovou manuální převodovkou. Dieselovou verzi Dusteru pohání 1,5l dieselový motor K9K, který produkuje výkon 85 koní a točivý moment 200 Nm. Je spojen se 6stupňovou manuální převodovkou. Duster je k dispozici také s automatickou převodovkou, která je spojena s 1,5litrovým zážehovým motorem. Tato převodovka nabízí plynulé řazení bez námahy. Renault Duster 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Interiér Renaultu Duster je prostorný a pohodlný, s dostatečným prostorem pro nohy a hlavu pro všechny cestující. Sedadla jsou čalouněna prémiovou látkou a palubní deska je moderní a ergonomická. Interiér také nabízí řadu komfortních prvků, jako je klimatizace, elektrické ovládání oken a multifunkční volant. Informační a zábavní systém je také uživatelsky přívětivý a nabízí řadu možností konektivity. Interiér Renaultu Duster je také vybaven řadou úložných prostorů, jako jsou kapsy ve dveřích, držáky nápojů a odkládací schránka, abyste měli všechny své nezbytnosti na dosah.

Cena

Renault Duster má konkurenceschopnou cenu a základní varianta začíná na Rs. 8,49 milionů. Nejvyšší varianta má cenu Rs. 13,59 milionů, bývalý showroom. Duster je k dispozici také s řadou volitelného příslušenství, jako je zadní spoiler, střešní ližiny a litá kola, které lze přidat pro přizpůsobení vzhledu vozu. Duster také nabízí řadu možností financování, včetně půjček s nízkým úrokem a EMI, aby byl nákup dostupnější.

Bezpečnost

Renault Duster je vybaven řadou bezpečnostních prvků, jako jsou duální airbagy, ABS s EBD a zadní parkovací senzory. Vůz je také vybaven systémem upozornění na rychlost a upozorněním na nezapnutý pás. Duster také nabízí řadu pomůcek pro řidiče, jako je asistent rozjezdu do kopce, tempomat a kontrola trakce. Vůz je také vybaven imobilizérem motoru a centrálním zamykáním. Duster také nabízí řadu prvků aktivní bezpečnosti, jako je ESP a couvací kamera, které zvyšují bezpečnost vozidla a jeho cestujících.

Barvy

Renault Duster je k dispozici v řadě barev, jako je perleťově bílá, bronzová a šedá. Vůz je k dispozici také v řadě dvoubarevných barevných variant, jako je modro-černá a oranžovo-černá. Duster je také dostupný v řadě metalických barev, jako je stříbrná, červená a modrá. Vůz je k dispozici také v řadě matných barev, jako je matná černá a matná červená. Duster také nabízí řadu barev speciální edice, jako je oranžová edice a červená edice, aby váš vůz vynikl z davu.

Výbava

Duster je k dispozici v řadě konfigurací, takže si můžete vybrat tu ideální pro své potřeby. Dodává se s řadou funkcí, včetně panoramatického střešního okna, zpětné kamery a informačního a zábavního systému s dotykovou obrazovkou. Duster je k dispozici ve dvou motorizacích: 1,5litrový přeplňovaný zážehový motor a 1,5litrový vznětový motor. Oba jsou výkonné a efektivní a nabízejí dostatek výkonu pro vaše každodenní jízdy. Duster také přichází s různými úrovněmi výbavy, takže si můžete vybrat tu, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám. Nejvyšší výbava zahrnuje řadu luxusních prvků, jako je kožené čalounění a prémiový audiosystém.

Rozměry

Renault Duster je kompaktní SUV s délkou 4 341 mm, šířkou 1 822 mm a výškou 1 822 mm. Má rozvor 2 673 mm a světlou výšku 205 mm, takže je ideální pro dobrodružství v terénu. Duster má také velkorysý nákladový prostor s objemem zavazadlového prostoru 475 litrů. Má také řadu úložných řešení, včetně odkládací přihrádky, držáků nápojů a kapes na opěradlo sedadla. Duster má také řadu bezpečnostních prvků, včetně šesti airbagů, ABS s EBD a elektronického stabilizačního programu. Má také řadu asistenčních funkcí, jako je varování před vybočením z jízdního pruhu a asistent rozjezdu do kopce.

Konkurenti

Renault Duster má řadu konkurentů, včetně Hyundai Creta, Kia Seltos a Nissan Kicks. Všechna tato SUV nabízejí řadu funkcí a skvělý poměr cena/výkon. Duster má oproti svým konkurentům výhodu ve velikosti, protože je nejmenší ze čtyř SUV. Má také nižší cenu než jeho konkurenti, což z něj dělá skvělou volbu pro zákazníky, kteří dbají na rozpočet. Duster má také výhodu z hlediska funkcí, protože přichází s řadou funkcí, jako je panoramatické střešní okno, zpětná kamera a informační a zábavní systém s dotykovou obrazovkou.

Závěry

Renault Duster je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivé a stylové SUV. Má moderní design, prostornou kabinu a výkonný motor. Je také velmi cenově dostupný, takže je skvělou volbou pro zákazníky, kteří si hlídají rozpočet. Duster má také řadu funkcí, včetně panoramatického střešního okna, zadní kamery a informačního a zábavního systému s dotykovou obrazovkou. Má také řadu bezpečnostních prvků, jako je šest airbagů, ABS s EBD a elektronický stabilizační program. Duster je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivé, stylové a cenově dostupné SUV. Má spoustu funkcí a skvělou hodnotu za peníze, takže je skvělou volbou pro zákazníky, kteří si hlídají rozpočet.






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com