KIA Picanto X-Line 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Katalog známých aut














KIA Picanto X-Line je kompaktní vůz s elegantním a moderním designem. Nabízí kombinaci komfortu, stylu a výkonu, díky kterým je ideální volbou pro každodenní ježdění. X-Line má řadu funkcí, díky kterým se odlišuje od ostatních kompaktních vozů. Dodává se s řadou bezpečnostních a komfortních funkcí, stejně jako pokročilou technologií a řadou motorů, ze kterých si můžete vybrat. X-Line je navržena tak, aby byla pohodlná a efektivní, se zaměřením na poskytování plynulé a příjemné jízdy. KIA Picanto X-Line 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

KIA Picanto X-Line má elegantní, moderní design se sportovním nádechem. Jeho úzké světlomety a široká mřížka chladiče mu dodávají odvážný, dynamický vzhled. 16palcová litá kola jsou na silnici výrazem. Vzhled design KIA Picanto X-Line je doplněn zadním spoilerem, chromovanými akcenty a černou střechou. Vzhled je k dispozici v řadě barev, aby vyhovoval každému vkusu. KIA Picanto X-Line je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí stylový vůz, který vyčnívá z davu. KIA Picanto X-Line 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

KIA Picanto X-Line je poháněna 1,0litrovým tříválcovým motorem, který poskytuje výkon 75 koní a točivý moment 95 Nm. Motor je spojen s 5stupňovou manuální převodovkou. Motor nabízí vynikající spotřebu paliva s odhadovanou spotřebou paliva 4,9 litru na 100 kilometrů. Má také maximální rychlost 175 kilometrů za hodinu. Motor je spolehlivý a účinný, což z něj dělá skvělou volbu pro ty, kteří hledají úsporný vůz, který je zároveň zábavou. KIA Picanto X-Line 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Interiér KIA Picanto X-Line je dobře vybavený, se 7palcovým dotykovým informačním systémem, Apple CarPlay a Android Auto a kůží potaženým volantem. Kabina je prostorná a pohodlná, se spoustou místa pro hlavu a nohy pro všechny cestující. Sedadla jsou čalouněná látkou a palubní deska je moderní a stylová. KIA Picanto X-Line je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí pohodlný a stylový interiér se spoustou funkcí.

Cena

KIA Picanto X-Line má cenu kolem 16 000 $. To je skvělá hodnota za peníze, vezmeme-li v úvahu funkce a výkon, které nabízí. KIA Picanto X-Line je k dispozici s řadou volitelných doplňků, jako je střešní okno a zadní kamera. Ty mohou přidat na ceně, ale stojí za zvážení pro ty, kteří si chtějí upravit svůj vůz. KIA Picanto X-Line je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí stylový a spolehlivý vůz za dostupnou cenu.

Bezpečnost

KIA Picanto X-Line je vybavena řadou bezpečnostních prvků, včetně airbagů, brzd ABS a elektronického řízení stability. Má také zadní kameru pro lepší viditelnost. KIA Picanto X-Line je také vybavena systémem monitorování tlaku v pneumatikách, který pomáhá zajistit, aby byly pneumatiky vždy nahuštěny na správný tlak pro optimální bezpečnost. KIA Picanto X-Line je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí bezpečný a spolehlivý vůz se spoustou funkcí.

Barvy

KIA Picanto X-Line je k dispozici v řadě barev, včetně černé, bílé, červené a modré. Vzhled lze také přizpůsobit řadou volitelného příslušenství. Interiér modelu KIA Picanto X-Line je k dispozici v řada barev, včetně černé, šedé a béžové. Vnitřní obložení lze také přizpůsobit řadou volitelných doplňků. KIA Picanto X-Line je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí vůz, který lze upravit tak, aby vyhovoval jejich potřebám. individuální styl.

Výbava

KIA Picanto X-Line je k dispozici v řadě konfigurací, včetně zážehového motoru 1,0 l, zážehového motoru 1,2 l a vznětového motoru 1,4 l. X-Line přichází s řadou funkcí, včetně 7palcového dotykového informačního a zábavního systému, varování před opuštěním jízdního pruhu, automatického nouzového brzdění, zadní kamery a klimatizace. X-Line má také k dispozici řadu volitelných doplňků, jako je panoramatické střešní okno, vyhřívaná sedadla a řada možností vnějšího a vnitřního obložení.

Rozměry

KIA Picanto X-Line má délku 3 595 mm, šířku 1 595 mm a výšku 1 495 mm. Má rozvor 2 420 mm a světlou výšku 165 mm. X-Line má zavazadlový prostor o objemu 255 litrů, který lze po sklopení zadních sedadel rozšířit až na 1032 litrů. Má pohotovostní hmotnost 1 065 kg a celkovou hmotnost vozidla 1 510 kg. X-Line má kapacitu palivové nádrže 45 litrů a dojezd až 1 000 km na jednu nádrž.

Konkurenti

KIA Picanto X-Line má řadu konkurentů, včetně Nissan Micra, Renault Clio, Ford Fiesta a Volkswagen Polo. X-Line má konkurenceschopnou cenu s počáteční cenou 15 295 GBP. Je také k dispozici s řadou možností financování, což z něj činí atraktivní možnost pro ty, kteří hledají cenově dostupné auto. X-Line je dobře vybavený, s řadou funkcí, které z něj dělají skvělou volbu pro ty, kteří hledají pohodlný, bezpečný a spolehlivý vůz.

Závěry

KIA Picanto X-Line je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kompaktní vůz s moderním designem. Je dobře vybavený, s řadou bezpečnostních a komfortních funkcí a také pokročilou technologií. X-Line má konkurenceschopnou cenu a přichází s řadou možností financování, což z něj činí atraktivní možnost pro ty, kteří hledají cenově dostupný vůz. Nabízí také pohodlnou a efektivní jízdu. X-Line je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivé a stylové auto. Se svou řadou funkcí a konkurenceschopnou cenou je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kompaktní vůz.















Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com