Škoda Vision 7S 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti







Škoda Vision 7S je nové, stylové a luxusní SUV. Nabízí elegantní design a působivý výkon s řadou funkcí, díky kterým vyčnívá z davu. Vision 7S přichází s řadou pokročilých bezpečnostních a komfortních funkcí a také s řadou možností přizpůsobení interiéru a exteriéru. Je to skvělá volba pro ty, kteří hledají luxusní a pohodlnou jízdu. Vision 7S je skvělá hodnota za peníze a nabízí skvělou kombinaci stylu a výkonu. Škoda Vision 7S 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Škoda Vision 7S vyniká svým moderním a stylovým exteriérem. Jeho výrazné linie, hladké křivky a široký postoj mu dodávají výrazný vzhled. Jeho panoramatické střešní okno, LED světlomety a 18palcová litá kola mu dodávají na atraktivitě. Vision 7S má unikátní přední masku s chromovanou úpravou a širokým otvorem pro přívod vzduchu. Jeho zadní LED koncová světla, chromované koncovky výfuku a zadní spoiler poskytují sportovní vzhled. Vision 7S je k dispozici v různých barvách, včetně bílé, stříbrné, černé, šedé a červené. Škoda Vision 7S 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Škoda Vision 7S je poháněna 1,4litrovým čtyřválcovým přeplňovaným zážehovým motorem. Poskytuje výkon 110 kW a točivý moment 250 Nm a je spojen se 7stupňovou převodovkou DSG. Motor je schopen zrychlit z 0 na 100 km/h za pouhých 8,6 sekundy a dosahuje maximální rychlosti 205 km/h. Spotřeba paliva je 7,3 l/100 km. Motor je také vybaven systémem start-stop, který pomáhá snižovat spotřebu paliva a emise. Škoda Vision 7S 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Vision 7S má moderní a luxusní interiér. Palubní deska je vybavena 8,0palcovým dotykovým informačním systémem a digitálním sdruženým přístrojem. Má také audiosystém s 10 reproduktory. Interiér je také vybaven kůží obšitým řízením řazení kol a převodovky, stejně jako vyhřívaná a ventilovaná sedadla. Má velkorysý prostor pro nohy a hlavu pro cestující. Vision 7S má také řadu bezpečnostních prvků, jako jsou airbagy, ABS s EBD, kontrola trakce a asistent pro jízdu v jízdním pruhu .

Cena

Škoda Vision 7S má cenu Rs. 15,99 milionů (ex-showroom). Cena zahrnuje záruku 3 roky/1 00 000 km a silniční asistenci. Vision 7S je k dispozici také s řadou volitelných paketů, jako je panoramatické střešní okno, 18palcová litá kola a zadní spoiler. Vision 7S je také nabízen s řadou možností financování a leasingu, což z něj činí dostupnou volbu pro kupující.

Bezpečnost

Škoda Vision 7S je vybavena řadou bezpečnostních prvků, jako je ABS s EBD, kontrola trakce, asistent pro jízdu v pruzích a airbagy. Má také zadní kameru a parkovací senzory. Vision 7S je také vybaven řadou prvků aktivní bezpečnosti, jako je adaptivní tempomat, sledování mrtvého úhlu a nouzové brzdění. Vision 7S má také 5hvězdičkové hodnocení bezpečnosti od Global NCAP, což z něj dělá jeden z nejbezpečnějších vozů ve svém segmentu.

Barvy

Škoda Vision 7S je k dispozici v různých barvách, včetně bílé, stříbrné, černé, šedé a červené. Je k dispozici také s řadou dvoubarevných možností. Vision 7S je k dispozici také s řadou volitelných exteriérových paketů, jako je panoramatické střešní okno, 18palcová litá kola a zadní spoiler. Vision 7S je k dispozici také s řadou matných a lesklých povrchových úprav, takže je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí udělat prohlášení.

Výbava

Škoda Vision 7S se dodává ve dvou konfiguracích: paket Comfort a Luxury. Paket Comfort nabízí řadu funkcí, jako je střešní okno, parkovací senzory a tempomat, zatímco paket Luxury přidává řadu doplňků, jako jsou kožená sedadla a panoramatické střešní okno. Vision 7S je poháněn 2,0litrovým přeplňovaným zážehovým motorem, který produkuje maximální výkon 140 koní. Je spojen se 7stupňovou automatickou převodovkou, která nabízí hladký a efektivní výkon. Vision 7S přichází s řadou pokročilých asistenčních systémů pro řidiče, jako je asistent udržování v jízdním pruhu a adaptivní tempomat, díky kterým je jízda bezpečná a pohodlná.

Rozměry

Škoda Vision 7S je 4 717 mm dlouhá, 1 873 mm široká a 1 666 mm vysoká. Má rozvor 2 741 mm a světlou výšku 208 mm. Vision 7S má objem zavazadlového prostoru 545 litrů a objem palivové nádrže 55 litrů. Vision 7S má pohotovostní hmotnost 1 764 kg a celkovou hmotnost vozidla 2 242 kg. Má tažnou kapacitu 1 500 kg a užitečnou hmotnost 478 kg. Vision 7S má poloměr otáčení 5,6 metru. Vision 7S má maximální rychlost 190 km/h a spotřebu paliva 14,9 km/l. Disponuje palivem typu benzin a palivovou nádrží o objemu 55 litrů.

Konkurenti

Škoda Vision 7S má řadu konkurentů, včetně Audi Q5, BMW X3, Mercedes-Benz GLC a Volvo XC90. Vision 7S nabízí skvělou kombinaci stylu, výkonu a funkcí, díky čemuž je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní a pohodlnou jízdu. Audi Q5 je poháněno 3,0litrovým přeplňovaným zážehovým motorem, který produkuje maximální výkon 245 koní. Má pohotovostní hmotnost 1 945 kg a spotřebu paliva 15,6 km/l. Audi Q5 má tažnou kapacitu 2 100 kg a užitečnou hmotnost 645 kg. BMW X3 je poháněno 3,0litrovým přeplňovaným zážehovým motorem, který produkuje maximální výkon 245 koní. Má pohotovostní hmotnost 1 715 kg a spotřebu paliva 13,1 km/l. BMW X3 má tažnou kapacitu 2 000 kg a užitečnou hmotnost 605 kg.

Závěry

Škoda Vision 7S je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní a pohodlnou jízdu. Nabízí skvělou kombinaci stylu, výkonu a funkcí, což z něj dělá skvělou hodnotu za peníze. Vision 7S má řadu konkurentů, jako je Audi Q5, BMW X3 a Mercedes-Benz GLC. Vision 7S však nabízí skvělou kombinaci stylu a výkonu, díky čemuž je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní a pohodlnou jízdu. Škoda Vision 7S je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní a pohodlnou jízdu. Nabízí skvělou kombinaci stylu, výkonu a funkcí, což z něj dělá skvělou hodnotu za peníze.






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com