Jednoduché, hladké a zlověstné náměstí







Jednoduché, hladké a zlověstné náměstí Kylea Martina

alance. Je to jedna z nejobtížnějších věcí, kterých lze dosáhnout při stavbě kamionu na míru. Spojení všech správných částí a povrchových úprav k dosažení symfonie cool je umělecká forma sama o sobě. Znovu a znovu se prokázalo, že chyba na straně jednoduchosti obvykle vede k nejčistším a nejvyváženějším vlastním výsledkům.

Kyle Martin z Coral Springs na Floridě od dětství vždy toužil po klasickém náklaďáku Chevy a byly to karosářské motýlky z let 67-72, které mu původně ukradly srdce. Jak však čas šel, Kyle se zaskvěl vytesanými hranatými liniemi nákladních vozů GM z let 73-87 a přeorientoval se.

Vraťme se zpátky do Kyleova příběhu trochu do škatulky vyhoření, kde to všechno začalo.

Turecko Rod Run v Daytoně, vyrůstající na Floridě, byl pro rodinu Martinových vždy pravidelnou událostí, kde se plavili v LS6 Chevelle Kyleova otce Steva Martina. Jako většina mladých řadičů dostal Kyle svou vášeň pro bouchání vačkovým hřídelem, bouchání převodů a kouření pneumatik od svého horkého otce a na výstavách byla jeho oblíbená soutěž ve vyhoření. To je místo, kde si Kyle začal všímat náklaďáků a toho, jak bez závaží v posteli produkují nekonečnou show bílé nafouklé vlající dobroty, zatímco zadní guma horečně hledala trakci.

S cílem jednoho dne vlastnit zakázkový náklaďák svých snů, Kyle šel pracovat do otcova obchodu s elektrickými kontrakty a pilně sbalil hnízdo, aby si mohl vzít budoucí motýlek.

„S cílem jednoho dne vlastnit zakázkové nákladní auto svých snů, Kyle šel pracovat do otcovy elektrotechnické firmy a pilně odháněl hnízdo vejce pro jeho budoucí vyzvednutí motýlka. “

Konečně přišel den v prosinci 2014, kdy otec a syn procházeli uličkami výměnného setkání na Daytona Turkey Rod Run. Zcela originální laserově rovné a nerezové Silverado z roku 1984 upoutalo Kyleovo soustředění. Nákladní vůz byl bílý přeživší ze Summit z kamene a motor Goodwrench 350, který nahradil vadný originál. Byla uzavřena dohoda a vůz byl odvezen zpět do rodinného obchodu, kde byl rozebrán a připraven pro Kyleovu vlastní vizi.

BLUEPRINT ENGINES 383 STROKER PODPORANÝ PŘEVODOVKOU B&M 700R4 PROdukuje MECHANICKOU HUDBU.

Při další kontrole motor Goodwrench 350 běžel jako hodinky, ale také prosakoval jako síto. Kromě nepořádku na příjezdové cestě udržovaly kluzké věci rám ve stavu bez koroze, což je ideální pro přidání toho správného vlastního odpružení. Pro nápravu úniku oleje a větší úder na pedál byl zapuštěn zdvihač Blue Print Engines 383 a připojen k převodovce B&M 700R4.

Aby Kyle zasadil tuto sílu do země a dostal náklaďák do plevele a nacpal se stylem, obrátil se na profesionály odpružení v Ridetech pro kompletní vzduchové odpružení Stage 3. Airbagy Ridetech CoolRide v kombinaci se sklopnými vřeteny CPP a předními tlumiči řady HQ ovládají postoj a styl pod přední hranou tohoto klasického čtvercového těla. Vzadu jsou vzduchové pružiny řady HQ s rázovou vlnou spojeny se šroubovaným 4-článkem, který přibouchne vytahovací plošinu. Systém řízení vzduchu RideProX mírně nadzvedne vozík při jízdě, zatímco ho přirazí při předvádění. Řídicí jednotka s rychlým převodem Classic Performance zlepšuje ovladatelnost, zatímco brzdový systém Baer se 14palcovými předními rotory Pro+ a 13palcovými zadními rotory SS4+ zpomaluje pohyb motýlků. Aby Kyle vyvolal bouchnutí a vytvořil dokonalé hliníkové okno pro pozorování velkých chapadel Baer, ​​objednal si sadu 20×8palcových předních a 20×12palcových zadních kol G10 s bronzovými středy pro dokonalé profesionální cestování. Koukni se. Guma Nitto 555 G2 bojuje pod motýlkem ve všech čtyřech rozích.

BUDNIK G10 BILLET KOLA NAMONTOVANÁ NA NITTO 555 G2 PRYŽ VYPLŇUJÍ PROJÍMKY KOL POD VLASTNÍM ZAVĚŠENÍM RIDETECH.

Kyle postavil tento náklaďák se svým otcem ve svém obchodě s elektronikou. Stavba byla snahou spojit Stevův obnovený původní styl s Kyleovým vlastním stylem. Během stavby onemocněl Kyleův dědeček James Basanye a Kyle a Steve ve skutečnosti používali spoustu jeho nástrojů při vytahování náklaďáku.

„Bylo to, jako by tam byl přímo vedle nás, když jsme pracovali na autě,“ vzpomíná Kyle.

Řízení náklaďáku je Kyleovou oblíbenou součástí jeho vlastnictví a největší odměnou za jeho stavbu. Ve skutečnosti doba sezení v autě poskytovala Kyleovi velkou dávku terapie, když byl jeho děda nemocný. Bohužel děda James zemřel, ale jeho paměť žije v rodině Martin/Basanye a v tomto úžasném klasickém pickupu.

VOLANT BUDNIK JE JEDINÝM NETOVÁRNÍM KOMENTÁŘEM V TOMTO SANITÁRNÍM ORIGINÁLNÍM INTERIÉRU.

Poté, co byl náklaďák dokončen, Kyle a Steve s ním odjeli na Daytona Turkey Rod Run a Kyle neodolal a vstoupil do soutěže o vyhoření. Poté, co kouř zmizel z puchýřů kůží, Kyle se podíval a uviděl mladého kluka a jeho otce, jak mu dávají palec nahoru na stejném místě, kde Kyle a jeho otec obvykle stojí. Cyklus pokračuje.

SPECIFIKACE SESTAVENÍ

MAJITEL

Kyle Martin
1984 Chevy Silverado
Coral Springs, FL

MOTOR

  • Blue Print 383 zdvihač
  • Sací potrubí Edelbrock Performer RPM
  • Karburátor AED HO 750 CFM
  • Hooker hlavičky 2-1/4 palce
  • Tlumiče Flowmaster Super 44, 3-1/2palcový custom výfuk
  • MSD zapalování
  • .528/.536 Zdvih, vačkový hřídel 221/226 trvání
  • Převodovka B&M 700R4, sada řazení Turbo Action Cheetah, převodník Vega TQ
  • Přenosové práce vlastníkem

PODVOZEK A ODPRUŽENÍ

  • CPP spadlá vřetena
  • Box řízení Classic Performance Quick Ratio
  • Systém vzduchového odpružení Ridetech Stage 3
  • Airbagy CoolRide
  • Tlumiče řady HQ
  • HQ Series Rázové vlny/Bolt-In 4-článkové
  • Eaton Posi
  • Brzdové systémy Baer 14palcové přední rotory Pro+
  • Brzdové systémy Baer 13palcové zadní rotory SS4+
  • Baer Re-Master Cylinder

KOLA A PNEUMATIKY

  • 20×8palcový Budnik G10
  • 20×12palcový Budnik G10
  • Pryž Nitto 555 G2

TĚLO A LAK

  • Sklad Plech & Trim
  • Originální bílá barva Summit – vyleštěná produkty z Kyleovy práce – Adam’s Polishes

INTERIÉR A STEREO

  • Skladový interiér s volantem Budník
  • Zvukový systém Kicker

Zvláštní poděkování od majitele:

„Rád bych poděkoval svému otci Stevu Martinovi za veškerou jeho pomoc a podporu během stavby. Také bych rád poděkoval týmu Ridetech za všechny jejich rady a pokyny ohledně nastavení a nastavení odpružení. Rád bych poděkoval svému dědovi Jamesi Basanyemu (RIP) za nástroje, se kterými je možné utahovat, a za to, že při plavbě vždy jeli v duchu se mnou.“






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: cktruckmag.com