Nejlepší elektrické skútry se sedadly roku 2023






Elektrické koloběžky se rychle staly moderní alternativou k jiným typům zábavné dopravy, jako je jízda na kole nebo jízda do ulic vašeho sousedství na tradiční koloběžce. Rychlejší, snadněji ovladatelné a neuvěřitelně snadné si užít elektrické skútry představují zcela nový druh zábavy díky svým elektromotorům a napájení z baterie. Na výběr jsou dokonce různé druhy – například elektrické skútry se sedadly.

Rozhodněte se pro elektrokoloběžku se sedačkou a můžete jezdit, aniž byste museli vstát. Ať už hledáte nový způsob dojíždění, zábavnou jízdu pro celou rodinu nebo prostě něco zábavného na víkendové ježdění po okolí, jeden z těchto pohodlných a pohodlných skútrů je skvělou volbou. V našem průvodci níže se podívejte, které elektrické skútry se sedadly jsou z celé řady nejlepší.

Celkově nejlepší

Elektrická koloběžka Razor Ecosmart Metro

Nejjednodušší použití od značky, které důvěřujete.

  • Schopný
  • Vysoký točivý moment
  • Vysoká max kapacita
Nejlepší hodnota

Elektrická koloběžka Hiboy S2 Pro

Cenově dostupný skútr, který nabízí působivou flexibilitu a všestrannost.

  • Skvělá hodnota za peníze
  • Dva způsoby jízdy
  • Může při jízdě sedět nebo stát
  • Nízká maximální nosnost
Nejlepší Premium

Elektrická koloběžka EverCross

Vysoce kvalitní, vysoce prémiová možnost, která je dobře sestavená a plná funkcí.

  • Působivě výkonný 800W motor
  • Tři rychlosti plus tempomat
  • Vyrobeno pro dospělé
  • Vysoká cena
  • Baterie se může rychle vybít

Abychom vybrali nejlepší elektrické skútry se sedadly na trhu, použili jsme komplexní metodologii výzkumu. Než jsme vybrali nejlepší uchazeče, vyhodnotili jsme desítky elektrických skútrů. Přestože jsme tyto produkty osobně netestovali, náš výběr vychází z ohlasů spotřebitelů, odborných recenzí, diskusí na příslušných online fórech a našich institucionálních znalostí automobilového průmyslu.

Některé značky jsou již v tomto výklenku dobře zavedené a jejich produktům byla dána přednost. Hodnotily se ale i další méně známé značky. Mezi hlavní vlastnosti, které byly brány v úvahu, patřila cena, výkon, kapacita baterie, komfort, spolehlivost a záruka. Elektrické skútry byly okamžitě vyloučeny z úvahy, pokud byly nespolehlivé nebo nebezpečné.

Nejlepší elektrické skútry se sedadly: Recenze a doporučení

Klady

  • Schopný
  • Vysoký točivý moment
  • Vysoká max kapacita

Pokud hledáte elektrickou koloběžku, která vám umožní jezdit po okolí a vašem městě se vším, co potřebujete, Razor EcoSmart Metro Electric Scooter je fantastická volba. Tato koloběžka je navržena jako alternativa k jízdnímu kolu nebo dokonce vašemu autu. Je větší, efektivnější a je naprosto snadné převážet náklad, jako jsou potraviny, tašky, batohy a další. Elektrický skútr s polstrovaným, polstrovaným sedadlem má širokou bambusovou palubu a sadu 16palcových pneumatik plněných vzduchem.

Budete jezdit hladce a bezpečně a svou rychlost můžete ovládat pomocí ručního plynu a ruční brzdy s otočnou rukojetí. 500wattový motor s vysokým točivým momentem vám umožní dosáhnout maximální rychlosti 28 mil za hodinu a budete moci ujet až 12 mil. Tato elektrická koloběžka obsahuje nosič na zavazadla a odnímatelný košík, který vám poskytne dostatek místa pro vaše nezbytnosti.

Klady

  • Skvělá hodnota za peníze
  • Dva způsoby jízdy
  • Může při jízdě sedět nebo stát

Nevýhody

  • Nízká maximální nosnost

Elektrická koloběžka HIboy S2 Pro je koloběžka, která vám dává možnosti. Je to zvláště skvělé, pokud chcete elektrický skútr, na kterém můžete snadno jezdit, jak chcete. Jezdci se mohou rozhodnout, zda nastavitelnou sedačku použijí, nebo ji vyjmou, a ta se připojí a odpojí za pouhé dvě minuty nebo méně. S 500W motorem si užijete až 25 mil jízdy a maximální rychlost 29 mil za hodinu.

Neklouzavá paluba a 10palcové pneumatiky přispívají ke skvělé konstrukci a výkonu skútru. Díky dvouleté záruce se můžete spolehnout na spolehlivost tohoto elektrického skútru.

Klady

  • Působivě výkonný 800W motor
  • Tři rychlosti plus tempomat
  • Vyrobeno pro dospělé

Pokud hledáte nejprémiovější elektrický skútr se sedadlem, je těžké překonat elektrický skútr EverCross. Tento skútr nejvyšší úrovně za vyšší cenu má odnímatelné sedadlo, takže můžete jezdit ve stoje nebo pohodlně sedět. Tento skútr, poháněný impozantním motorem, může dosáhnout maximální rychlosti 28 mil za hodinu a na jedno nabití baterie může ujet stejně působivých 25 mil. Tato koloběžka se sedadlem zvládne i kopce a stoupání do sklonu až 40 stupňů.

Tím ale výhody nekončí. Prémiová elektrická koloběžka jede hladce a snadno se zastaví díky elektronickému brzdovému systému a předním a zadním tlumičům. Potěší vás dokonce i třírychlostní tempomat. Vyznačuje se jednokrokovým skládacím designem, takže jej můžete také složit. Přestože je tento elektrický skútr se sedadlem velmi drahý, jeho mnoho jedinečných výhod může být velmi užitečné.

Klady

  • Levný
  • Důvěryhodná značka
  • 15 mph nejvyšší rychlost

Elektrická koloběžka Razor E300S se sedadlem je skvělá pro všestranné pohodlí. Sedadlo na této koloběžce umožňuje pohodlnou jízdu na dlouhé vzdálenosti, zatímco větší paluba, rám a pneumatiky nabízejí dobře odpruženou a pěkně stabilní jízdu bez ohledu na to, kam míříte. Konstrukce s celoocelovým rámem a tvarem plus polstrované sedadlo, budete se snadno a hladce pohybovat rychlostí až 15 mil za hodinu na 10palcových pneumatikách.

Tento elektrický skútr vsedě nabízí dojezd až 40 minut nepřetržité zábavy z jízdy na jedno nabití dvou 12voltových dobíjecích baterií. Má to však jednu nevýhodu: plné nabití baterie tohoto skútru trvá přibližně 12 hodin. I když se indikátor nabíjení baterie rozsvítí zeleně, pravděpodobně vám zbývají hodiny nabíjení.

Náš verdikt o nejlepších elektrických skútrech se sedadly

Tady nemůžete udělat chybu. Kterákoli z elektrických koloběžek na tomto seznamu vám dobře poslouží. Stačí si vybrat svou oblíbenou!

Klíčové vlastnosti

Motor a příkon

Schopnost elektrického skútru je řízena motorem a jeho příkonem. Motor s vyšším výkonem nebo motor s vysokým příkonem může cestovat rychleji a nabídnout vyšší maximální rychlost. Motor s nižším výkonem, například se 100 až 300 watty, bude mít více omezení a nižší maximální rychlost. Pokud chcete jezdit rychle a máte málo limitů, vyberte si elektrický skútr s vysoce výkonným motorem.

Kapacita baterie

Kapacita baterie každé elektrické koloběžky se sedadlem je také kriticky důležitá. To určuje dojezd skútru nebo jak daleko můžete ujet na jedno nabití. Také určuje, kolik minut můžete jezdit. Zatímco 12 až 24voltové baterie vám poskytnou méně než hodinu jízdy, větší baterie s vyšší kapacitou vám umožní jezdit déle než hodinu – nebo déle.

Kola nebo pneumatiky

Přestože kola žádné elektrické koloběžky nejsou obvykle příliš vzrušující funkcí, jsou důležitá. Kola nebo pneumatiky na kolech vám pomohou jet hladce a s lehkostí. Zatímco většina kol je vhodná na zpevněné cesty a chodníky, některá jsou ještě schopnější a jsou stavěna pro jízdu v terénu na těžších terénech nebo hrbolatých cestách.

Nejčastější dotazy

Otázka: Jak nabíjíte elektrický skútr?

Elektrické skútry se obvykle dodávají s nabíječkami, takže můžete snadno dobít baterie. Tyto nabíječky se zapojují přímo do jakékoli tradiční elektrické zásuvky, takže můžete začít dobíjet ve své garáži, doma nebo kdekoli jinde, kde máte přístup k zásuvce.

Otázka: Jak dlouho vydrží baterie na elektrickém skútru?

Výdrž baterie závisí na zvoleném modelu. Baterie elektrického skútru mohou vydržet kdekoli od 40 minut do celé hodiny. A pokud jde o celkovou životnost, všechny baterie se časem a používáním degradují, což znamená, že po mnoha použitích budou slabší a méně schopné udržet dlouhé nabití.

Otázka: Je bezpečné jezdit na elektrickém skútru v dešti?

Většina elektrických skútrů je voděodolná, což znamená, že je bezpečná pro jízdu v mírném dešti. Zvládnou nějaké cákance a trochu vody, ale nejdou ponořit a nejsou voděodolné. Budete se však chtít vyhnout silným lijákům a hlubokým kalužím, abyste zůstali v bezpečí.

Naše recenze jsou založeny na kombinaci praktického testování, odborného vstupu, hodnocení „moudrosti davu“ od skutečných kupujících a našich vlastních odborných znalostí. Vždy se snažíme nabízet originální a přesné průvodce, kteří vám pomohou najít ty nejlepší tipy.






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com