Valet Joyrides Audi RS7 to Car Meet, kde je ukradeno






Komorníci po celé zemi to v poslední době nemají moc dobře a spoustu z nich zachytily kamery. To znamená, že tento příběh z Baltimoru bere dort. Informovala o tom místní zpravodajská stanice FOX45, majitel Audi RS7 dal své klíče hotelovému komorníkovi a probudil se zprávou, že jeho auto bylo ukradeno. Manažer hotelu řekl, že muž, kterému dal své klíče, ho vzal na sraz aut, kde mu ho vzali se zbraní v ruce. Později byl lokalizován, zcela zničen a nyní je Eller mimo tisíce.

To vše se stalo před dvěma měsíci, když majitel RS7 Brian Eller cestoval do Baltimoru na rande. Nedávno koupil Audi za 120 000 dolarů a předal klíče komorníkovi v hotelu Pendry ve Fells Point. Tehdy začaly potíže. Místo toho, aby jen zaparkoval auto, zaměstnanec hotelu ho odvezl do nedaleké čtvrti Canton, kde údajně probíhala schůzka s auty v samoobsluze. Jaký druh auta přesně potkat, není jasné. Nezdá se však, že by to bylo Cars & Coffee.

Krátce poté, co tam dorazil, mu auto údajně sebrali tři ozbrojení zloději. Později ho našla policie opuštěný mimo bytový komplex. Kufr byl také nasáklý benzínem, což byla příjemná záležitost.

Eller se o tom dozvěděl od manažera hotelu, který mu vysvětlil, co se následujícího rána stalo. Komorník je obviněn z trestného činu; to však přesně neřeší RS7. Auto bylo totováno a z místní zprávy není jasné, jak se situace s autem řeší. Pojištění pravděpodobně Ellera odškodní, pokud bude mít správné krytí.

Pokud jde o jeho část, hotel měl možná nejhorší reakci na všechny tyto události. Namísto jakékoli finanční restituce údajně nabídla Ellerovi pozdější pobyt zdarma. Pravděpodobně si mysleli, že to byl docela mazaný nápad, protože Eller už nemá auto, které by někdo z jeho komorníků mohl ukrást. Velmi moudrý.

Eller možná dostane nové auto, samozřejmě, ale mezitím nebude jezdit se svou RS7.






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com