Ford Bronco pro sledování bývalého Fedu může být vaším dokonalým vytyčovacím strojem 90. let






Už jste někdy jen tak seděli v autě a čekali, až se stane něco vzrušujícího? Odstraňte automobil, a to je celý můj život zabalený do jedné věty! Když pomineme srandu, některá vozidla jsou postavena výhradně za účelem čekání na místě, aby shromáždila důkazy a vyřešila zločiny. Tento Ford Bronco z roku 1992, poprvé spatřený Silodrome, je jedním z těchto vozidel. Původně ji provozovala HSI, součást ministerstva pro vnitřní bezpečnost, nyní ji nabízí k prodeji Chicago Motors z Illinois.

Většina důležitých úprav se odehrála zpět, kde byl nákladní vůz upraven v módě 90. let, aby byl ideálním vytyčovacím strojem. Silně tónovaná skla zakrývají zadní nákladový prostor, který je vybaven otočnou židlí, dvěma stoly, světly a dalším vybavením. Pokochejte se pohledem na všechny ty dřevěné obklady a tajemné knoflíky. Mezi další podivné mody patří běžné domácí zámky, které lze použít k utěsnění vozu zevnitř. Nejsem si jistý, proč přesně tam jsou, aby doplňovaly běžné dveřní zámky auta, ale jsem si jistý, že existuje logické vysvětlení.

Toto konkrétní Bronco posílá výkon na všechna čtyři kola prostřednictvím čtyřstupňové automatické převodovky. Samotné gruntování zajišťuje 5,0litrový V8, který má za sebou pouhých 39 495 mil, i když má pravděpodobně spoustu nečinných hodin. A ano, toto je stejná specifikace Bronco, kterou používal OJ Simpson před policií v červnu 1994. Není to stejný náklaďák, jen vypadá stejně.

Chigaco Motors tvrdí, že koupila Bronco „z Texasu od vlády“. Carfax vozidla uvádí, že bylo prodáno v aukci v roce 2016. Od jeho získání bylo osvěženo novými pneumatikami, brzdami, koly a dalšími komponenty. Stručně řečeno, je to docela čerstvé Bronco, ať už bylo nebo nebylo používáno ke sledování podezřelých zločinců po dlouhou dobu.

Někteří z vás možná vědí, že DHS vznikla po útocích z 11. září a tento vůz je z roku 1992. Je pravděpodobné, že jej zakoupila HSI. Jeho zpráva Carfax ukazuje velkou mezeru v datech mezi lety 1992 a 2001, ale kromě toho nejsou žádné nesrovnalosti v počtu najetých kilometrů ani nic zvlášť neobvyklého.

V každém případě, pokud chcete toto jedinečně upravené Bronco, vyjde vás na 29 995 dolarů.






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com