Classic Truck Throwdown: Pre-’98 Truck Extravaganza






 

KONEČNĚ! Verze LST před rokem 1998!

To je něco, co jsme očekávali už docela dlouho! Vzhledem k tomu, že Lone Star Throwdown během poslední dekády explodoval, úžasná posádka na LST viděla potřebu trochu rozdělit show a věnovat akci pro klasické kamiony s omezením před rokem 98. Classic Truck Throwdown, hozený stejnou posádkou jako Lone Star Throwdown na stejném místě, bylo něco speciálního a něco, do čeho jsme chtěli naskočit od začátku.

Nyní všichni víme, že akce prvního ročníku jsou těžké, aby se lidé chopili šance a přijeli na víkend – zvláště v období horka v polovině léta v červnu/červenci, které je určitě specialitou Texasu. Ale když jsme v pátek dorazili a procházeli se rozlehlými výstavními plochami výstaviště Lone Star Expo Center se sídlem v Conroe v Texasu, už jsme věděli, že to bude zabijácký víkend!

Bylo to trochu intimnější ve všech správných ohledech. Nebyla tam žádná hromada hlasitých a nepříjemných zvednutých náklaďáků, které se válely kolem a blokovaly výhled – teď nás nechápejte špatně. Máme také rádi vlastní zvedací vozíky, ale tady to byla rozhodně vítaná změna tempa. Klasické C10 byly roztroušeny po pozemku v každém rohu a už jsme všude kolem nás cítili lásku. Bylo toho hodně k vidění a co dělat s klimatizovanými prodejními prostory (tyto koupelny s klimatizací přišly vhod, že Eddy?! Haha), rodinnou zábavou a jídlem a samozřejmě jen jemnější atmosférou po celý víkend.

S některými velkými jmény, která od začátku naskakovala na palubu Classic Truck Throwdown, jsme věděli, že tato show bude jednou z těch, které budou trvale přidány do našich kalendářů výstav. Zvláštní poděkování patří celé posádce LST/Classic Throwdown za pohostinnost a také společnostem, které nám všem umožnily pokračovat v tom, co milujeme – společnostem jako Auto Metal Direct, Air Lift Performance, Alamo Customs, Mobile Toys Inc., Acme Chassis, Renegade Products, Raceline Wheels, Octane & Iron, Belltech, Garage Gear Clothing, Stone Fab a mnoho dalších, kteří se zúčastnili tohoto prvního roku úspěchu. Uvidíme příští rok!

 






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: cktruckmag.com