Fiat Tipo Cross 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Novinky automobilového průmyslu














Fiat Tipo Cross je všestranné, odolné vozidlo určené pro jízdu v terénu. Má výkonný motor a řadu funkcí, které zajistí bezpečnost a pohodlí řidiče. Tipo Cross je k dispozici v různých barevných variantách a lze jej přizpůsobit potřebám každého řidiče. Má prostorný interiér a spoustu nákladového prostoru. Tipo Cross je vynikající volbou pro ty, kteří potřebují spolehlivé terénní vozidlo, které je zároveň pohodlné a stylové. Fiat Tipo Cross 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Fiat Tipo Cross je atraktivní vůz s robustním vzhledem. Mezi jeho vnější prvky patří svažující se linie střechy, poutavá černá mřížka chladiče a výrazné podběhy kol. Jeho design zaručeně zaujme. Vůz má také sportovní bodykit a 17palcová litá kola. Má také mlhové světlomety, chromované prvky a zadní spoiler pro dynamičtější vzhled. Fiat Tipo Cross je k dispozici v různých barvách, včetně bílé, červené a modré. Fiat Tipo Cross 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Fiat Tipo Cross pohání 1,4litrový přeplňovaný zážehový motor. Poskytuje výkon 120 koní a točivý moment 200 Nm. Je spojen se 6stupňovou manuální převodovkou. Motor je schopen zrychlit z 0 na 100 km/h za 10,6 sekundy a dosahuje maximální rychlosti 200 km/h. Je také úsporný, s udávanou spotřebou paliva 18,5 km/l. Vůz má také systém Start/Stop pro snížení spotřeby paliva a emisí. Fiat Tipo Cross 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Interiér Fiatu Tipo Cross je dobře vybavený a pohodlný. Je vybaven 7palcovým dotykovým informačním systémem, dvouzónovou klimatizací a kůží obšitým volantem. Vůz má také zadní kameru, tempomat a ergonomické sedadlo řidiče. Má také několik úložných přihrádek pro pohodlí. Interiér je čalouněn prémiovou kůží a vyznačuje se sportovními modrými akcenty pro moderní, sportovní vzhled.

Cena

Fiat Tipo Cross je k dispozici ve dvou variantách. Základní varianta má cenu Rs. 10,99 lakhů, zatímco nejvyšší varianta má cenu Rs. 12,99 milionů. Vůz je k dispozici také s volitelnými balíčky, jako je komfortní balíček a bezpečnostní balíček. Tyto balíčky přidávají funkce, jako je střešní okno a zadní parkovací kamera. Fiat Tipo Cross je vůz za skvělou cenu a nabízí řadu funkcí za konkurenceschopnou cenu.

Bezpečnost

Fiat Tipo Cross je vybaven řadou bezpečnostních prvků. Má ABS s EBD, elektronické řízení stability a asistent pro jízdu do kopce pro zvýšení bezpečnosti. Vůz má také šest airbagů, ukotvení dětských sedaček ISOFIX a zadní kameru pro větší bezpečnost. Má také systém automatického zamykání dveří se snímáním rychlosti pro větší bezpečnost. Fiat Tipo Cross je také vybaven systémem monitorování tlaku v pneumatikách, který zajišťuje optimální tlak v pneumatikách pro zvýšení bezpečnosti.

Barvy

Fiat Tipo Cross je k dispozici v různých barvách, včetně bílé, červené, šedé a modré. Vůz má také speciální barvu edice, kterou je unikátní dvoubarevná černá a bílá. Fiat Tipo Cross má také řadu exteriérových akcentů, jako jsou chromované akcenty, černá mřížka chladiče a zadní spoiler. Tyto akcenty dodávají vozu sportovní vzhled. Vůz je k dispozici také s řadou volitelných nálepek a grafiky pro přizpůsobení vzhledu vozu. Tyto obtisky a grafika dodávají vozu jedinečný, osobní nádech.

Výbava

Fiat Tipo Cross přichází s řadou funkcí, včetně výkonného motoru, pohonu 4 kol a řady bezpečnostních prvků. Má také prostorný interiér a spoustu nákladového prostoru. Tipo Cross je k dispozici v různých konfiguracích, včetně 5stupňové manuální převodovky, 6stupňové automatické převodovky a řady volitelných prvků. Tipo Cross je k dispozici také s řadou barevných variant exteriéru a interiéru, což umožňuje řidičům přizpůsobit si své vozidlo vlastnímu stylu.

Rozměry

Fiat Tipo Cross je velké vozidlo s délkou 4,5 metru a šířkou 1,8 metru. Má světlou výšku 190 mm a rozvor 2,6 metru. Tipo Cross má maximální užitečnou nosnost 600 kg a maximální tažnou kapacitu 1 500 kg. Disponuje palivovou nádrží o objemu 65 litrů a poloměrem otáčení 5,5 metru. Tipo Cross je výkonný vůz s maximálním výkonem 120 kW a maximálním točivým momentem 320 Nm.

Konkurenti

Fiat Tipo Cross má řadu konkurentů, včetně Fordu EcoSport, Nissanu Qashqai a Hyundai Tucson. Všechna tato vozidla nabízejí podobné vlastnosti a výkon. Tipo Cross má konkurenceschopnou cenu s počáteční cenou kolem 20 000 EUR. Je k dispozici také s řadou volitelných funkcí, které řidičům umožňují přizpůsobit si své vozidlo vlastním potřebám. Tipo Cross je spolehlivé, odolné vozidlo, které se dobře hodí pro jízdu v terénu. Je to vynikající volba pro ty, kteří potřebují spolehlivé terénní vozidlo, které je zároveň pohodlné a stylové.

Závěry

Fiat Tipo Cross je vynikající volbou pro ty, kteří potřebují spolehlivý terénní vůz, který je zároveň pohodlný a stylový. Má výkonný motor, řadu funkcí a prostorný interiér. Tipo Cross je k dispozici v různých konfiguracích, včetně 5stupňové manuální převodovky, 6stupňové automatické převodovky a řady volitelných prvků. Je také k dispozici v různých barevných variantách. Tipo Cross je spolehlivé, odolné vozidlo, které se dobře hodí pro jízdu v terénu. Je to vynikající volba pro ty, kteří potřebují vozidlo, které je spolehlivé a stylové.















Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com