Volkswagen Passat 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Novinky automobilového průmyslu














Volkswagen Passat je sedan střední třídy, který nabízí kombinaci stylu, výkonu a hodnoty. Je to ideální volba pro ty, kteří hledají spolehlivé auto se spoustou funkcí. Passat je k dispozici v různých výbavách a konfiguracích, což usnadňuje přizpůsobení vozu vašim potřebám. Základní výbava začíná 1,4litrovým přeplňovaným motorem, zatímco nejvyšší výbava zahrnuje 2,0litrový přeplňovaný motor. Passat má elegantní, moderní design, který zaujme. Interiér je prostorný a pohodlný, se spoustou místa pro cestující i náklad. Vůz má také řadu pokročilých bezpečnostních prvků, takže je bezpečnou volbou pro rodiny. Volkswagen Passat 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Volkswagen Passat má elegantní, moderní exteriér, který vyčnívá z davu. Jeho ostré linie a výrazné křivky mu dodávají sportovní vzhled. Jeho maska ​​chladiče a světlomety tvoří odvážné prohlášení, které je nezaměnitelné. Passat je k dispozici v řadě barev, od klasické černé po zářivě žlutou. Díky 17palcovým litým kolům vypadá ještě stylověji. Jeho aerodynamický design mu pomáhá snadno se pohybovat vzduchem. Passat je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí auto, které skvěle vypadá a vyčnívá z davu. Jeho zevnějšek zaručeně otočí hlavu, ať jde kamkoli. Volkswagen Passat 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Volkswagen Passat je poháněn 2,0litrovým přeplňovaným motorem, který dodává výkon a výkon. Poskytuje výkon až 174 koní a točivý moment 184 lb-ft. Dokáže zrychlit z 0-60 mph za pouhých 7,3 sekundy. Passat je také úsporný, se spotřebou paliva odhadovanou podle EPA 30 mpg dohromady. Jeho motor je navržen tak, aby byl hladký a tichý a poskytoval cestujícím pohodlnou jízdu. Motor Passatu je spolehlivý a odolný, takže je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí výkon a výkon. Je to skvělá volba pro ty, kteří chtějí auto, které je výkonné a efektivní. Volkswagen Passat 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Volkswagen Passat má prostorný a pohodlný interiér. Jeho sedadla jsou potažena vysoce kvalitní kůží a palubní deska je stylová a moderní. Má také velký dotykový displej pro snadný přístup k funkcím. Passat je také vybaven řadou bezpečnostních prvků, včetně airbagů, zpětné kamery a sledování mrtvého úhlu. Má také řadu asistenčních prvků, jako je adaptivní tempomat a asistent pro jízdu v pruzích. Interiér Passatu je navržen pro pohodlí a komfort. Díky prostorným a pohodlným sedadlům je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí vůz, který je stylový i praktický.

Cena

Volkswagen Passat je cenově dostupná varianta s počáteční cenou kolem 21 000 $. Je to skvělá volba pro ty, kteří chtějí auto, které je spolehlivé a zároveň cenově dostupné. Je to také skvělá volba pro ty, kteří chtějí auto s řadou funkcí. Passat je k dispozici také v řadě úrovní výbavy, od základního modelu až po nejvyšší SEL Premium. Vyšší úrovně výbavy přicházejí s dalšími funkcemi, jako je panoramatické střešní okno a prémiový audiosystém. Passat je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí auto, které je spolehlivé a zároveň cenově dostupné. Jeho řada funkcí a úrovní výbavy z něj činí skvělou volbu pro ty, kteří chtějí auto se spoustou funkcí za rozumnou cenu.

Bezpečnost

Volkswagen Passat je vybaven řadou bezpečnostních prvků, včetně airbagů, zpětné kamery a sledování mrtvého úhlu. Má také řadu asistenčních prvků, jako je adaptivní tempomat a asistent pro jízdu v pruzích. Passat je také navržen tak, aby byl odolný proti nárazu, se silným ocelovým rámem a zesílenými panely karoserie. Rovněž byl vysoce hodnocen pojišťovacím institutem pro bezpečnost silničního provozu s hodnocením dobrý ve všech nárazových testech. Passat je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí auto, které je spolehlivé a bezpečné. Jeho řada bezpečnostních prvků a design odolný proti nárazu z něj činí skvělou volbu pro ty, kteří chtějí vůz, který je bezpečný a zajištěný.

Barvy

Volkswagen Passat je k dispozici v řadě barev, od klasické černé po zářivě žlutou. Díky 17palcovým litým kolům vypadá ještě stylověji. Jeho aerodynamický design mu pomáhá snadno se pohybovat vzduchem. Passat je k dispozici také v řadě metalických barev, od stříbrné po bronzovou. Jeho exteriér je navržen tak, aby byl poutavý a stylový, takže je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí vůz, který vyčnívá z davu. Passat je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí auto, které skvěle vypadá a vyčnívá z davu. Jeho řada barev a stylový design z něj činí skvělou volbu pro ty, kteří chtějí vůz, který skvěle vypadá a zaujme.

Výbava

Passat je k dispozici v řadě úrovní výbavy, od základního S až po nejvyšší řadu SE R-Line. Každá výbava nabízí různé funkce a možnosti, což vám umožní přizpůsobit vůz vašim potřebám. Základní výbava S přichází s 1,4litrovým přeplňovaným motorem, zatímco výbava SE R-Line má 2,0litrový přeplňovaný motor. Vůz je také vybaven 6stupňovou automatickou převodovkou a řadou pokročilých bezpečnostních prvků. Passat také nabízí řadu možností, od panoramatického střešního okna až po navigační systém. Můžete si také vybrat z různých barevných variant interiéru a exteriéru, abyste si vůz přizpůsobili.

Rozměry

Volkswagen Passat je sedan střední třídy s délkou 187,9 palce a šířkou 72,2 palce. Má rozvor 106,7 palce a pohotovostní hmotnost 3400 liber. Vůz má maximální nákladovou kapacitu 15,9 kubických stop, což z něj dělá skvělou volbu pro ty, kteří potřebují přepravovat velké předměty. Vůz je také k dispozici s různými výbavami sedadel, což vám umožní přizpůsobit vůz vašim potřebám. Passat nabízí plynulou jízdu a citlivé ovládání, díky čemuž je skvělou volbou pro ty, kteří rádi řídí. Vůz má také spotřebu paliva až 25 mpg město / 36 mpg dálnice, takže je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí ušetřit peníze u pumpy.

Konkurenti

Volkswagen Passat je sedan střední třídy, který konkuruje dalším oblíbeným vozům ve své třídě, jako jsou Honda Accord, Toyota Camry a Ford Fusion. Každý z těchto vozů nabízí jedinečnou kombinaci funkcí a možností, proto je důležité je před nákupem porovnat. Passat má oproti svým konkurentům několik výhod. Má větší nákladovou kapacitu a výkonnější motor než Honda Accord a Toyota Camry. Má také luxusnější interiér než Ford Fusion. Passat je také cenově dostupnější než jeho konkurenti, což z něj dělá ideální volbu pro ty, kteří hledají spolehlivé auto, aniž by museli vydělat peníze. Vůz je také dodáván s řadou funkcí a možností, takže si vůz snadno přizpůsobíte svým potřebám.

Závěry

Volkswagen Passat je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivý sedan střední třídy. Má stylový design, spoustu funkcí a výkonný motor. Vůz má také prostorný interiér a řadu pokročilých bezpečnostních prvků, což z něj činí bezpečnou volbu pro rodiny. Passat je také cenově dostupnější než jeho konkurenti, takže je ideální volbou pro ty, kteří chtějí ušetřit. Vůz je také přizpůsobitelný, s různými úrovněmi výbavy a volitelnými možnostmi, což vám umožní vytvořit si auto podle sebe. Celkově je Volkswagen Passat ideální volbou pro ty, kteří hledají spolehlivý sedan střední třídy. Má skvělou kombinaci stylu, výkonu a hodnoty, takže je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí auto, na které se mohou spolehnout.















Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com