Renault Grand Scenic 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Novinky automobilového průmyslu














Renault Grand Scenic je stylové, prostorné a pohodlné rodinné auto. Dodává se s řadou výkonných a účinných motorů a také s řadou funkcí navržených pro usnadnění života. Vzhled Grand Scenic má elegantní a moderní vzhled s výraznou mřížkou chladiče a výraznými světlomety. Uvnitř je kabina prostorná a pohodlná, se spoustou místa pro sedm cestujících. Grand Scenic také přichází s řadou bezpečnostních prvků, včetně airbagů, brzd ABS a kontroly trakce, které pomáhají udržet vás a vaši rodinu na silnici v bezpečí. Renault Grand Scenic 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Renault Grand Scenic je odvážné a stylové auto. Jeho elegantní křivky a výrazné linie jej odlišují od davu. Má velkou mřížku chladiče a výrazné světlomety, které mu dodávají moderní vzhled. Grand Scenic má prostorný interiér se spoustou místa pro cestující i náklad. Vzhled má také velké panoramatické střešní okno, které dodává pocit luxusu. Grand Scenic je k dispozici v řadě barev, od výrazných a zářivých až po jemné a sofistikované. Existuje barva, která vyhovuje každému vkusu, takže je snadné najít perfektní kombinaci pro váš životní styl. Renault Grand Scenic 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Renault Grand Scenic je poháněn řadou účinných a výkonných motorů. Na výběr jsou zážehové a vznětové motory s výkony od 100 do 160 koní. Motory jsou spojeny s hladkou a citlivou automatickou převodovkou, která zajišťuje pohodlný a příjemný zážitek z jízdy. Grand Scenic má také řadu pokročilých asistenčních systémů pro zvýšení bezpečnosti. Grand Scenic má řadu technologií pro úsporu paliva, jako je technologie start/stop a regenerativní brzdění, které pomáhají snižovat spotřebu paliva a emise CO2. Renault Grand Scenic 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Renault Grand Scenic má luxusní a pohodlný interiér s dostatkem místa pro cestující i zavazadla. Sedadla jsou čalouněna měkkou kůží a palubní deska je zpracována z vysoce kvalitních materiálů. Grand Scenic má řadu pokročilých funkcí infotainmentu a konektivity, včetně Apple CarPlay a Android Auto. Vůz má také řadu asistenčních systémů pro řidiče, jako je adaptivní tempomat a varování před opuštěním jízdního pruhu. Interiér Grand Scenic je navržen tak, aby byl praktický i stylový. Je tu spousta odkládacích přihrádek a vůz má také řadu komfortních prvků, jako je bezklíčový vstup a startování.

Cena

Renault Grand Scenic je k dispozici v řadě úrovní výbavy, od základní úrovně Expression+ až po vrchol řady Signature Nav. Ceny začínají od 25 845 GBP a stoupají na 32 765 GBP u modelu nejvyšší specifikace. Grand Scenic je k dispozici s řadou finančních možností, včetně PCP, HP a leasingových obchodů. K dispozici je také řada poprodejních služeb, jako je servis a údržba, aby váš vůz fungoval hladce. Grand Scenic je vůz za skvělou cenu, který nabízí řadu funkcí a technologií za dostupnou cenu. Je to skvělá volba pro ty, kteří hledají rodinný vůz s dostatkem prostoru a luxusním dojmem.

Bezpečnost

Renault Grand Scenic získal 5hvězdičkové hodnocení bezpečnosti Euro NCAP, což z něj činí jeden z nejbezpečnějších vozů na silnici. Disponuje řadou pokročilých asistenčních systémů pro řidiče, jako je automatické nouzové brzdění a varování před opuštěním jízdního pruhu. Grand Scenic má také řadu prvků pasivní bezpečnosti, jako jsou airbagy a předpínače bezpečnostních pásů. Vůz má také řadu prvků aktivní bezpečnosti, jako je adaptivní tempomat a hlídání mrtvého úhlu. Grand Scenic je také vybaven řadou asistenčních systémů pro řidiče, jako je rozpoznávání dopravních značek a asistent udržování v jízdním pruhu. Tyto systémy pomáhají udržet vás na silnici v bezpečí a zpříjemňují jízdu.

Barvy

Renault Grand Scenic je k dispozici v řadě barev, od výrazných a zářivých až po jemné a sofistikované. Vůz je k dispozici v řadě odstínů, od klasické černé po zářivě modrou. Grand Scenic je k dispozici také v řadě metalických a perleťových povrchů, které dodávají exteriéru punc luxusu. Vůz je k dispozici také v řadě dvoubarevných barevných schémat, která dodávají jedinečný a stylový vzhled. Grand Scenic je skvělou volbou pro ty, kteří hledají stylový vůz se spoustou barevných možností. Ať už hledáte jemnou nebo výraznou barvu, každému vkusu se najde něco.

Výbava

Renault Grand Scenic je dodáván s řadou motorů, od ekonomického 1,5litrového vznětového až po výkonný benzinový 2,0litrový. Můžete si také vybrat z řady úrovní výbavy, včetně základní úrovně Expression+ a nejvyšší řady Signature. Grand Scenic také přichází s řadou funkcí, včetně klimatizace, tempomatu a informačního a zábavního systému s dotykovou obrazovkou. Můžete si také vybrat z řady volitelných doplňků, jako je panoramatické střešní okno a zadní kamera. Grand Scenic je k dispozici v řadě barev, od výrazné a zářivé Flame Red po sofistikovanou a elegantní Diamond Black.

Rozměry

Renault Grand Scenic je 4,59 metru dlouhý a 1,86 metru široký, takže je skvělou volbou pro rodiny, které potřebují dostatek prostoru. Zavazadlový prostor má objem 537 litrů, který lze po sklopení zadních sedadel zvětšit na 1 837 litrů. Grand Scenic má také velkorysou světlou výšku 16,5 cm, což vám umožní snadno zdolávat nerovný terén. Má také tažnou kapacitu 1 500 kg, takže je skvělou volbou pro tažení větších předmětů. Grand Scenic má také pohotovostní hmotnost 1 722 kg, takže je dostatečně lehký, aby se s ním dalo snadno manévrovat i ve stísněných prostorách.

Konkurenti

Renault Grand Scenic je skvělou volbou pro ty, kteří hledají prostorný a pohodlný rodinný vůz. Má řadu konkurentů, včetně Ford Grand C-Max, Volkswagen Touran a Citroen Grand C4 Picasso. Grand Scenic je skvělou volbou pro ty, kteří hledají stylový a pohodlný rodinný vůz. Má řadu funkcí, včetně informačního a zábavního systému s dotykovou obrazovkou, airbagů a brzd ABS, které vás a vaši rodinu ochrání na cestách. Grand Scenic má také řadu výkonných a účinných motorů, takže je skvělou volbou pro ty, kteří hledají úsporný a spolehlivý vůz. Je také k dispozici v řadě barev, od výrazné a zářivé Flame Red po sofistikovanou a elegantní Diamond Black.

Závěry

Renault Grand Scenic je skvělou volbou pro ty, kteří hledají prostorný a pohodlný rodinný vůz. Má řadu funkcí, včetně informačního a zábavního systému s dotykovou obrazovkou, airbagů a brzd ABS, které vás a vaši rodinu ochrání na cestách. Grand Scenic má také řadu výkonných a účinných motorů, takže je skvělou volbou pro ty, kteří hledají úsporný a spolehlivý vůz. Je také k dispozici v řadě barev, od výrazné a zářivé Flame Red po sofistikovanou a elegantní Diamond Black. Renault Grand Scenic je skvělou volbou pro ty, kteří hledají stylový a pohodlný rodinný vůz. Se svou řadou funkcí a výkonnými motory jistě splní potřeby každé rodiny.















Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com