KIA Stinger 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Novinky automobilového průmyslu














KIA Stinger je elegantní, výkonný sportovní vůz, který nabízí jedinečný zážitek z jízdy. Jeho jedinečný design a funkce jej odlišují od konkurence. Má výkonný motor a řadu funkcí zvyšujících výkon, včetně nastavitelného odpružení a pokročilého systému kontroly trakce. Stinger je skvělou volbou pro každého, kdo hledá sportovní, spolehlivý vůz se stylovým designem. KIA Stinger 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

KIA Stinger je elegantní a stylový sedan s nízkým, širokým postojem. Má výraznou přední masku, atletické linie a jedinečný zadní spoiler. Vzhled je také k dispozici v různých barvách, jako je Snow White Pearl, Aurora Black Pearl a Deep Chroma Blue. KIA Stinger má sportovní vzhled, který vynikne na silnici. Vzhled je navržen tak, aby byl aerodynamický a účinný, s nízkým koeficientem odporu vzduchu a optimalizovaným systémem proudění vzduchu. Vzhled je také navržen tak, aby byl lehký, což mu pomáhá dosahovat vyššího výkonu. KIA Stinger je luxusní a moderní vůz, který vypadá skvěle z jakéhokoli úhlu. Od elegantních bočních zrcátek až po výrazný zadní difuzor, exteriér je navržen tak, aby dával najevo. Vzhled je také navržen tak, aby byl funkční, s funkčním kapucí a funkčními bočními větracími otvory. KIA Stinger 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

KIA Stinger je poháněn 2,0litrovým přeplňovaným čtyřválcovým motorem s výkonem 255 koní a točivým momentem 260 lb-ft. Je k dispozici také s 3,3litrovým motorem V6 se dvěma turbodmychadly, který produkuje 365 koní a točivý moment 376 lb-ft. Oba motory jsou spárovány s 8stupňovou automatickou převodovkou. KIA Stinger je navržen tak, aby byl úsporný, s odhadem EPA 22 MPG město a 29 MPG dálnice pro 2,0l motor a 19 MPG město a 25 MPG dálnice pro 3,3l motor. Oba motory jsou také navrženy tak, aby byly citlivé a výkonné, s časem 0-60 5,1 sekundy pro motor o objemu 3,3 l. KIA Stinger je navržena tak, aby byla spolehlivá a odolná, se zárukou na hnací ústrojí 10 let/100 000 mil. Motor je také navržen tak, aby byl účinný, s nízkými emisemi a pokročilým systémem přímého vstřikování. Motor je také navržen tak, aby byl tichý, KIA Stinger 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

KIA Stinger má luxusní interiér s vysoce kvalitními materiály a vyspělou technologií. Má kožené čalounění, vyhřívaná a ventilovaná sedadla a dvouzónovou klimatizaci. V interiéru nechybí ani 7palcový dotykový displej a audiosystém s 8 reproduktory. KIA Stinger má pohodlný a prostorný interiér s dostatkem místa pro hlavu a nohy pro všechny cestující. V interiéru jsou také různé odkládací přihrádky, včetně středové konzoly a odkládací schránky. Interiér je také navržen tak, aby byl tichý, s materiály tlumícími zvuk a aktivním potlačením hluku. KIA Stinger má intuitivní a uživatelsky přívětivý interiér s intuitivním ovládáním a řadou praktických funkcí. Interiér také obsahuje pokročilé asistenční systémy řidiče, včetně asistenta pro jízdu v jízdním pruhu a adaptivního tempomatu.

Cena

KIA Stinger je k dispozici v různých úrovních výbavy, od základní výbavy až po nejvyšší výbavu GT. Základní výbava začíná na 33 090 dolarech, zatímco výbava GT začíná na 49 400 dolarech. K dispozici jsou také volitelné doplňky a balíčky, včetně balíčku Premium a balíčku GT2. KIA Stinger je k dispozici s řadou možností financování a leasingu. Možnosti financování zahrnují 0% RPSN po dobu až 72 měsíců, zatímco možnosti leasingu zahrnují 269 USD/měsíc po dobu 36 měsíců. K dispozici jsou také speciální nabídky a pobídky, včetně nabídek cashback a vojenských slev. KIA Stinger je také k dispozici s řadou příslušenství, včetně výkonných dílů a možností vnějšího stylu. K dispozici jsou také doplňky do interiéru, jako jsou podlahové rohože a organizéry nákladu. K dispozici je také příslušenství pro exteriér,

Bezpečnost

KIA Stinger je navržena tak, aby byla bezpečná, s řadou pokročilých bezpečnostních prvků. Má zpětnou kameru, sledování mrtvého úhlu a asistent pro jízdu v jízdním pruhu. Stinger má také pokročilý systém airbagů s předními, bočními a bočními hlavovými airbagy. Stinger je také navržen tak, aby byl odolný proti nárazu, se zesíleným ocelovým tělem. KIA Stinger je také navržen tak, aby byl bezpečný, s pokročilým systémem ochrany proti krádeži a systémem dálkového bezklíčového vstupu. Stinger je také navržen tak, aby byl bezpečný, s pokročilým systémem kontroly trakce a elektronickým systémem kontroly stability. Stinger je také navržen tak, aby byl spolehlivý, se zárukou na hnací ústrojí 10 let/100 000 mil. KIA Stinger je také navržena tak, aby byla na silnici bezpečná, a to díky pokročilému asistenčnímu systému řidiče. Systém zahrnuje adaptivní tempomat, asistent pro jízdu v jízdním pruhu, a automatické nouzové brzdění. Systém je také navržen tak, aby byl intuitivní, s výstrahami a upozorněními na potenciální nebezpečí. Systém je také navržen tak, aby byl citlivý, s časem 0-60 5,1 sekundy.

Barvy

KIA Stinger je k dispozici v různých barvách, včetně Snow White Pearl, Aurora Black Pearl a Deep Chroma Blue. Stinger je také k dispozici v různých metalických barvách, jako je Gravity Blue a Aurora Silver. Stinger je také k dispozici v různých dvoubarevných barvách, jako je Snow White Pearl/Aurora Silver a Aurora Black Pearl/Gravity Blue. KIA Stinger je také k dispozici v různých barvách speciální edice, jako je limitovaná edice Snow White Pearl a limitovaná edice Aurora Black Pearl. Stinger je také k dispozici v různých matných barvách, jako je Matte Black a Matte Grey. Stinger je také k dispozici v různých vlastních barvách, jako je Custom Orange a Custom Red. KIA Stinger je také k dispozici v různých jedinečných barvách, jako je limitovaná edice Deep Chroma Blue a limitovaná edice Aurora Red. Stinger je také k dispozici v různých dvoubarevných barvách, jako je Snow White Pearl/Aurora Silver a Aurora Black Pearl/Gravity Blue. Stinger je také k dispozici v různých vlastních barvách, jako je Custom Orange a Custom Red.

Výbava

KIA Stinger je k dispozici v několika konfiguracích, včetně přeplňovaného motoru, pohonu všech kol a různých možností interiéru a exteriéru. Stinger má také řadu bezpečnostních prvků, včetně sledování mrtvého úhlu, asistenta pro jízdu v jízdním pruhu a zpětné kamery. Stinger je také k dispozici s řadou funkcí infotainmentu, včetně Apple CarPlay a Android Auto.

Rozměry

KIA Stinger má délku 183,7 palců a šířku 73,6 palců. Má rozvor 111,4 palců a výšku 55,1 palců. Stinger má pohotovostní hmotnost 3 854 liber a maximální objem nákladu 23,3 kubických stop. Jeho kapacita palivové nádrže je 15,9 galonu. Stinger má maximální rychlost 167 mph a dokáže zrychlit z 0-60 mph za 4,7 sekundy.

Konkurenti

KIA Stinger je skvělou volbou pro každého, kdo hledá sportovní, spolehlivý vůz se stylovým designem. Jeho hlavními konkurenty jsou BMW řady 4, Audi A5 Sportback a Mercedes-Benz třídy C. Všechny tyto vozy nabízejí podobný zážitek z jízdy, ale Stinger vyniká svým jedinečným stylem a výkonnostními prvky. Stinger také nabízí skvělou hodnotu za svou cenu, takže je skvělou volbou pro řidiče, kteří hledají sportovní vůz za rozumnou cenu.

Závěry

KIA Stinger je působivý sportovní vůz, který nabízí jedinečný zážitek z jízdy. Má výkonný motor, řadu funkcí zvyšujících výkon a stylový design. Stinger je skvělou volbou pro každého, kdo hledá sportovní, spolehlivý vůz se stylovým designem. Nabízí skvělou hodnotu za svou cenu a je skvělou volbou pro řidiče, kteří hledají sportovní vůz za rozumnou cenu. KIA Stinger je skvělou volbou pro každého, kdo hledá spolehlivý, stylový vůz s jedinečným zážitkem z jízdy.















Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com