Mazda CX-50 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Novinky automobilového průmyslu














Mazda CX-50 je nejnovějším přírůstkem do jejich řady SUV. Je to atraktivní, výkonné vozidlo s působivou řadou funkcí. CX-50 nabízí elegantní, aerodynamický design a řadu možností motorů, ze kterých si řidič může vybrat. Má také pohodlný interiér a spoustu nákladového prostoru. CX-50 se jistě otočí a řidičům poskytne spolehlivou a plynulou jízdu. Mazda CX-50 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Mazda CX-50 se může pochlubit atletickým exteriérem s odvážnou, svalnatou přední maskou a elegantními moderními liniemi. Jeho aerodynamický design pomáhá zvýšit spotřebu paliva a snížit hluk větru. Jeho tvarovaná kapota a výrazné podběhy kol přispívají k jeho sportovnímu vzhledu. CX-50 je k dispozici v řadě barev, od klasické černé po zářivě červenou a jasně modrou. Vzhled také obsahuje řadu volitelných doplňků, jako jsou mlhová světla a zadní spoiler, pro přizpůsobení vzhledu. Vzhled CX-50 je navržen tak, aby otáčel hlavu a zároveň poskytoval bezpečnou a příjemnou jízdu. Jeho robustní konstrukce a kvalitní materiály zajišťují, že obstojí ve zkoušce času a bude při tom vypadat dobře. Mazda CX-50 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Mazda CX-50 je poháněna 2,5litrovým motorem SKYACTIV-G, který poskytuje výkon až 187 koní a točivý moment 186 lb-ft. Nabízí hladkou a citlivou jízdu se spoustou výkonu pro sjíždění dálnic a předjíždění. Motor je spárován se šestistupňovou automatickou převodovkou, která pomáhá optimalizovat spotřebu paliva. Nabízí také řadu jízdních režimů, od Eco po Sport, podle vašich potřeb. Motor CX-50 je navržen tak, aby poskytoval spolehlivou a efektivní jízdu s minimální údržbou a nízkými emisemi. Je to skvělá volba pro ty, kteří chtějí spolehlivé a výkonné vozidlo bez obětování spotřeby paliva. Mazda CX-50 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Interiér Mazdy CX-50 je navržen pro pohodlí a komfort. Jeho prostorná kabina nabízí dostatek místa pro hlavu a nohy, zatímco jeho opěrná sedadla zajišťují pohodlnou jízdu. Interiér také nabízí řadu pokročilých technologií, jako je 7palcový dotykový informační systém a head-up displej. Interiér modelu CX-50 je navržen z kvalitních materiálů, od sedadel potažených kůží až po přístrojovou desku měkkou na dotek. Jeho intuitivní ovládání a ergonomický design usnadňují používání a zábavu. Interiér CX-50 je navržen s ohledem na pohodlí a pohodlí, se spoustou funkcí, díky kterým bude každá jízda zábavná. Od pokročilých technologií až po kvalitní materiály, je to skvělá volba pro ty, kteří chtějí příjemnou jízdu.

Cena

Mazda CX-50 je cenově dostupná varianta s počáteční doporučenou cenou 25 545 USD. Nabízí skvělou hodnotu za peníze, se spoustou funkcí a spolehlivým motorem. Jeho řada volitelného příslušenství a paketů vám může pomoci přizpůsobit vozidlo vašim potřebám. CX-50 je k dispozici s řadou možností financování a leasingu, takže se snadno vejde do vašeho rozpočtu. Jeho nízké provozní náklady a dlouhodobá spolehlivost z něj dělají skvělou volbu pro ty, kteří hledají cenově dostupné vozidlo. Mazda CX-50 nabízí skvělou hodnotu za peníze, se spoustou funkcí a spolehlivým motorem. Díky široké škále možností financování a leasingu se snadno vejde do vašeho rozpočtu, zatímco nízké provozní náklady a dlouhodobá spolehlivost z něj činí skvělou volbu.

Bezpečnost

Mazda CX-50 je navržena s ohledem na bezpečnost s řadou pokročilých bezpečnostních prvků. Je vybaven hlídáním mrtvého úhlu, varováním před opuštěním jízdního pruhu a adaptivním tempomatem. Disponuje také zadní kamerou a automatickým nouzovým brzděním. CX-50 je také vybavena řadou prvků pasivní bezpečnosti, jako jsou airbagy a předpínače bezpečnostních pásů. Jeho tuhá struktura karoserie pomáhá chránit cestující v případě kolize. Mazda CX-50 je navržena s prioritou bezpečnosti. Jeho řada pokročilých bezpečnostních prvků a prvků pasivní bezpečnosti pomáhá chránit cestující v případě kolize. Je to skvělá volba pro ty, kteří chtějí mít klid na cestách.

Barvy

Mazda CX-50 je k dispozici v řadě barev, od klasické černé po zářivě červenou a jasně modrou. Je také k dispozici v řadě dvoubarevných kombinací barev, které vám umožní přizpůsobit vzhled vašeho vozidla. CX- Řada barev 50. let vám může pomoci vyjádřit vaši individualitu a vyjádřit se. Je to skvělá volba pro ty, kteří chtějí vyčnívat z davu. Mazda CX-50 je k dispozici v řadě barev, od klasické černé po zářivě červenou a jasně modrá. Jeho řada dvoubarevných barevných kombinací vám umožňuje přizpůsobit vzhled vašeho vozidla a učinit prohlášení. Je to skvělá volba pro ty, kteří chtějí vyčnívat z davu.

Výbava

CX-50 přichází s řadou konfigurací, aby vyhovovaly různým řidičům. Má řadu velikostí motorů a úrovní výbavy a také řadu bezpečnostních prvků. CX-50 má také řadu možností zábavy, včetně špičkového informačního a zábavního systému a různých asistenčních technologií pro řidiče. CX-50 je navržen tak, aby řidičům poskytoval pohodlnou a příjemnou jízdu, která je bezpečná a spolehlivá.

Rozměry

CX-50 má rozvor 114,8 palce a celkovou délku 190,9 palce. Má šířku 73,6 palce a výšku 67,7 palce. CX-50 má pohotovostní hmotnost 3 841 liber a maximální tažnou kapacitu 3 500 liber. Má také kapacitu palivové nádrže 19,5 galonu. CX-50 je velké vozidlo se spoustou prostoru pro cestující a náklad, takže je skvělou volbou pro rodiny nebo ty, kteří potřebují více místa.

Konkurenti

CX-50 má řadu konkurentů, včetně Toyoty RAV4, Hondy CR-V a Nissanu Rogue. Všechna tato vozidla nabízejí podobné vlastnosti a výkon. CX-50 vyniká od svých konkurentů svým elegantním designem a výkonným možnosti motoru. Má také řadu asistenčních technologií pro řidiče a působivý informační a zábavní systém. CX-50 je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí spolehlivou a pohodlnou jízdu se spoustou funkcí.

Závěry

Mazda CX-50 je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí spolehlivé, pohodlné SUV se spoustou funkcí. Má elegantní design a řadu možností motoru. CX-50 je skvělou volbou pro ty, kteří potřebují extra nákladový prostor, nebo pro ty, kteří chtějí vozidlo se spoustou asistenčních technologií pro řidiče. Je to také skvělá volba pro rodiny. CX-50 jistě poskytne řidičům spolehlivou, plynulou jízdu, která je bezpečná i příjemná.















Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com