Alpine R5 2024 – Exteriér, konfigurace, konkurenti







Alpine R5 je výkonné, lehké a efektivní horské kolo. Je navržena pro seriózní cyklisty, kteří chtějí svou jízdu posunout na vyšší úroveň. Alpine R5 má elegantní design a je vybavena špičkovými komponenty, díky čemuž je ideální volbou pro každého nadšence horské cyklistiky. Alpine R5 je perfektní kolo pro každého, kdo hledá kolo, které ho snadno vezme na traily a zpět. Alpine R5 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Alpine R5 má elegantní, aerodynamický exteriér. Jeho křivky a linie jsou navrženy tak, aby snížily odpor vzduchu a zlepšily výkon. Jeho nízký profil a široký postoj mu dodávají sportovní, agresivní vzhled. Vzhled se vyznačuje výraznou přední maskou chladiče s nápadným logem, LED světlomety a dynamický zadní spoiler. Karoserie je vyrobena z lehkých materiálů pro lepší výkon a úsporu paliva. Alpine R5 je k dispozici v různých barvách, včetně klasické černé, jasně červené a metalické stříbrné. Alpine R5 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Alpine R5 je poháněn 2,0litrovým přeplňovaným motorem, který produkuje až 250 koní. Disponuje maximálním točivým momentem 350 Nm, který mu umožňuje zrychlit z 0-60 mph za pouhých 5,1 sekundy. Motor je spojen se 7stupňovou dvouspojkovou převodovkou pro hladké a plynulé řazení. Má také elektronický samosvorný diferenciál pro lepší trakci a ovladatelnost. Alpine R5 je vybaven pokročilým systémem řízení motoru pro optimalizaci výkonu a spotřeby paliva. Alpine R5 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Interiér Alpine R5 je navržen pro pohodlí a komfort. Je vybaven kůží potaženým volantem, elektricky nastavitelnými předními sedadly a panoramatickým střešním oknem. Informační a zábavní systém má 7palcový dotykový displej, Apple CarPlay a Android Auto a zvukový systém s 10 reproduktory. Má také bezdrátovou nabíjecí podložku pro kompatibilní zařízení. Alpine R5 je vybavena řadou pokročilých bezpečnostních prvků, včetně airbagů, varování před opuštěním jízdního pruhu a adaptivního tempomatu.

Cena

Alpine R5 má vyvolávací cenu 35 000 $. Je k dispozici v různých úrovních výbavy s cenami až 50 000 USD za nejvyšší model. Alpine R5 má ve srovnání s jinými vozidly ve své třídě konkurenceschopnou cenu. Nabízí skvělou kombinaci výkonu, luxusu a hodnoty. Alpine R5 má také nárok na federální a státní daňové úlevy, což může pomoci snížit celkové náklady na vlastnictví.

Bezpečnost

Alpine R5 je vybavena řadou pokročilých bezpečnostních prvků, včetně airbagů, varování před opuštěním jízdního pruhu a adaptivního tempomatu. Vozidlo bylo testováno v různých nárazových testech a získalo 5hvězdičkové hodnocení bezpečnosti od National Highway Traffic Safety Administration. Alpine R5 má také řadu asistenčních funkcí pro řidiče, jako je sledování mrtvého úhlu, upozornění na příčný provoz zezadu a automatické nouzové brzdění.

Barvy

Alpine R5 je k dispozici v různých barvách, včetně klasické černé, jasně červené a metalické stříbrné. Nabízí také řadu dvoubarevných možností, jako je černá a bílá, červená a černá a stříbrná a černá. Zákazníci si také mohou vybrat z různých barev speciální edice, jako je matná černá, perleťově bílá a elektricky modrá.

Výbava

Alpine R5 je vybaven celoodpruženým rámem a 27rychlostním hnacím ústrojím. Má také širokou škálu komponentů, včetně hydraulických kotoučových brzd, sedlovky a vidlice RockShox. Alpine R5 je navržen tak, aby poskytoval hladkou a citlivou jízdu bez ohledu na terén. Kolo má také lehký hliníkový rám, který usnadňuje manévrování na trailech. Alpine R5 je skvělou volbou pro každého, kdo hledá kolo, které ho vezme na jakékoli dobrodružství, po kterém touží.

Rozměry

Alpine R5 má rozvor 43,3 palce a délku horní trubky 23,2 palce. Má také úhel hlavové trubky 68,5 stupňů, takže je ideální pro lezení a sestupy. Alpine R5 je k dispozici ve třech velikostech: malá, střední a velká. Každá velikost je přizpůsobena tak, aby vyhovovala typu těla jezdce, takže je snadné najít perfektní fit. Alpine R5 je skvělou volbou pro každého, kdo hledá kolo, které zvládne jakýkoli typ terénu a poskytne pohodlnou jízdu.

Konkurenti

Alpine R5 má několik konkurentů, včetně Santa Cruz Tallboy a Specialized Stumpjumper. Obě tato kola jsou také celoodpružená horská kola s 27rychlostním převodem. Santa Cruz Tallboy je o něco lehčí než Alpine R5, ale je také o něco dražší. Specialized Stumpjumper je o něco těžší než Alpine R5, ale je také o něco levnější. Alpine R5 je skvělou volbou pro každého, kdo hledá kolo, které zvládne jakýkoli typ terénu a poskytne pohodlnou jízdu bez toho, aby se zbavil peněz.

Závěry

Alpine R5 je vynikající volbou pro každého cyklistu na horském kole. Je lehký, výkonný a vybavený špičkovými komponenty. Je také k dispozici ve třech velikostech, takže je snadné najít ten správný. Alpine R5 je skvělou volbou pro každého, kdo hledá kolo, které zvládne jakýkoli typ terénu a poskytne pohodlnou jízdu. Je to také skvělá hodnota, takže je ideální volbou pro každého cyklistu na horském kole. Alpine R5 je perfektní kolo pro každého, kdo hledá kolo, které ho snadno vezme na traily a zpět. Je to skvělá volba pro každého cyklistu, který hledá spolehlivou, efektivní a zábavnou jízdu.








Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com