Peugeot 308 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Novinky automobilového průmyslu














Peugeot 308 je stylový, moderní vůz, ideální pro jízdu ve městě. Je to pohodlné, efektivní a nabité funkcemi. 308 má širokou škálu konfigurací, takže si jej můžete přizpůsobit svým potřebám. Od motoru až po interiér si můžete vybrat perfektní nastavení pro vás. Rozměry 308 jsou elegantní a elegantní. Je 4,25 metru dlouhý a 1,46 metru široký, takže je ideální pro úzké městské ulice. Peugeot 308 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Peugeot 308 je stylové a moderní auto. Jeho elegantní linie, svalnaté křivky a výrazná maska ​​chladiče mu dodávají sportovní a moderní vzhled. Stejně působivý je i interiér s pohodlnými sedadly, prostornou kabinou a spoustou odkládacích prostor. Vzhled Peugeotu 308 je navržen tak, aby vypovídal. Jeho výrazné a zářivé barvy vám udělají hlavu a jeho svalnaté tělo mu dodává agresivní vzhled. Vůz je také vybaven řadou stylových litých kol, která mu dodávají sportovní nádech. Peugeot 308 je navržen tak, aby byl praktický i stylový. Jeho nízký profil a široký postoj mu dodávají vynikající stabilitu a skvělý zážitek z jízdy. Vůz je také vybaven řadou pokročilých bezpečnostních prvků, což z něj činí bezpečnou a spolehlivou volbu. Peugeot 308 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Peugeot 308 je poháněn řadou účinných a výkonných motorů. Benzínový motor je 1,2litrový přeplňovaný agregát s výkonem až 110 koní. Vznětový motor je 1,5litrový přeplňovaný agregát s výkonem až 130 koní. Peugeot 308 nabízí působivý výkon, vynikající spotřebu paliva a nízké emise. Vůz je také vybaven řadou pokročilých funkcí, jako je technologie stop-start, které pomáhají snížit spotřebu paliva a emise. Peugeot 308 je navržen tak, aby byl výkonný a efektivní. Jeho motory jsou navrženy tak, aby poskytovaly vysoký výkon a přitom byly stále hospodárné. Vůz je také vybaven řadou pokročilých funkcí, jako je rekuperační brzdění, které pomáhají snížit spotřebu paliva. Peugeot 308 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Interiér Peugeotu 308 je navržen tak, aby byl pohodlný a stylový. Vůz se vyznačuje řadou luxusních materiálů a povrchových úprav, včetně koženého čalounění a dřevěného obložení. Vůz je také vybaven řadou pokročilých technologií, jako je informační a zábavní systém. Peugeot 308 nabízí řadu praktických prvků, jako je velký zavazadelník a dostatek úložného prostoru. Vůz je také vybaven řadou asistenčních systémů pro řidiče, jako je adaptivní tempomat a varování před opuštěním jízdního pruhu, které přispívají k bezpečnější a pohodlnější jízdě. Peugeot 308 je navržen tak, aby byl pohodlný i praktický. Jeho prostorná kabina a pohodlná sedadla z něj dělají skvělou volbu na dlouhé cesty. Vůz je také vybaven řadou pokročilých funkcí, jako je klimatizace a panoramatické střešní okno, které zpříjemňují jízdu.

Cena

Peugeot 308 je k dispozici v různých cenových relacích od přibližně 18 000 GBP. Vůz je k dispozici v řadě úrovní výbavy, přičemž vyšší výbavy nabízejí více funkcí. Vůz je k dispozici také s řadou volitelných doplňků, jako je panoramatické střešní okno a zadní kamera. Peugeot 308 je vůz za skvělou cenu, který nabízí řadu funkcí a technologií za dostupnou cenu. Vůz je k dispozici také s řadou možností financování, díky čemuž je ještě dostupnější. Vůz je k dispozici také s řadou záruk, které pomáhají zajistit klid. Peugeot 308 je skvělou volbou pro ty, kteří hledají stylový a moderní vůz za dostupnou cenu. Jeho řada funkcí a technologií z něj činí vůz s velkou hodnotou a díky řadě možností financování je ještě dostupnější. Vůz je k dispozici také s řadou záruk,

Bezpečnost

Peugeot 308 je bezpečný a spolehlivý vůz. Je vybaven řadou pokročilých bezpečnostních prvků, jako je ABS a kontrola trakce, které pomáhají zajistit bezpečnou jízdu. Vůz je také vybaven řadou asistenčních systémů pro řidiče, jako je adaptivní tempomat a varování před opuštěním jízdního pruhu, které pomáhají zvýšit bezpečnost jízdy. Peugeot 308 je navržen tak, aby byl bezpečný a spolehlivý. Jeho robustní konstrukce a pokročilé bezpečnostní prvky z něj činí bezpečnou a spolehlivou volbu. Vůz je také vybaven řadou pokročilých funkcí, jako je sledování mrtvého úhlu a upozornění na příčný provoz vzadu, které pomáhají zvýšit bezpečnost jízdy. Peugeot 308 je navržen tak, aby byl bezpečný a spolehlivý. Jeho pokročilé bezpečnostní prvky a asistenční systémy z něj činí bezpečnou a spolehlivou volbu. Vůz má také řadu pokročilých funkcí,

Barvy

Peugeot 308 je k dispozici v řadě zářivých a stylových barev. Vůz je k dispozici v řadě výrazných a zářivých barev, jako je červená, modrá a žlutá. Vůz je k dispozici také v řadě jemných a klasických barev, jako je černá a bílá. Peugeot 308 je navržen tak, aby vyjadřoval prohlášení. Jeho výrazné a zářivé barvy ovlivní pozornost a jeho jemné a klasické barvy mu dodají nadčasový vzhled. Vůz je k dispozici také v řadě metalických a perleťových povrchů, které mu dodávají jedinečný a stylový vzhled. Peugeot 308 je navržen tak, aby byl stylový a moderní. Díky řadě zářivých a klasických barev bude vyčnívat z davu. Vůz je k dispozici také v řadě metalických a perleťových povrchů, které mu dodávají jedinečný a stylový vzhled. Vůz je k dispozici také v řadě vlastních barev, díky čemuž je ještě osobnější.

Výbava

Peugeot 308 lze nakonfigurovat přesně podle vašich potřeb. Můžete si vybrat z řady motorů, od benzínových po naftové, a různých úrovní výbavy. Interiér 308 lze upravit podle vašeho vkusu. Můžete si vybrat z řady čalounění, čalounění a dalších možností, jak si je přizpůsobit. 308 přichází s řadou pokročilých bezpečnostních a asistenčních prvků, včetně adaptivního tempomatu a asistenta pro jízdu v pruzích.

Rozměry

Peugeot 308 je 4,25 metru dlouhý a 1,46 metru široký, takže se skvěle hodí do městských ulic. Je také vysoký 1,5 metru, takže se vejde i do stísněných prostor. 308 má rozvor 2,62 metru, díky čemuž má prostorný interiér. Má také velkorysý zavazadlový prostor o objemu 470 litrů, takže se do něj vejde spousta zavazadel. 308 váží 1 361 kilogramů, což z něj dělá lehký vůz. Díky tomu se snadno parkuje a je to také úsporné, takže můžete ušetřit peníze za palivo.

Konkurenti

Peugeot 308 má řadu konkurentů, včetně Volkswagen Golf, Ford Focus a Vauxhall Astra. Všechna tato auta jsou si podobná velikostí a vlastnostmi. 308 je o něco dražší než jeho konkurenti, ale nabízí řadu funkcí, které ostatní nemají, jako je adaptivní tempomat a asistent pro jízdu v pruzích. 308 má stylovější interiér než její konkurenti a je také pohodlnější. Je to skvělá volba pro jízdu ve městě a má skvělou hodnotu za peníze.

Závěry

Peugeot 308 je skvělou volbou pro jízdu ve městě. Je stylový, pohodlný a nabitý funkcemi. Je také úsporný a snadno zaparkovatelný. 308 má řadu konkurentů, ale vyniká řadou pokročilých bezpečnostních a asistenčních prvků. Je také stylovější a pohodlnější než jeho konkurenti. 308 je skvělá hodnota za peníze. Je to skvělé auto pro jízdu ve městě a je ideální pro stísněné prostory. Je to skvělá volba pro každého, kdo hledá stylový a moderní vůz.















Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com