Cupra Terramar 2024 – Exteriér, konfigurace, konkurenti







Cupra Terramar je elegantní, výkonný sedan s luxusním interiérem. Je to perfektní kombinace výkonu a stylu. Terramar je vybaven 2,0litrovým přeplňovaným motorem, který nabízí vzrušující zážitek z jízdy. Má také řadu pokročilých bezpečnostních prvků a nejmodernější technologie. Terramar je perfektní vůz pro ty, kteří se chtějí vyjádřit, aniž by museli slevit z výkonu nebo luxusu. Cupra Terramar 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Cupra Terramar je elegantní a stylový vůz s moderním designem. Mezi jeho vnější prvky patří výrazná přední maska ​​chladiče, výrazné LED světlomety a aerodynamický tvar karoserie. Je to auto, které vyčnívá z davu. Cupra Terramar má sportovní, ale sofistikovaný vzhled. Nízký, široký postoj mu dodává silnou pozici na silnici. Jeho 18palcová litá kola a elegantní linie karoserie přispívají k jeho dynamickému vzhledu. Vzhled Cupra Terramar je k dispozici v řadě barev, včetně černé, bílé a stříbrné. Je to auto, které vypadá dobře z jakéhokoli úhlu a určitě se otočí všude, kam jde. Cupra Terramar 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Cupra Terramar je poháněn 2,0litrovým přeplňovaným motorem, který produkuje výkon až 300 koní. Je to výkonný a účinný motor, který poskytuje hladkou a citlivou jízdu. Motor je spojen se 7stupňovou dvouspojkovou převodovkou, která zajišťuje rychlé a plynulé řazení. Je také vybaven systémem start/stop, který pomáhá snížit spotřebu paliva. Motor je také vybaven řadou asistenčních prvků pro řidiče, jako je adaptivní tempomat a asistent pro jízdu v jízdním pruhu. Tyto funkce přispívají k ještě příjemnějšímu zážitku z jízdy. Cupra Terramar 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Interiér Cupra Terramar je navržen pro pohodlí a komfort. Je vybaven kůží čalouněným sedadlem, panoramatickým střešním oknem a 7palcovým dotykovým displejem. Kabina je také vybavena řadou technických funkcí, jako je Apple CarPlay a Android Auto. Má také zvukový systém s 12 reproduktory, který poskytuje ostrý a čistý zvuk. Interiér Cupra Terramar je k dispozici v řadě barev, včetně černé, hnědé a červené. Použité materiály jsou nejvyšší kvality a dodávají kabině luxusní pocit.

Cena

Cupra Terramar má počáteční cenu 39 995 $. Tato cena zahrnuje celou řadu funkcí, jako je 2,0litrový přeplňovaný motor a 7stupňová dvouspojková převodovka. V ceně jsou také různé asistenční prvky pro řidiče, jako je adaptivní tempomat a asistent pro jízdu v pruzích. Tyto funkce přispívají k ještě příjemnějšímu zážitku z jízdy. V ceně je zahrnuta také záruka 3 roky/36 000 mil, která pokrývá veškeré opravy nebo výměny, které mohou být nutné v průběhu vlastnictví.

Bezpečnost

Cupra Terramar je vybavena řadou bezpečnostních prvků, jako jsou airbagy, zpětná kamera a sledování mrtvého úhlu. Tyto funkce pomáhají zajistit bezpečnost řidiče a cestujících v případě nehody. Vůz má také řadu asistenčních prvků pro řidiče, jako je adaptivní tempomat a asistent pro jízdu v pruzích. Tyto funkce přispívají k ještě příjemnějšímu zážitku z jízdy. Cupra Terramar byl také testován Národním úřadem pro bezpečnost silničního provozu a získal 5hvězdičkové hodnocení bezpečnosti, což z něj činí jeden z nejbezpečnějších vozů na silnici.

Barvy

Vzhled Cupra Terramar je k dispozici v řadě barev, včetně černé, bílé a stříbrné. Interiér je k dispozici v černé, hnědé a červené barvě. Vůz je k dispozici také v různých barvách speciální edice, jako je oranžová a žlutá. Tyto barvy dodávají vozu jedinečný a poutavý vzhled. Cupra Terramar je k dispozici také v řadě matných a metalických povrchů. Tyto povrchové úpravy dodávají vozu luxusní vzhled a dojem, díky čemuž vyčnívá z davu.

Výbava

Cupra Terramar je k dispozici v řadě konfigurací, včetně zážehového motoru a vznětového motoru. Oba nabízejí vynikající výkon a spotřebu paliva. Terramar také přichází s řadou volitelných doplňků, včetně panoramatického střešního okna, vyhřívaných sedadel a prémiového audio systému. Všechny tyto funkce lze přizpůsobit vašim individuálním potřebám. Terramar má řadu pokročilých asistenčních systémů pro řidiče, jako je adaptivní tempomat a asistent pro jízdu v jízdním pruhu, aby byla vaše cesta ještě bezpečnější a pohodlnější.

Rozměry

Cupra Terramar je středně velký sedan, s délkou 4,7 metru a šířkou 1,8 metru. Má rozvor 2,7 metru, což poskytuje dostatek prostoru pro cestující i zavazadla. Terramar má pohotovostní hmotnost 1500 kg, což z něj dělá lehký a obratný vůz. Má také nízké těžiště, což přispívá k lepší ovladatelnosti a stabilitě. Terramar má velkorysý zavazadlový prostor 500 litrů, což je dost pro všechna vaše zavazadla a nákupy. má řadu praktických odkládacích přihrádek v celé kabině.

Konkurenti

Cupra Terramar je impozantním konkurentem na trhu sedanů. Má řadu soupeřů, včetně Audi A4, BMW řady 3 a Mercedesu třídy C. Terramar má konkurenceschopnou cenu a nabízí vynikající hodnotu za peníze. Disponuje řadou funkcí a technologií, které jsou srovnatelné s jeho konkurenty, což z něj dělá skvělou volbu pro ty, kteří hledají luxusní a výkonný sedan. Terramar je k dispozici také v řadě barev, takže si můžete najít takovou, která dokonale odpovídá vašemu stylu. Je to perfektní auto pro ty, kteří chtějí udělat prohlášení, aniž by vydělali peníze.

Závěry

Cupra Terramar je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní a výkonný sedan. Disponuje řadou funkcí a technologií a také řadou volitelných doplňků, takže si jej můžete přizpůsobit svým individuálním potřebám. Terramar má konkurenceschopnou cenu a nabízí vynikající hodnotu za peníze. Má řadu soupeřů, ale z davu vyčnívá svým elegantním designem a výkonným motorem. Terramar je perfektní vůz pro ty, kteří se chtějí vyjádřit, aniž by museli slevit z výkonu nebo luxusu. Je to dokonalá kombinace stylu a hmoty.








Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com