Hyundai i10 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Novinky automobilového průmyslu






Hyundai i10 je subkompaktní vůz, který nabízí skvělou kombinaci stylu, pohodlí a technologie. Je to spolehlivá a cenově dostupná volba pro ty, kteří hledají vůz, který splňuje jejich potřeby. i10 je k dispozici v různých modelech, takže je snadné najít ten, který vyhovuje vašemu životnímu stylu. Hyundai i10 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Hyundai i10 má sportovní design exteriéru s výraznou mřížkou chladiče a uhlazenými křivkami. Přední a zadní světla jsou stylová a moderní a vůz je k dispozici v různých barvách. Auto je kompaktní a lehké, takže je skvělé pro jízdu ve městě. Má malý poloměr otáčení, což usnadňuje manévrování ve stísněných prostorách. Vůz má také nízkou světlou výšku, která mu dodává sportovní vzhled. Celkově je exteriér Hyundai i10 moderní a stylový, s elegantním designem, který vyčnívá z davu. Hyundai i10 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Hyundai i10 je poháněn benzinovým motorem o objemu 1,2 l, který je schopen vyvinout výkon až 82 koní. Motor je spojen s 5stupňovou manuální převodovkou, která pomáhá zajistit plynulou jízdu. Motor je účinný a spolehlivý , a vůz má spotřebu paliva kolem 20 km/l. Vůz je také vybaven systémem start-stop, který pomáhá šetřit palivo při nečinnosti vozu.Celkově je motor Hyundai i10 výkonný a účinný, je to skvělá volba pro jízdu ve městě. Hyundai i10 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Interiér Hyundai i10 je pohodlný a prostorný, s dostatkem místa pro pět cestujících. Sedadla jsou čalouněná měkkou látkou, palubní deska je moderní a intuitivní. Vůz je vybaven 7palcovým dotykovým informačním a zábavním systémem, který je kompatibilní s Android Auto i Apple CarPlay. Vůz má také zpětnou kameru, která pomáhá usnadnit parkování. Celkově je interiér Hyundai i10 moderní, pohodlný a prostorný, takže je skvělou volbou pro jízdu ve městě.

Cena

Hyundai i10 je k dispozici v různých cenových relacích, počínaje přibližně 4,5 miliony Rs. Vůz je k dispozici také v řadě úrovní výbavy, díky čemuž je pro kupující dostupnější. Vůz má také nárok na různé slevy a nabídky, které mohou přispět k tomu, aby byl ještě dostupnější. Vůz je k dispozici také s různými možnostmi financování, které mohou pomoci rozložit náklady na vlastnictví. Celkově vzato je Hyundai i10 cenově dostupné auto s řadou možností, jak jej učinit pro kupující dostupnější.

Bezpečnost

Hyundai i10 je vybaven řadou bezpečnostních prvků, včetně duálních airbagů, ABS s EBD a zpětné kamery. Vůz má také ISOFIX ukotvení dětských sedaček, které pomáhají udržet děti v bezpečí. Vůz je také vybaven řadou asistenčních systémů pro řidiče, jako je varování před opuštěním jízdního pruhu, detekce mrtvých úhlů a varování před křížením vzadu. Vůz má také systém sledování tlaku v pneumatikách, který pomáhá udržovat pneumatiky nahuštěné. Celkově je Hyundai i10 vybaven řadou bezpečnostních prvků, díky čemuž je skvělou volbou pro jízdu ve městě.

Barvy

Hyundai i10 je k dispozici v řadě barev, včetně červené, modré, bílé a černé. Vůz je k dispozici také v řadě metalických barev, jako je stříbrná, šedá a zlatá. Vůz je k dispozici také v řadě dvoubarevných barev, které dodávají vozu jedinečný nádech. Vůz je k dispozici také v řadě matných barev, které vozu pomáhají dodat sportovní vzhled. Celkově je Hyundai i10 k dispozici v řadě barev, takže je snadné najít perfektní vůz pro vaše potřeby.

Výbava

Hyundai i10 přichází s působivou řadou funkcí, včetně výkonného motoru, komfortního interiéru a řady vyspělých bezpečnostních a asistenčních systémů. Model i10 je k dispozici s řadou motorizací, včetně zážehového a vznětového motoru a také s hybridní variantou. i10 také nabízí řadu úrovní výbavy, což vám umožní přizpůsobit si vůz tak, aby vyhovoval vašim potřebám.

Rozměry

Hyundai i10 je kompaktní vůz s délkou 3,7 metru a šířkou 1,7 metru. i10 má zavazadlový prostor o objemu 254 litrů, což z něj dělá skvělou volbu pro ty, kteří hledají vůz, který splní jejich potřeby. I10 má také světlou výšku 140 mm, což z něj dělá skvělou volbu pro ty, kteří hledají auto, které zvládne drsný terén.

Konkurenti

Hyundai i10 má řadu konkurentů, včetně Maruti Suzuki Swift, Tata Tiago a Honda Brio. Tyto vozy nabízejí podobnou úroveň výkonu a funkcí, což z nich dělá skvělou volbu pro ty, kteří hledají cenově dostupné auto. Nicméně i10 nabízí skvělou kombinaci stylu, pohodlí a technologie, což z něj dělá skvělou volbu pro ty, kteří hledají spolehlivé a cenově dostupné auto.

Závěry

Hyundai i10 je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivý a cenově dostupný vůz. Nabízí skvělou kombinaci stylu, pohodlí a technologie, což z něj dělá skvělou volbu pro ty, kteří hledají vůz, který splňuje jejich potřeby. i10 je skvělou volbou pro ty, kteří hledají cenově dostupné auto, které zvládne drsný terén a nabízí řadu funkcí.






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com