Nissan Altima 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Novinky automobilového průmyslu






Nissan Altima je sedan střední velikosti, který nabízí styl, výkon a hodnotu. Je to skvělá volba pro ty, kteří hledají spolehlivou a pohodlnou jízdu. Altima je k dispozici v různých výbavách, od základní úrovně S až po luxusní SL. Je také k dispozici s různými možnostmi motoru, od 4válcového až po V6. Altima je také známá svými moderními technologiemi, včetně informačního a zábavního systému NissanConnect, Apple CarPlay, Android Auto a dalších. Nissan Altima 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Nissan Altima je elegantní a stylový, s výraznou mřížkou chladiče a ostrými liniemi. Jeho aerodynamický design je navržen tak, aby snížil aerodynamický odpor a zlepšil spotřebu paliva. Vzhled Altimy je vyroben z vysoce pevné oceli, díky čemuž je lehký a odolný. Jeho exteriér také obsahuje LED světlomety, zadní světla a mlhová světla. Altima se dodává v řadě barev, včetně Super Black, Gun Metallic a Magnetic Black Pearl. Nissan Altima 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Nissan Altima je poháněn 2,5litrovým 4válcovým motorem s variabilním časováním ventilů pro maximalizaci výkonu. Vyrábí 188 koní a 180 lb-ft točivého momentu. Altima je také vybavena převodovkou Xtronic CVT, která zajišťuje plynulé a citlivé řazení. Nabízí také režim Eco, který pomáhá snížit spotřebu paliva. Altima je také vybavena systémem Active Understeer Control, který pomáhá snižovat naklánění karoserie a zlepšuje ovladatelnost. Nissan Altima 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Interiér Nissanu Altima je navržen pro pohodlí a komfort. Sedadla jsou čalouněna prémiovou látkou a volant je potažen kůží. Altima má také 7palcový dotykový displej s Apple CarPlay a Android Auto, stejně jako audio systém Bose s devíti reproduktory. Altima je také vybavena dvouzónovou klimatizací, která umožňuje řidiči a spolujezdci nastavit vlastní teploty.

Cena

Nissan Altima je k dispozici v řadě úrovní výbavy s cenami od 24 300 USD. Nejvyšší výbava Platinum začíná na 33 500 dolarech. Altima také nabízí řadu balíčků a možností, včetně balíčku technologií, který přidává řadu pokročilých bezpečnostních prvků. Altima také nabízí řadu možností financování a leasingu, což usnadňuje přizpůsobení vozu vašemu rozpočtu.

Bezpečnost

Nissan Altima je vybaven řadou pokročilých bezpečnostních prvků, včetně pokročilého systému airbagů a zpětné kamery. Altima je také vybavena systémem Nissan ProPILOT Assist, který může řidiči pomoci udržet nastavenou rychlost a zůstat ve svém jízdním pruhu. Altima je také vybavena dostupným systémem varování před slepým úhlem, který může řidiče upozornit na vozidla v jeho slepém úhlu.

Barvy

Nissan Altima je k dispozici v řadě barev, včetně Super Black, Gun Metallic a Magnetic Black Pearl. Altima také nabízí řadu dvoubarevných barevných kombinací, včetně Super Black/Gun Metallic a Magnetic Black/Gun Metallic. Altima také nabízí dostupný paket Midnight Edition, který zahrnuje černé vnější akcenty a 19palcová černá litá kola.

Výbava

Nissan Altima je k dispozici v různých konfiguracích. Dodává se s výběrem ze dvou motorů: 2,5litrový 4válec a 3,5litrový V6. Altima také nabízí různé úrovně výbavy, od základní úrovně S až po luxusní SL. Je také k dispozici s řadou možností, včetně střešního okna, elektricky ovládaného sedadla řidiče a vyhřívaných a chlazených předních sedadel. Altima také nabízí řadu bezpečnostních funkcí, včetně sledování mrtvého úhlu, varování před příčným provozem vzadu a varování před čelní srážkou.

Rozměry

Nissan Altima je sedan střední velikosti s délkou 192,9 palce, šířkou 72,9 palce a výškou 57,8 palce. Altima má rozvor 109,3 palce a pohotovostní hmotnost 3 283 až 3 575 liber, v závislosti na úrovni výbavy a motoru. Altima má velkorysou kapacitu kufru 15,4 kubických stop, což z ní dělá skvělou volbu pro ty, kteří potřebují převážet hodně nákladu.

Konkurenti

Nissan Altima čelí tvrdé konkurenci v segmentu sedanů střední velikosti. Soutěží s vozy Honda Accord, Toyota Camry, Hyundai Sonata a Kia Optima. Altima nabízí skvělou kombinaci stylu, výkonu a hodnoty. Nabízí také řadu moderních technologií, včetně informačního a zábavního systému NissanConnect. Altima je také známá svou spolehlivostí a spolehlivostí, takže je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivou a pohodlnou jízdu.

Závěry

Nissan Altima je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivou a pohodlnou jízdu. Nabízí skvělou kombinaci stylu, výkonu a hodnoty. Altima je také známá svými moderními technologiemi, včetně informačního a zábavního systému NissanConnect, Apple CarPlay, Android Auto a dalších. Altima je také známá svou spolehlivostí a spolehlivostí, takže je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivou a pohodlnou jízdu.






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com