Jaguar F-Pace 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Novinky automobilového průmyslu






Jaguar F-Pace je výkonné SUV s pohonem všech kol, které kombinuje luxus, styl a výkon. Je to dokonalá kombinace sportovního ovládání a každodenní praktičnosti. F-Pace nabízí řadu výkonných motorů a vyspělé technologie řízení, které poskytují poutavou jízdu a pohodlnou jízdu. Jeho elegantní, svalnatý exteriér a luxusní interiér z něj dělají perfektní volbu pro ty, kteří hledají stylovou a výkonnou jízdu. Jaguar F-Pace 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Jaguar F-Pace je elegantní a stylový, s odvážnou mřížkou chladiče a svalnatou karoserií. Díky svému sportovnímu postoji a aerodynamickým liniím vyčnívá z davu. F-Pace nabízí řadu velikostí kol, od 18palcových slitinových až po 22palcové ráfky. Jeho charakteristické světlomety LED s čepelí J a zadní světla LED dodávají nádech sofistikovanosti. F-Pace má také panoramatické střešní okno, elektricky ovládané zadní výklopné dveře a řadu barev exteriéru, včetně bílé Fuji, černé třešně a modré Cesium. Jaguar F-Pace 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

F-Pace je poháněn řadou motorů, od 2,0 l přeplňovaného benzínového motoru po 3,0 l přeplňovaný V6. F-Pace nabízí také naftovou variantu. F-Pace je k dispozici s pohonem zadních nebo všech kol, což vám dává možnost vyššího výkonu nebo lepší spotřeby paliva. Nabízí také řadu možností převodovky, včetně 8stupňové automatické. F-Pace nabízí řadu výkonových funkcí, jako je adaptivní odpružení, aktivní zadní diferenciál a vektorování točivého momentu. Je také vybaven systémem start/stop pro lepší spotřebu paliva. Jaguar F-Pace 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

F-Pace nabízí elegantní interiér s materiály měkkými na dotek, vyhřívanými a chlazenými sedadly a řadou technických prvků, jako je 12,3palcový dotykový displej a 10palcový digitální přístrojový štít. F-Pace také nabízí řadu možností uložení, včetně odkládací schránky, středové konzoly a kapes ve dveřích. Má také zadní nákladový prostor se sklopným zadním sedadlem děleným v poměru 40/20/40. F-Pace také nabízí řadu praktických funkcí, jako je elektricky nastavitelný volant, bezklíčový přístup a elektricky ovládané zadní výklopné dveře bez použití rukou. Nabízí také řadu asistenčních funkcí pro řidiče, jako je asistent udržování v jízdním pruhu a adaptivní tempomat.

Cena

F-Pace má vyvolávací cenu 45 000 $, vyšší úrovně výbavy pak až 75 000 $. Nabízí také řadu paketů a možností, jako je Black Pack, který přidává černé akcenty exteriéru. F-Pace je k dispozici také s řadou možností financování a leasingu, což usnadňuje usednutí za volant tohoto luxusního SUV. Nabízí také řadu pobídek a slev, včetně vojenských a vysokoškolských studentských slev. F-Pace je také k dispozici s řadou prodloužených záruk, které vám poskytují klid, pokud jde o opravy a údržbu. Nabízí také řadu asistenčních balíčků, takže si můžete být jisti, že v případě poruchy budete pojištěni.

Bezpečnost

F-Pace nabízí řadu pokročilých bezpečnostních prvků, jako je adaptivní tempomat, asistent udržování v jízdním pruhu, sledování mrtvého úhlu a zpětná kamera. Nabízí také řadu asistenčních funkcí řidiče, jako je monitor ospalosti řidiče a adaptivní světlomety. F-Pace také nabízí řadu prvků pasivní bezpečnosti, jako jsou airbagy, předpínače bezpečnostních pásů a zesílený prostor pro cestující. Nabízí také řadu prvků aktivní bezpečnosti, jako je kontrola trakce a elektronické řízení stability. F-Pace také nabízí řadu bezpečnostních hodnocení, včetně 5hvězdičkového hodnocení bezpečnosti od National Highway Traffic Safety Administration. Má také řadu hodnocení nárazových testů, včetně hodnocení dobré od pojišťovacího institutu pro bezpečnost silničního provozu.

Barvy

F-Pace je k dispozici v řadě barev exteriéru, včetně Fuji White, Black Cherry, Cesium Blue a Yulong White. Nabízí také řadu barev interiéru, včetně Ebony, Tan a Ivory. F-Pace také nabízí řadu dvoubarevných možností, včetně Ebony/Ivory a Tan/Ivory. Nabízí také řadu exteriérových akcentů, jako je lesklá černá a chrom, pro osobnější vzhled. F-Pace nabízí také řadu exteriérové ​​pakety, jako je Black Pack, který přidává černé vnější akcenty. Nabízí také řadu interiérových paketů, jako je Suedecloth Package, který dodává interiéru akcenty semišové tkaniny.

Výbava

F-Pace má řadu konfigurací, které vyhovují každému řidiči. Je k dispozici v benzínových a naftových motorech, stejně jako v manuálních a automatických převodovkách. F-Pace také nabízí řadu úrovní výbavy, ze kterých si můžete vybrat, včetně S, R-Dynamic a First Edition. F-Pace je také k dispozici s řadou volitelných doplňků, včetně pokročilých bezpečnostních a asistenčních systémů řidiče, a také s řadou možností interiérového a exteriérového stylu.

Rozměry

F-Pace je 4 731 mm dlouhý, 2 175 mm široký a 1 658 mm vysoký. Má rozvor 2 874 mm a světlou výšku 212 mm. F-Pace má maximální objem zavazadlového prostoru 650 litrů a sklopením zadních sedadel lze zavazadlový prostor zvětšit na 1 740 litrů. F-Pace má maximální tažnou kapacitu 2 500 kg, takže je ideální pro ty, kteří potřebují táhnout přívěs nebo loď.

Konkurenti

F-Pace konkuruje řadě dalších luxusních výkonných SUV, včetně Audi Q5, BMW X3 a Mercedes-Benz GLC. F-Pace je také proti Porsche Macan a Range Rover Velar, které oba nabízejí podobnou úroveň výkonu a luxusu. F-Pace je také silným soupeřem proti Volvu XC90, které nabízí praktičtější a pohodlnější jízdu.

Závěry

Jaguar F-Pace je výkonné a stylové SUV, které nabízí poutavý zážitek z jízdy a luxusní interiér. Je to skvělá volba pro ty, kteří hledají výkonné SUV, které nabízí kombinaci luxusu, stylu a praktičnosti. F-Pace je skvělý všestranný model a určitě bude hitem u těch, kteří hledají stylovou a výkonnou jízdu.






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com