Honda Jazz 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Novinky automobilového průmyslu






Honda Jazz je dokonalým spojením stylu a praktičnosti. Jedná se o kompaktní vůz, který je skvělý pro jízdu ve městě a má prostorný interiér se spoustou nákladového prostoru. Jazz má moderní design, který nabízí sportovní vzhled a je dostupný v řadě barev. Má 1,5litrový motor a automatickou převodovku CVT. Jazz je skvělou volbou pro ty, kteří hledají malé auto, které je praktické a spolehlivé. Je také úsporný a nabízí pohodlnou jízdu. Honda Jazz 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Honda Jazz má moderní, sportovní vzhled s aerodynamickými liniemi a výraznou přední maskou. Mezi její vnější prvky patří 16palcová litá kola a LED světlomety. Má řadu zářivých barev, včetně Lunar Silver Metallic a Modern Steel Metallic. má také elegantní linii střechy a prostorný interiér. Jazz je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí stylový vůz se sportovním vzhledem a dojmem. Honda Jazz 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Honda Jazz je poháněna 1,5litrovým čtyřválcovým motorem, který produkuje výkon 130 koní a točivý moment 114 lb-ft. Je spojen s plynule měnitelnou převodovkou (CVT). Motor je úsporný a na dálnici se vrací až 40 mpg. Má také sportovní režim, který poskytuje citlivější zážitek z jízdy. Motor je spolehlivý a účinný, což z něj dělá skvělou volbu pro ty, kteří chtějí auto, které je zábavné a zároveň má nízkou spotřebu. Honda Jazz 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Honda Jazz má prostorný interiér s dostatkem místa pro pět cestujících. Má pohodlné sezení s nastavitelnou bederní opěrkou a nastavitelnými opěrkami hlavy. Má také řadu funkcí, včetně 7palcového dotykového displeje, Apple CarPlay a Android Auto, dvouzónové klimatizace a zpětné kamery. Interiér je dobře navržený a pohodlný, takže je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí auto se spoustou funkcí a prostorným interiérem.

Cena

Honda Jazz má vyvolávací cenu kolem 17 000 $. Je k dispozici v řadě úrovní výbavy, od základní úrovně LX až po nejvyšší verzi EX-L Navi. Cena se může lišit v závislosti na úrovni výbavy a zvolených možnostech. Jedná se o cenově dostupné auto, díky čemuž je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí spolehlivé a stylové auto, aniž by zruinovali. Jazz je skvělá hodnota, nabízí spoustu funkcí a spolehlivý motor za dostupnou cenu.

Bezpečnost

Honda Jazz má řadu bezpečnostních prvků, včetně zpětné kamery, adaptivního tempomatu, asistenta pro jízdu v jízdním pruhu a systému sledování mrtvého úhlu. Má také řadu airbagů, včetně bočních záclonových airbagů a kolenního airbagu řidiče. Má také systém pro předcházení nehodám, který může pomoci předcházet nehodám. Jazz je bezpečné auto, takže je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí auto se spoustou bezpečnostních prvků.

Barvy

Honda Jazz je k dispozici v řadě zářivých barev, včetně stříbrné Lunar Metallic, Modern Steel Metallic a Crystal Black Pearl. Má také řadu dvoubarevných barevných kombinací, včetně bílé Orchid Pearl/Crystal Black Pearl a Lunar Silver Metallic/Modern Steel Metallic. Jazz má řadu barev, takže je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí auto, které vyčnívá z davu.

Výbava

Honda Jazz je k dispozici ve třech úrovních výbavy – LX, EX a EX-L. LX má standardní 5palcový LCD displej s Bluetooth, zatímco EX a EX-L se dodávají se 7palcovým dotykovým displejem. Jazz je také k dispozici s řadou bezpečnostních prvků, včetně varování před opuštěním jízdního pruhu, varování před čelní kolizí a adaptivního tempomatu. Má také zadní kameru a parkovací senzory. Jazz je k dispozici s řadou motorů, včetně 1,5litrového čtyřválcového motoru, 1,5litrového přeplňovaného čtyřválcového motoru a 1,8litrového čtyřválcového motoru.

Rozměry

Honda Jazz je kompaktní vůz s délkou 4,3 metru a šířkou 1,7 metru. Má rozvor 2,5 metru a výšku 1,5 metru. Jazz má zavazadlový prostor o objemu 478 litrů, který lze po sklopení zadních sedadel zvětšit na 896 litrů. Disponuje také palivovou nádrží o objemu 40 litrů. Jazz má světlou výšku 150 mm, kterou lze pomocí volitelného sportovního podvozku zvýšit až na 180 mm. Vůz má pohotovostní hmotnost 1 098 kg.

Konkurenti

Honda Jazz má řadu konkurentů, včetně Toyota Yaris, Hyundai i20 a Kia Rio. Všechny tyto vozy jsou si podobné velikostí i cenou. Yaris má 1,5litrový motor a převodovku CVT, zatímco i20 má 1,2litrový motor a 6stupňovou manuální převodovku. Rio má 1,4litrový motor a 6stupňovou automatickou převodovku. Jazz má oproti svým konkurentům výhodu, pokud jde o spotřebu paliva, s kombinovanou spotřebou paliva 7,2 litru na 100 km. Má také prostornější interiér a více nákladového prostoru než jeho soupeři.

Závěry

Honda Jazz je skvělou volbou pro ty, kteří hledají malé auto, které je praktické a spolehlivé. Má moderní design a je k dispozici v řadě barev. Jazz je úsporný a nabízí pohodlnou jízdu. Má prostorný interiér a spoustu nákladového prostoru. Je k dispozici také s řadou bezpečnostních prvků. Jazz má řadu konkurentů, ale má výhodu z hlediska spotřeby paliva a vnitřního prostoru. Je to skvělá volba pro ty, kteří hledají malé auto, které je praktické a spolehlivé.






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com