Renault Scenic 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Novinky automobilového průmyslu






Renault Scenic je ikonické vozidlo, které existuje již od roku 1996. Je to skvělé rodinné auto, které nabízí dostatek prostoru a pohodlí. Scenic prošel několika generacemi, z nichž každá přináší nové funkce a designové prvky. Stala se spolehlivou a oblíbenou volbou mnoha řidičů. Renault Scenic je dokonalou směsí stylu, praktičnosti a cenové dostupnosti. Je to skvělé auto pro ty, kteří hledají spolehlivou a pohodlnou jízdu. Renault Scenic 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Renault Scenic je elegantní a stylový vůz, který se může pochlubit moderním a aerodynamickým designem. Jeho uhlazené křivky a zářivé barvy z něj vyčnívají z davu. Má prostorný interiér s dostatkem místa pro pět cestujících. Jeho velká okna a střešní okno nabízí dostatek přirozeného světla a úžasný výhled. Vzhled také nabízí spoustu odkládacích přihrádek, které usnadňují uložení zavazadel a dalších předmětů. Renault Scenic 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Renault Scenic je poháněn řadou účinných a výkonných motorů. Je k dispozici s benzínovými, naftovými a hybridními možnostmi, takže máte velký výběr. Motory jsou navrženy tak, aby poskytovaly hladkou a pohodlnou jízdu a zároveň poskytovaly vynikající spotřebu paliva. Hybridní varianta je obzvláště účinná. Vůz je také vybaven řadou pokročilých bezpečnostních prvků, včetně ABS, kontroly trakce a airbagů, které zajišťují vaši bezpečnost na silnici. Renault Scenic 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Renault Scenic nabízí pohodlný a luxusní interiér. Vyznačuje se řadou vysoce kvalitních materiálů a povrchových úprav, takže se cítí jako prémiový vůz. Interiér také nabízí spoustu techniky, včetně velkého dotykového informačního a zábavního systému, klimatizace a řady asistenčních systémů řidiče. Disponuje také řadou odkládacích přihrádek, které usnadňují uložení vašich věcí a udržování pořádku v autě.

Cena

Renault Scenic je k dispozici za různé ceny v závislosti na zvoleném modelu a motoru. Ceny začínají od přibližně 20 000 liber za základní model. Modely s vyšší specifikací mohou stát až 30 000 liber, ale přicházejí s řadou dalších funkcí, jako jsou pokročilé asistenční systémy pro řidiče a větší motory. Renault Scenic je cenově výhodná varianta, která nabízí spoustu funkcí a luxusní interiér za dostupnou cenu.

Bezpečnost

Renault Scenic je navržen tak, aby vás na silnici udržoval v bezpečí. Vyznačuje se řadou pokročilých bezpečnostních systémů, jako je ABS, kontrola trakce a airbagy. Vůz je také vybaven řadou asistenčních systémů pro řidiče, jako je varování před opuštěním jízdního pruhu a sledování mrtvého úhlu, které pomáhají předcházet nehodám. Renault Scenic je také vybaven řadou aktivních bezpečnostních prvků, jako je adaptivní tempomat a automatické nouzové brzdění, které vám pomohou udržet vaši bezpečnost.

Barvy

Renault Scenic je k dispozici v řadě zářivých barev, od jasně žluté a oranžové až po jemné šedé a černé. Je tu něco, co vyhovuje vkusu každého. Vůz je také vybaven řadou možností vnějšího stylingu, jako jsou litá kola, chromované obložení a tónovaná okna, aby byl ještě poutavější. Renault Scenic je skvělou volbou pro ty, kteří hledají stylový a moderní vůz, který vyčnívá z davu.

Výbava

Renault Scenic je k dispozici v různých konfiguracích. Standardní model je dodáván s 1,6litrovým benzinovým motorem, ale existují také dieselové a hybridní varianty. Scenic také nabízí řadu úrovní výbavy, od základního modelu Expression až po luxusní Initiale Paris. Každá výbava přidává další funkce a možnosti. Scenic je k dispozici také s řadou bezpečnostních prvků, včetně varování před opuštěním jízdního pruhu a automatického nouzového brzdění. Je to skvělé auto pro ty, kteří hledají bezpečnou a spolehlivou jízdu.

Rozměry

Renault Scenic je kompaktní MPV s délkou 4,4 metru a šířkou 1,8 metru. Zavazadlový prostor má objem 437 litrů, který lze po sklopení zadních sedadel rozšířit až na 1248 litrů. Scenic je k dispozici také v delší verzi, Grand Scenic. Tento model má délku 4,7 metru a objem zavazadlového prostoru 537 litrů, který lze po sklopení zadních sedadel rozšířit až na 1 837 litrů. Scenic je skvělou volbou pro ty, kteří hledají praktické auto s dostatkem místa pro rodinu. Je to skvělá volba pro ty, kteří chtějí spolehlivou a pohodlnou jízdu.

Konkurenti

Renault Scenic má několik konkurentů, včetně Volkswagen Touran, Ford C-Max a Citroen C4 Picasso. Každý z těchto vozů má své silné a slabé stránky. Touran je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivé a cenově dostupné auto. C-Max nabízí více prostoru a pohodlí, zatímco C4 Picasso je skvělou volbou pro ty, kteří hledají stylovou a luxusní jízdu. Všechny tyto vozy nabízejí něco jiného, ​​takže je důležité provést průzkum a porovnat je, abyste zjistili, který z nich nejlépe vyhovuje vám a vašim potřebám.

Závěry

Renault Scenic je skvělé auto pro ty, kteří hledají spolehlivou a pohodlnou jízdu. Má dostatek prostoru, různé výbava a řadu bezpečnostních prvků. Je to také skvělá volba pro ty, kteří hledají praktický a cenově dostupný vůz. Scenic je skvělá volba pro ty, kteří chtějí spolehlivou a pohodlnou jízdu. Renault Scenic je skvělé auto pro ty, kteří hledají spolehlivou a pohodlnou jízdu. Je to skvělá volba pro ty, kteří chtějí praktické a cenově dostupné auto.






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com