Ford Kuga 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Novinky automobilového průmyslu






Ford Kuga je kompaktní SUV, které nabízí plynulou jízdu, moderní design a řadu funkcí. Je to skvělá volba pro ty, kteří hledají spolehlivé a stylové auto. Kuga je k dispozici v řadě konfigurací, od základních po prémiové. Nabízí řadu možností motorů, včetně hybridní varianty a různé úrovně výbavy. Ford Kuga je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivé, stylové auto, které je zároveň cenově dostupné. Ford Kuga 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Ford Kuga má elegantní a moderní exteriér. Díky výrazným liniím a křivkám vyčnívá z davu. Jeho maska ​​chladiče je odvážná a výrazná a jeho přední a zadní světla jsou jasná a stylová. Kuga má také řadu exteriérových prvků, včetně střešních ližin, elektricky ovládaných dveří zavazadlového prostoru a panoramatického střešního okna. Dodává se také s řadou designů kol, takže si je můžete přizpůsobit svému vkusu. Kuga je k dispozici v řadě barev, včetně stříbrné, černé a modré. Můžete se také rozhodnout pro dvoubarevná schémata lakování, díky čemuž bude vaše Kuga skutečně jedinečná. Ford Kuga 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Ford Kuga je poháněn řadou motorů. Je k dispozici s výběrem zážehových nebo vznětových motorů s výkonem od 125 do 180 k. Všechny motory jsou přeplňovány turbodmychadlem pro vyšší výkon a účinnost. Kuga je také k dispozici s řadou možností převodovky, včetně manuální, automatické a dvouspojkové. Všechny verze jsou dodávány s pohonem všech kol pro extra přilnavost a stabilitu. Kuga je k dispozici také s motorem Ford EcoBoost, který nabízí nižší spotřebu paliva a nižší emise. Dodává se také s řadou asistenčních funkcí řidiče, jako je adaptivní tempomat a asistent pro jízdu v pruzích. Ford Kuga 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Ford Kuga má moderní, prostorný interiér. Má dostatek místa pro pět dospělých a sedadla jsou pohodlná a nosná. Interiér je také dobře vybaven, s řadou funkcí včetně klimatizace, informačního a zábavního systému s dotykovou obrazovkou a bezdrátové nabíjecí podložky. Kuga také přichází s řadou úložných možností, včetně velké odkládací schránky, středové konzoly a řady držáků nápojů. Prostorný je také zavazadelník s objemem až 1 660 litrů. Kuga také přichází s řadou asistenčních funkcí pro řidiče, jako je sledování mrtvého úhlu a adaptivní tempomat. Dodává se také s infotainment systémem Ford SYNC 3, který nabízí hlasové ovládání a integraci chytrého telefonu.

Cena

Ford Kuga je k dispozici v řadě úrovní výbavy s cenami od 25 000 liber. Ceny za modely s vyšší specifikací mohou dosáhnout až 40 000 GBP v závislosti na motoru a zvolených možnostech. Kuga je také k dispozici s řadou finančních možností, včetně PCP, HP a leasingových obchodů. Ty mohou pomoci rozložit náklady na vůz na delší časové období a učinit jej dostupnějším. Kuga také přichází s řadou volitelných doplňků, jako jsou litá kola, panoramatické střešní okno a tažné zařízení. Mohou pomoci personalizovat vůz a přizpůsobit jej vašim potřebám.

Bezpečnost

Ford Kuga je nabitý řadou bezpečnostních prvků, včetně airbagů, ABS a elektronického řízení stability. Dodává se také s řadou asistenčních funkcí pro řidiče, jako je asistent pro jízdu v pruzích, adaptivní tempomat a sledování mrtvého úhlu. Kuga také přichází se systémem Ford MyKey, který umožňuje majitelům nastavit rychlostní limity a limity hlasitosti zvuku pro mladší řidiče. Dodává se také s řadou bezpečnostních prvků, včetně alarmu a imobilizéru. Kuga také získala pět hvězdiček od Euro NCAP, což z ní dělá jedno z nejbezpečnějších vozidel ve své třídě. Dodává se také s tříletou zárukou Ford/60 000 mil pro klid duše.

Barvy

Ford Kuga je k dispozici v řadě barev, včetně stříbrné, černé a modré. Můžete se také rozhodnout pro dvoubarevná schémata lakování, díky čemuž bude vaše Kuga skutečně jedinečná. Dodává se také s řadou designů kol, takže si je můžete přizpůsobit svému vkusu. Kuga je také k dispozici v řadě barev speciální edice, jako je Magnetic Grey, Ruby Red a Deep Impact Blue. Tyto barvy jsou k dispozici pouze u vybraných modelů, takže se s nimi určitě zatočí. Kuga je k dispozici také s řadou volitelných sad karoserie, které mohou pomoci přizpůsobit vzhled vašeho vozu. Patří mezi ně boční prahy, spoilery a řada designů kol, takže můžete svou Kugu udělat skutečně jedinečnou.

Výbava

Ford Kuga je k dispozici v řadě konfigurací, od základních po prémiové. Nabízí řadu možností motorů, včetně hybridní varianty a různé úrovně výbavy. Kuga také nabízí řadu funkcí, včetně informačního a zábavního systému s dotykovou obrazovkou, zpětné kamery a řady asistenčních funkcí řidiče. Ford Kuga je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivé, stylové auto, které je zároveň cenově dostupné a nabízí řadu funkcí.

Rozměry

Ford Kuga je kompaktní SUV s délkou 4,5 metru a šířkou 1,8 metru. Má světlou výšku 200 mm, díky čemuž se hodí do terénu. Kuga má zavazadlový prostor o objemu 456 litrů, takže je skvělou volbou pro ty, kteří hledají praktický vůz s dostatkem úložného prostoru. Ford Kuga je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivé, stylové auto, které je zároveň cenově dostupné, praktické a nabízí řadu funkcí.

Konkurenti

Ford Kuga je kompaktní SUV, které konkuruje ostatním vozům stejné třídy, jako jsou Nissan Qashqai, Volkswagen Tiguan a Toyota RAV4. Kuga je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivé, stylové auto, protože nabízí řadu funkcí a řadu možností motorů, včetně hybridní varianty. Ford Kuga je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivé, stylové auto, které je zároveň cenově dostupné, praktické a nabízí řadu funkcí.

Závěry

Ford Kuga je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivé, stylové auto, které je zároveň cenově dostupné, praktické a nabízí řadu funkcí. Je k dispozici v řadě konfigurací, od základních po prémiové, a má řadu možností motoru, včetně hybridní varianty. Má také řadu asistenčních funkcí pro řidiče. Ford Kuga je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivé, stylové auto, které je zároveň cenově dostupné a nabízí řadu funkcí.






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com