Hyundai Santa Cruz 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti – Katalog známých aut






Hyundai Santa Cruz je zbrusu nový pickup, který přináší nový pohled na klasický design. Vyznačuje se elegantním a moderním stylem, takže je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí vozidlo, které vyčnívá z davu. Santa Cruz je vybaven řadou funkcí, díky kterým bude vaše jízda pohodlná a příjemná. Disponuje vyspělým informačním a zábavním systémem, spoustou úložného prostoru a řadou bezpečnostních prvků, které zajistí bezpečí vás i vašich cestujících. Santa Cruz je perfektní volbou pro ty, kteří hledají vozidlo, které je stylové i praktické. Hyundai Santa Cruz 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Hyundai Santa Cruz má odvážný, moderní design exteriéru se širokým postojem a svalnatými křivkami. Jeho elegantní LED světlomety a charakteristická mřížka chladiče vytvářejí výrazný vzhled, který vynikne v davu. Santa Cruz má integrovanou nákladní postel, která poskytuje až pět stop úložného prostoru navíc. Má také elektricky ovládané zadní výklopné dveře, aby bylo nakládání a vykládání snadné a pohodlné. Santa Cruz má různé vnější prvky, díky kterým je stylový i funkční. Má elektricky ovládané střešní okno, střešní ližiny a elektricky ovládané zadní výklopné dveře, díky kterým je nakládání a vykládání hračkou. Hyundai Santa Cruz 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Hyundai Santa Cruz je poháněn 2,5litrovým přeplňovaným čtyřválcovým motorem, který poskytuje výkon až 275 koní a točivý moment 310 lb-ft. Má také 8stupňovou automatickou převodovku pro plynulé řazení a skvělou spotřebu paliva. Santa Cruz má také dostupný systém pohonu všech kol pro lepší trakci a kontrolu. Systém pohonu všech kol je spárován s víceprvkovým zadním zavěšením pro hladkou a pohodlnou jízdu. Santa Cruz je také vybaven řadou pokročilých funkcí pro podporu řidiče, díky kterým je řízení bezpečné a zábavné. Má k dispozici systém sledování mrtvého úhlu, asistenta pro jízdu v jízdním pruhu a adaptivní tempomat. Hyundai Santa Cruz 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Interiér vozu Hyundai Santa Cruz je navržen tak, aby byl pohodlný i funkční. Je vybaven 8palcovým dotykovým displejem s integrací Apple CarPlay a Android Auto a také bezdrátovou nabíjecí podložkou pro váš telefon. Santa Cruz má také k dispozici dvouzónovou klimatizaci, která vám i vašim cestujícím zajistí pohodlí bez ohledu na venkovní teplotu. Má také různé odkládací přihrádky, díky kterým budete mít své věci uspořádané. Santa Cruz má řadu vnitřních prvků, díky kterým je pohodlný a pohodlný. Má dostupné panoramatické střešní okno, vyhřívaná a ventilovaná přední sedadla a dostupný head-up displej pro větší pohodlí.

Cena

Hyundai Santa Cruz má počáteční doporučenou cenu 26 000 $. Je k dispozici ve čtyřech různých úrovních výbavy, od základního modelu SE až po vrcholný model Limited. Santa Cruz má také řadu dostupných balíčků, které lze přidat k přizpůsobení vašeho vozidla. Tyto balíčky zahrnují prémiový balíček, technologický balíček a balíček Ultimate. Santa Cruz má také řadu dostupných funkcí, které lze přidat k přizpůsobení vašeho vozidla. Tyto funkce zahrnují vylepšený audio systém, elektricky ovládané střešní okno a elektricky ovládané zadní výklopné dveře.

Bezpečnost

Hyundai Santa Cruz je vybaven řadou pokročilých bezpečnostních prvků, které udrží vás i vaše cestující v bezpečí. Má k dispozici systém sledování mrtvého úhlu, asistenta pro jízdu v jízdním pruhu a adaptivní tempomat. Santa Cruz má také k dispozici zadní kameru s dynamickým vedením pro lepší viditelnost při couvání. Má také dostupný systém varování řidiče, který vás upozorní, pokud budete ospalí. Santa Cruz má také k dispozici systém automatického nouzového brzdění, který dokáže detekovat potenciální kolize a použít brzdy, aby pomohl vyhnout se nehodě nebo snížit její závažnost. Má také dostupný zadní systém upozornění na křížový provoz, který vám pomůže při couvání.

Barvy

Hyundai Santa Cruz je k dispozici v různých barvách, aby vyhovovaly vašemu stylu. Má vnější barvy, jako je Pacific Blue, Galactic Grey a Scarlet Red. Má také barvy interiéru, jako je černá a šedá. Santa Cruz má také řadu dostupných balíčků, které lze přidat k přizpůsobení vašeho vozidla. Tyto balíčky zahrnují prémiový balíček, technologický balíček a balíček Ultimate. Santa Cruz má také řadu dostupných funkcí, které lze přidat k přizpůsobení vašeho vozidla. Tyto funkce zahrnují vylepšený audio systém, elektricky ovládané střešní okno a elektricky ovládané zadní výklopné dveře.

Výbava

Santa Cruz je k dispozici ve dvou různých konfiguracích: 2,5litrový čtyřválcový motor a 2,0litrový přeplňovaný čtyřválcový motor. Oba motory nabízejí dostatek výkonu a točivého momentu, díky čemuž je Santa Cruz skvělou volbou pro ty, kteří potřebují vozidlo, které zvládne náročný terén. Santa Cruz také nabízí dva různé pohony: variantu s pohonem předních kol a pohonem všech kol. Obě hnací ústrojí nabízejí skvělou stabilitu a trakci, díky čemuž je Santa Cruz skvělou volbou pro ty, kteří potřebují vozidlo, které zvládne náročný terén. Santa Cruz také nabízí řadu funkcí, díky kterým bude vaše jízda pohodlná a zábavná. Disponuje vyspělým informačním a zábavním systémem, spoustou úložného prostoru a řadou bezpečnostních prvků, které zajistí bezpečí vás i vašich cestujících.

Rozměry

Santa Cruz je středně velký pickup, který měří 193,9 palce na délku, 74,4 palce na šířku a 72,8 palce na výšku. Má rozvor 118,3 palce a světlou výšku 7,7 palce. Santa Cruz má užitečnou nosnost 1 500 lb a tažnou kapacitu 3 500 lb. Má kapacitu palivové nádrže 19,2 galonů a odhadovanou spotřebu paliva až 25 mpg. Santa Cruz má prostorný interiér se spoustou místa pro hlavu a nohy pro cestující. Má také velkorysý nákladový prostor s maximální kapacitou nákladu 61,5 kubických stop.

Konkurenti

Santa Cruz je jedinečné vozidlo, které nemá ve své třídě žádné přímé konkurenty. Má však některé nepřímé konkurenty, jako je Honda Ridgeline a Toyota Tacoma. Ridgeline je pickup střední třídy, který je o něco větší než Santa Cruz. Má užitečnou nosnost 1 584 lb a tažnou kapacitu 5 000 lb. Má také kapacitu palivové nádrže 21,2 galonu a odhadovanou spotřebu paliva až 22 mpg. Tacoma je středně velký pickup, který je o něco menší než Santa Cruz. Má užitečnou nosnost 1 620 lb a tažnou kapacitu 6 400 lb. Má také kapacitu palivové nádrže 21,1 galonu a odhadovanou spotřebu paliva až 23 mpg.

Závěry

Hyundai Santa Cruz je stylový a praktický pick-up, který zaručeně zaujme. Disponuje vyspělým informačním a zábavním systémem, spoustou úložného prostoru a řadou bezpečnostních prvků, které zajistí bezpečí vás i vašich cestujících. Santa Cruz je k dispozici ve dvou různých konfiguracích a dvou různých hnacích ústrojích, což z něj dělá skvělou volbu pro ty, kteří potřebují vozidlo, které zvládne náročný terén. Má také prostorný interiér a velkorysý nákladový prostor, takže je skvělou volbou pro ty, kteří potřebují vozidlo, které je stylové i praktické. Santa Cruz je skvělou volbou pro ty, kteří hledají vozidlo, které vyčnívá z davu. Se svým elegantním a moderním stylem jistě zaujme a zaujme.






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com