Subaru Legacy 2024 – Exteriér, konfigurace, konkurenti







Subaru Legacy je sedan střední velikosti, který je základem řady Subaru po celá desetiletí. Nabízí jedinečnou kombinaci výkonu a hodnoty, díky které se stal oblíbenou volbou pro řidiče, kteří hledají spolehlivý a cenově dostupný vůz. Legacy je k dispozici v různých konfiguracích, včetně sportovního 2,5i, úsporného 2,5i Eco a výkonného 3,6R. Bez ohledu na to, který model si vyberete, Legacy nabízí spoustu funkcí a možností, díky kterým si jízdu užijete. Legacy také nabízí působivou řadu bezpečnostních prvků, včetně zadní kamery, sledování mrtvého úhlu a asistenta pro jízdu v pruhu, díky čemuž je jedním z nejbezpečnějších vozů na silnici. Subaru Legacy 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Subaru Legacy se vyznačuje elegantním aerodynamickým designem exteriéru. Jeho dlouhá, nízká kapota a široká mřížka chladiče vytvářejí agresivní, sportovní vzhled. Vzhled je k dispozici v různých barvách, od klasické černé po jasně modrou a červenou. Vzhled Legacy také nabízí širokou škálu prvků, od elektricky ovládaného střešního okna po vyhřívaná boční zrcátka. Vzhled také obsahuje zadní spoiler a dvojité výfuky, které dodávají jeho sportovnímu vzhledu. Vzhled Subaru Legacy je navržen tak, aby byl stylový i praktický. Je k dispozici v různých barvách, aby odpovídaly jakémukoli stylu, a jeho aerodynamický design pomáhá snižovat odpor větru a zlepšovat spotřebu paliva. Subaru Legacy 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Subaru Legacy je poháněno 2,5litrovým čtyřválcovým motorem, který produkuje 175 koní a 174 lb-ft točivého momentu. Motor je spojen s plynule měnitelnou převodovkou (CVT), která pomáhá zajistit hladký a efektivní přenos výkonu. Legacy také nabízí 3,6litrový šestiválcový motor, který produkuje 256 koní a 247 lb-ft točivého momentu. Tento motor je spojen s pětistupňovou automatickou převodovkou, která zajišťuje plynulé a citlivé řazení. Subaru Legacy také nabízí přeplňovaný čtyřválcový motor 2,0 l, který produkuje 250 koní a točivý moment 258 lb-ft. Tento motor je spojen se šestistupňovou manuální převodovkou, která zajišťuje citlivé a přesné řazení. Subaru Legacy 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Interiér Subaru Legacy je navržen tak, aby byl pohodlný i funkční. Kabina je prostorná a nabízí řadu funkcí, od elektricky ovládaného střešního okna po vyhřívaná sedadla. V interiéru najdete také různé úložné prostory pro vaše pohodlí. Interiér Legacy také obsahuje řadu prvků infotainmentu, od audiosystému se šesti reproduktory až po dotykový displej. Interiér také obsahuje řadu asistenčních prvků pro řidiče, od adaptivního tempomatu až po varování před opuštěním jízdního pruhu. Interiér Subaru Legacy je navržen tak, aby byl luxusní i praktický. Vyznačuje se pohodlným sezením pro pět cestujících a také dostatkem nákladového prostoru. Interiér také obsahuje různé prémiové materiály, od kůže po dřevěné obložení.

Cena

Subaru Legacy je k dispozici v různých úrovních výbavy s cenami od 22 245 do 33 595 USD. Základní model je dodáván s 2,5l čtyřválcovým motorem a bezestupňovou převodovkou (CVT). Vyšší stupně výbavy jsou vybaveny šestiválcovým motorem 3,6 l a pětistupňovou automatickou převodovkou. Tyto vyšší úrovně výbavy také obsahují řadu funkcí, od elektricky ovládaného střešního okna po vyhřívaná sedadla. Vyšší úrovně výbavy také obsahují řadu prémiových funkcí, od audiosystému s deseti reproduktory až po dotykový displej. Vyšší úrovně výbavy také obsahují řadu asistenčních prvků pro řidiče, od adaptivního tempomatu až po varování před opuštěním jízdního pruhu.

Bezpečnost

Subaru Legacy je vybaveno řadou bezpečnostních prvků, od zpětné kamery po systém sledování mrtvého úhlu. Legacy také disponuje řadou prvků aktivní bezpečnosti, od adaptivního tempomatu až po varování před opuštěním jízdního pruhu. Legacy také disponuje řadou prvků pasivní bezpečnosti, od zesílené konstrukce karoserie až po různé airbagy. Legacy také nabízí řadu asistenčních funkcí pro řidiče, od zpětné kamery po systém sledování mrtvého úhlu. Subaru Legacy je také vybaveno řadou pokročilých bezpečnostních prvků, od systému varování před příčnou dopravou vzadu až po systém varování před čelní srážkou. Legacy také disponuje řadou asistenčních funkcí pro řidiče, od asistenčního systému pro jízdu v jízdním pruhu až po systém varování před únavou řidiče.

Barvy

Subaru Legacy je k dispozici v různých barvách, od klasické černé po jasně modrou a červenou. Vzhled je také k dispozici v různých dvoubarevných kombinacích barev, od černé a stříbrné po modrou a bílou. Interiér Subaru Legacy je také k dispozici v různých barvách, od klasické černé po jasně červenou a modrou. Interiér také obsahuje různé prémiové materiály, od kůže po dřevěné obložení. Subaru Legacy je k dispozici také v různých barvách speciální edice, od klasické černé po jasně žlutou a zelenou. Tyto speciální barvy edice jsou k dispozici u vybraných úrovní výbavy a vyznačují se jedinečnými akcenty exteriéru a interiéru.

Výbava

Legacy je k dispozici v různých konfiguracích, včetně sportovního 2,5i, úsporného 2,5i Eco a výkonného 3,6R. Bez ohledu na to, který model si vyberete, Legacy nabízí spoustu funkcí a možností, díky kterým si jízdu užijete. Legacy také nabízí řadu možností interiéru a exteriéru, včetně vyhřívaných sedadel, střešního okna a elektricky výklopného/posuvného střešního okna. Můžete si také vybrat z různých velikostí a barev kol, abyste si své Legacy přizpůsobili svému jedinečnému stylu. Legacy je také k dispozici s řadou pokročilých bezpečnostních prvků, včetně zadní kamery, sledování mrtvého úhlu a asistenta pro jízdu v jízdním pruhu, což z něj dělá jedno z nejbezpečnějších vozů na silnici.

Rozměry

Legacy je sedan střední velikosti s rozvorem 108,3 palce, šířkou 72,4 palce a délkou 188,8 palce. Má pohotovostní hmotnost 3 637 liber a objem palivové nádrže 16,9 galonu. Legacy je poháněno 2,5litrovým čtyřválcovým motorem, který produkuje 175 koní a 174 lb-ft točivého momentu. K dispozici je buď s 6stupňovou manuální nebo bezestupňovou převodovkou (CVT). Legacy je také k dispozici s řadou pokročilých bezpečnostních prvků, včetně zadní kamery, sledování mrtvého úhlu a asistenta pro jízdu v jízdním pruhu, což z něj dělá jedno z nejbezpečnějších vozů na silnici.

Konkurenti

Subaru Legacy je sedan střední velikosti, který soutěží v přeplněném poli konkurentů, včetně Honda Accord, Toyota Camry, Mazda6 a Nissan Altima. Legacy vyniká od konkurence svou jedinečnou kombinací výkonu, hodnoty a bezpečnosti. Legacy nabízí řadu funkcí a možností, včetně vyhřívaných sedadel, střešního okna a elektricky výklopného/posuvného střešního okna. Je také k dispozici s různými velikostmi a barvami kol, abyste si své Legacy přizpůsobili svému jedinečnému stylu. Legacy také nabízí působivou řadu bezpečnostních prvků, včetně zadní kamery, sledování mrtvého úhlu a asistenta pro jízdu v pruhu, díky čemuž je jedním z nejbezpečnějších vozů na silnici.

Závěry

Subaru Legacy je sedan střední velikosti, který nabízí jedinečnou kombinaci výkonu, hodnoty a bezpečnosti. Je k dispozici v různých konfiguracích, včetně sportovního 2,5i, úsporného 2,5i Eco a výkonného 3,6R. Legacy nabízí řadu funkcí a možností, včetně vyhřívaných sedadel, střešního okna a elektricky výklopného/posuvného střešního okna. Je také k dispozici s různými velikostmi a barvami kol, abyste si své Legacy přizpůsobili svému vlastnímu jedinečnému stylu. Legacy také nabízí působivou řadu bezpečnostních prvků, díky čemuž je jedním z nejbezpečnějších vozů na silnici. Díky kombinaci výkonu, hodnoty a bezpečnosti je Subaru Legacy vynikající volbou pro řidiče, kteří hledají spolehlivý a cenově dostupný vůz.








Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com