Cupra UrbanRebel 2024 – Exteriér, konfigurace, konkurenti







Cupra UrbanRebel je elegantní, stylové a výkonné elektrické vozidlo. Je to perfektní volba pro ekologickou jízdu ve městě. UrbanRebel se může pochlubit jedinečným designem s křivkami a úhly, díky kterým vyčnívá z davu. Jeho výkon je bezkonkurenční, s dojezdem až 300 mil na jedno nabití. UrbanRebel je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí udělat prohlášení a pohybovat se stylově. Cupra UrbanRebel 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Cupra UrbanRebel se vyznačuje odvážným, sportovním exteriérem. Díky svému jedinečnému tvaru a konturám vyčnívá z davu. Elegantní linie a nízko posazený postoj mu dodávají agresivní vzhled. Je k dispozici v řadě výrazných barev, od klasické černé po zářivě modrou a červenou. Ikonické logo Cupra mu dodává sportovní přitažlivost a dělá z něj hlavu na silnici. UrbanRebel je vybaven 19palcovými koly z lehké slitiny, která mu dodávají suverénní vzhled. Dodává se také s panoramatickým střešním oknem, které přispívá k jeho stylovému vzhledu a dojmu. Cupra UrbanRebel 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Cupra UrbanRebel pohání 2,0litrový přeplňovaný čtyřválcový motor. Poskytuje výkon 300 koní a točivý moment 295 lb-ft, což mu dává dostatek výkonu pro každou situaci. Motor je spojen se sedmistupňovou dvouspojkovou automatickou převodovkou, která zajišťuje plynulé a citlivé řazení. Je také vybaven pohonem všech kol pro lepší přilnavost a stabilitu. UrbanRebel je schopen zrychlit z 0-60 mph za pouhých 5,2 sekundy, což z něj dělá jedno z nejrychlejších vozů ve své třídě. Nabízí také dohromady až 28 mpg, díky čemuž je také úsporný. Cupra UrbanRebel 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Interiér Cupra UrbanRebel je navržen pro pohodlí a komfort. Sedadla jsou čalouněná kůží pro luxusní pocit, zatímco palubní deska je intuitivní a snadno se ovládá. UrbanRebel přichází s 9palcovým dotykovým informačním systémem, který poskytuje přístup k řadě aplikací a funkcí. Má také kompatibilitu s Apple CarPlay a Android Auto. Interiér také nabízí ambientní osvětlení, podložku pro bezdrátové nabíjení a zvukový systém s 12 reproduktory. Je to pohodlné a příjemné místo k pobytu bez ohledu na cestu.

Cena

Cupra UrbanRebel má vyvolávací cenu 35 000 $. To je za konkurenceschopnou cenu na auto jeho kalibru a investice se vyplatí. UrbanRebel je k dispozici s řadou volitelných doplňků, jako je panoramatické střešní okno a zvukový systém s 12 reproduktory. Ty mohou zvýšit náklady, ale za přidané funkce to stojí. UrbanRebel také přichází s tříletou zárukou/36 000 mil, což kupujícímu poskytuje klid. Je to auto za skvělou cenu a u řidičů se určitě stane hitem.

Bezpečnost

Cupra UrbanRebel je vybavena řadou bezpečnostních prvků. Patří mezi ně airbagy, kontrola stability a zadní kamera, díky nimž má řidič klid. UrbanRebel má také varování před opuštěním jízdního pruhu a automatické nouzové brzdění, které pomáhá předcházet nehodám. Byl testován na odolnost proti nárazu a získal nejvyšší hodnocení bezpečnosti. UrbanRebel má také volitelný paket Driver Assistance Package, který přidává adaptivní tempomat a sledování mrtvého úhlu. Je to bezpečné a spolehlivé auto, ideální pro každého řidiče.

Barvy

Cupra UrbanRebel je k dispozici v řadě barev, od klasické černé po zářivě modrou a červenou. Má také jedinečnou dvoubarevnou variantu, která řidičům umožňuje přizpůsobit vzhled svého vozu. UrbanRebel má také řadu matných a metalických povrchů, které mu dodávají jedinečný a stylový vzhled. Barvy jsou navrženy tak, aby přitahovaly pozornost, takže vyčnívaly z davu. UrbanRebel se jistě otočí všude tam, kde to jde. Je to auto, které je navrženo tak, aby si ho člověk všiml, a jeho škála barev z něj dělá na silnici opravdovou hlavu.

Výbava

UrbanRebel je k dispozici ve dvou konfiguracích: Standard a Performance. Standardní model je vybaven jedním motorem a dojezdem až 300 mil na jedno nabití. Model Performance se vyznačuje nastavením se dvěma motory a dojezdem až 400 mil na jedno nabití. Nabízí také vyšší výkon a rychlejší akceleraci. Oba modely přicházejí s řadou funkcí, včetně adaptivního tempomatu, asistenta pro jízdu v pruzích a automatického nouzového brzdění.

Rozměry

UrbanRebel je kompaktní vozidlo s délkou něco málo přes 14 stop a šířkou 5 stop. Má výšku 5,5 stopy a rozvor 8,2 stopy. Vozidlo má pohotovostní hmotnost 3 500 liber a maximální užitečné zatížení 1 500 liber. Má také tažnou kapacitu až 5000 liber. UrbanRebel má světlou výšku 6,7 palce, takže je vhodný pro jízdu v terénu.

Konkurenti

UrbanRebel má několik konkurentů, včetně Tesla Model 3, Nissan Leaf a Hyundai Kona Electric. Model 3 je nejoblíbenějším elektromobilem na světě a nabízí dojezd až 310 mil na jedno nabití. Leaf má dojezd až 226 mil, zatímco Kona Electric má dojezd až 258 mil. UrbanRebel nabízí delší dojezd a více funkcí než jeho konkurenti, takže je skvělou volbou pro ty, kteří hledají elektrické vozidlo.

Závěry

Cupra UrbanRebel je působivé elektrické vozidlo, které nabízí jedinečný design, skvělý výkon a dlouhý dojezd. Je to perfektní volba pro ekologickou jízdu ve městě. UrbanRebel nabízí dojezd až 300 mil na jedno nabití a má řadu funkcí, díky kterým vyčnívá z davu. Má také tažnou kapacitu až 5 000 liber, takže je vhodný pro jízdu v terénu. UrbanRebel je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí udělat prohlášení a pohybovat se stylově.








Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com