Buick Envision 2024 – Exteriér, konfigurace, konkurenti







Buick Envision je luxusní crossover SUV střední velikosti. Nabízí plynulou a pohodlnou jízdu, spoustu nákladového prostoru a řadu funkcí. Má elegantní, moderní design s řadou barevných variant exteriéru a interiéru, ze kterých si můžete vybrat. Nabízí také působivou řadu bezpečnostních prvků. Envision je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní jízdu, aniž by museli vydělat peníze. Buick Envision 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Buick Envision je elegantní a stylové SUV s výraznou mřížkou chladiče a chromovanými akcenty. Jeho tvarované linie karoserie jsou moderní a atraktivní, zatímco jeho 19palcová kola dodávají sportovní nádech. Díky předním a zadním světlometům s LED diodami vypadá ještě luxusněji. Envision má odvážný postoj a je k dispozici v sedmi různých barvách. Jeho panoramatické střešní okno dodává extra nádech luxusu a otevírá kabinu přirozenému světlu. Dodává se také s elektricky ovládanými zadními dveřmi hands-free, které usnadňují přístup do nákladového prostoru. Envision má chromovaný střešní nosič, který mu dodává robustnější vzhled. Dodává se také s elektricky ovládaným střešním oknem a dostupným elektrickým slunečníkem, takže je ideální pro dlouhé cesty. Buick Envision 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Buick Envision je elegantní a stylové SUV s výraznou mřížkou chladiče a chromovanými akcenty. Jeho tvarované linie karoserie jsou moderní a atraktivní, zatímco jeho 19palcová kola dodávají sportovní nádech. Díky předním a zadním světlometům s LED diodami vypadá ještě luxusněji. Envision má odvážný postoj a je k dispozici v sedmi různých barvách. Jeho panoramatické střešní okno dodává extra nádech luxusu a otevírá kabinu přirozenému světlu. Dodává se také s elektricky ovládanými zadními dveřmi hands-free, které usnadňují přístup do nákladového prostoru. Envision má chromovaný střešní nosič, který mu dodává robustnější vzhled. Dodává se také s elektricky ovládaným střešním oknem a dostupným elektrickým slunečníkem, takže je ideální pro dlouhé cesty. Buick Envision 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Buick Envision je luxusní SUV s prostorným a pohodlným interiérem. Jeho kabina je vyplněna prémiovými materiály, včetně koženého čalounění a dřevěného obložení. Přední sedadla jsou vyhřívaná a ventilovaná, zatímco zadní sedadla jsou vyhřívaná. Envision je vybaven nejnovější technologií, včetně 8palcového dotykového informačního a zábavního systému s Apple CarPlay a Android Auto. Dodává se také s 4G LTE Wi-Fi hotspotem, který vám umožní zůstat ve spojení na cestách. Envision přichází s působivou řadou bezpečnostních prvků, včetně adaptivního tempomatu, asistenta pro udržení v jízdním pruhu a automatického nouzového brzdění. Má také dostupný head-up displej, který vám poskytne všechny potřebné informace, aniž byste spustili oči ze silnice.

Cena

Buick Envision má počáteční cenu 32 995 $, což je o něco vyšší než u jeho konkurentů. Nejvyšší výbavou je Avenir, který začíná na 45 495 dolarech. Hybridní verze začíná na 35 995 USD a dosahuje až 49 495 USD. Envision je k dispozici s řadou balíčků, včetně balíčku Driver Confidence II, který přidává sadu funkcí pro podporu řidiče. K dispozici je také s paketem Comfort and Convenience, který přidává vyhřívaná a ventilovaná přední sedadla. Envision je k dispozici s řadou možností, včetně panoramatického střešního okna, elektricky ovládaných zadních výklopných dveří a elektricky ovládaných zadních výklopných dveří. Dodává se také s elektricky ovládaným střešním oknem a dostupným elektrickým slunečníkem.

Bezpečnost

Buick Envision je vybaven sadou pokročilých bezpečnostních funkcí, včetně adaptivního tempomatu, asistenta pro udržení v jízdním pruhu a automatického nouzového brzdění. Má také dostupný head-up displej, který vám poskytne všechny potřebné informace, aniž byste spustili oči ze silnice. Envision má pětihvězdičkové hodnocení bezpečnosti od National Highway Traffic Safety Administration. Dodává se také s řadou asistenčních funkcí pro řidiče, včetně sledování mrtvého úhlu, varování před příčným provozem vzadu a zadních parkovacích senzorů. Envision je vybaven zadní kamerou a dostupným 360stupňovým kamerovým systémem. Má také dostupný balíček Driver Confidence II, který přidává sadu funkcí pro podporu řidiče, které vám pomohou zůstat na silnici v bezpečí.

Barvy

Buick Envision je k dispozici v sedmi různých barvách, včetně bílé Summit, Ebony Twilight Metallic a Red Quartz Tintcoat. Dodává se také se dvěma dvoubarevnými kombinacemi barev, včetně Ebony Twilight Metallic/Summit White a Red Quartz Tintcoat/Summit White. Envision je k dispozici s řadou barevných kombinací interiéru, včetně Jet Black, Cocoa/Light Neutral a Ebony/Dark Galvanized. Dodává se také s různými možnostmi obložení ze dřeva a hliníku, což vám dává možnost přizpůsobit vzhled vašeho SUV. Envision je k dispozici s řadou exteriérových akcentů, včetně chromových akcentů, černých akcentů a chromovaného střešního nosiče. Dodává se také s elektricky ovládanou měsíční střechou a dostupnou elektrickou sluneční clonou, takže je ideální pro dlouhé cesty.

Výbava

Buick Envision se dodává ve dvou úrovních výbavy: základní Preferred a vyšší Essence. Oba jsou vybaveny 2,0litrovým přeplňovaným čtyřválcovým motorem a 9stupňovou automatickou převodovkou. Výbava Preferred nabízí řadu funkcí, jako jsou elektricky ovládané zadní dveře, elektricky ovládané střešní okno a vyhřívaná přední sedadla. Essence přidává další funkce, jako jsou hands-free elektricky ovládané zadní výklopné dveře, panoramatické střešní okno a vyhřívaný volant. Obě výbavy nabízejí působivou řadu technologických funkcí, včetně Apple CarPlay, Android Auto a 4G LTE Wi-Fi hotspot.

Rozměry

Buick Envision je SUV střední velikosti s délkou 187,4 palce a rozvorem 112,7 palce. Má šířku 73,5 palce a výšku 65,3 palce. Envision má při sklopených zadních sedadlech velkorysou nákladovou kapacitu 63,9 kubických stop. Nabízí také pohodlnou kapacitu pro pět cestujících. Envision má pohotovostní hmotnost 3 814 liber a tažnou kapacitu 3 500 liber, pokud je správně vybaven.

Konkurenti

Buick Envision je luxusní crossover SUV střední velikosti, který soutěží ve stejném segmentu jako Acura RDX, Lexus NX a Lincoln MKC. Envision nabízí skvělou hodnotu s řadou funkcí a pohodlnou jízdou. Nabízí také různé možnosti motorů, včetně 2,0 l přeplňovaného 4válce a 2,5 l 4válce. Envision také nabízí řadu technologických funkcí, jako je Apple CarPlay, Android Auto a 4G LTE Wi-Fi hotspot.

Závěry

Buick Envision je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní jízdu, aniž by museli vydělat peníze. Nabízí plynulou a pohodlnou jízdu, spoustu nákladového prostoru a řadu funkcí. Má elegantní, moderní design s řadou barevných variant exteriéru a interiéru, ze kterých si můžete vybrat. Nabízí také působivou řadu bezpečnostních prvků. Envision je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní jízdu, aniž by museli vydělat peníze.








Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com