Mercedes SLC-Class 2024 – Vzhled, výbava, konkurenti






Mercedes třídy SLC je luxusní sportovní vůz, který se svým výkonným motorem a elegantním designem nabízí dynamický zážitek z jízdy. Třída SLC je k dispozici v řadě konfigurací, od sportovního SLC 300 po luxusní AMG SLC 43. Rozměry vozu jsou působivé, s délkou 4 567 mm a šířkou 1 820 mm. Mercedes SLC-Class 2024 – všechny vlastnosti tohoto vozu v našem článku.

Vzhled

Mercedes třídy SLC je elegantní, moderní vůz s odvážným, sportovním exteriérem. Jeho maska ​​chladiče je široká a výrazná s ikonickým logem Mercedesu s třícípou hvězdou. Světlomety jsou štíhlé a šikmé a celková karoserie je aerodynamická a nízko nad zemí. Je to stylová jízda, která otočí hlavu. Třída SLC je k dispozici v 10 různých barvách exteriéru, od klasické stříbrné po zářivě modré a červené. Má také různé možnosti kol, od 17palcových slitinových až po 19palcová kola AMG. Svou třídu SLC si můžete přizpůsobit tak, aby byla skutečně jedinečná. Vzhled Mercedesu třídy SLC je dokonalým spojením stylu a sportu. Je to perfektní auto pro ty, kteří hledají luxusní jízdu se sportovním nádechem. Mercedes SLC-Class 2024 – všechny informace o tomto voze zde!

Motor

Mercedes třídy SLC je poháněn 2,0litrovým přeplňovaným čtyřválcovým motorem, který produkuje 241 koní a točivý moment 273 lb-ft. Je to výkonný motor, který je schopen dosáhnout rychlosti až 155 mph. Motor je spárován s 9stupňovou automatickou převodovkou, která pomáhá třídě SLC dosáhnout spotřeby paliva 22 mpg ve městě a 30 mpg na dálnici. Třída SLC nabízí také sportovnější variantu motoru, AMG SLC43. Tento motor je 3,0l V6 biturbo, který produkuje 362 koňských sil a 384 lb-ft točivého momentu. Dokáže dosáhnout rychlosti až 155 mph a má spotřebu paliva 20 mpg ve městě a 28 mpg na dálnici. Motor Mercedesu třídy SLC je výkonný a účinný, což z něj dělá perfektní vůz pro ty, kteří si chtějí užít sportovní jízdu bez obětování spotřeby paliva. Mercedes SLC-Class 2024 – níže najdete všechny konkurenty tohoto modelu auta.

Interiér

Interiér Mercedesu třídy SLC je luxusní a pohodlný. Sedadla jsou čalouněna kvalitní kůží a kabina je prostorná a dobře vybavená. Na palubní desce je velká obrazovka infotainmentu a volant je potažen kůží. Interiér také nabízí řadu moderních technických prvků, včetně audiosystému s 10 reproduktory a připojení Bluetooth. Třída SLC také nabízí různé barevné možnosti interiéru, od klasické černé až po zářivé červené a modré. Interiér lze také přizpůsobit různými možnostmi obložení a dřeva, což vám dává svobodu, aby byla vaše třída SLC skutečně jedinečná. Interiér Mercedesu třídy SLC je dokonalou kombinací luxusu a pohodlí. Je to perfektní vůz pro ty, kteří si chtějí užít luxusní jízdu bez obětování stylu.

Cena

Mercedes třídy SLC je luxusní vůz a přichází s vysokou cenou. Základní model začíná na 50 000 dolarech a AMG SLC43 na 70 000 dolarech. Oba modely jsou dodávány s řadou volitelných balíčků a funkcí, které mohou výrazně zvýšit cenu. Třída SLC také přichází s řadou možností financování, které vám mohou pomoci rozložit náklady na vozidlo. Můžete také najít různé leasingové smlouvy, které vám mohou pomoci dostat se do třídy SLC za nižší měsíční splátku. Mercedes třídy SLC je luxusní vůz s vysokou cenou. Ale s různými možnostmi financování a leasingovými smlouvami můžete najít způsob, jak třídu SLC přizpůsobit vašemu rozpočtu.

Bezpečnost

Mercedes třídy SLC je bezpečné vozidlo a přichází s řadou bezpečnostních prvků. Disponuje pokročilým systémem airbagů, který zahrnuje boční airbagy a kolenní airbag řidiče. Má také zadní kameru, která vám pomůže vidět za sebe při couvání. Třída SLC má také řadu prvků aktivní bezpečnosti, jako je asistent pro jízdu v jízdním pruhu a sledování mrtvého úhlu. Třída SLC má také řadu prvků pasivní bezpečnosti, jako je zesílený ocelový rám a tuhá struktura karoserie. Tyto funkce pomáhají chránit cestující v případě nehody. Třída SLC má také řadu pokročilých asistenčních systémů pro řidiče, jako je adaptivní tempomat a automatické nouzové brzdění. Mercedes třídy SLC je bezpečné vozidlo a přichází s řadou bezpečnostních prvků, které vám i vašim cestujícím pomohou ochránit vás.

Barvy

Mercedes třídy SLC je k dispozici v 10 různých barvách exteriéru, od klasické stříbrné po zářivě modré a červené. Interiér lze také přizpůsobit pomocí různých možností obložení a dřeva, což vám dává svobodu, aby byla vaše třída SLC skutečně jedinečná. Třída SLC také nabízí různé barevné možnosti interiéru, od klasické černé až po zářivé červené a modré. Vzhled si také můžete přizpůsobit různými možnostmi kol, od 17palcových slitinových kol po 19palcová kola AMG. Mercedes třídy SLC je k dispozici v různých barvách uvnitř i venku. Díky široké škále možností si můžete svou třídu SLC přizpůsobit tak, aby byla skutečně jedinečná.

Výbava

Třída SLC je k dispozici v řadě konfigurací, od sportovního SLC 300 po luxusní AMG SLC 43. SLC 300 je poháněno 2,0litrovým přeplňovaným motorem, zatímco AMG SLC 43 je vybaveno 3,0litrovým V6 biturbo motorem. . Oba modely jsou vybaveny převodovkou 9G-TRONIC a systémem pohonu zadních kol.

Rozměry

Třída SLC má délku 4 567 mm, šířku 1 820 mm a výšku 1 310 mm. Má rozvor 2 645 mm a světlou výšku 122 mm. Vůz má pohotovostní hmotnost 1 520 kg a objem zavazadlového prostoru 335 litrů.

Konkurenti

Třída SLC má řadu konkurentů, včetně BMW Z4, Porsche 718 Boxster a Audi TT. Každý vůz nabízí jiný zážitek z jízdy, ale třída SLC vyniká kombinací luxusu a výkonu. Třída SLC je také cenově dostupnější než její konkurenti, takže je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní sportovní vůz.

Závěry

Mercedes třídy SLC je vynikající volbou pro ty, kteří hledají luxusní sportovní vůz s dynamickým zážitkem z jízdy. Nabízí řadu konfigurací, působivé rozměry a je cenově dostupnější než jeho konkurenti. Třída SLC se jistě stane hitem mezi nadšenci luxusních vozů.

 

 

 

 





Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com, auta.cz, garaz.cz, autojournal.cz, whatcar.com