Sídlo Rickyho Bobbyho „Talladega Nights“ nyní patří Kevinu Harvickovi






Pilot NASCAR Kevin Harvick odešel ze závodění na plný úvazek na začátku tohoto měsíce a ukončil senzační kariéru s 60 vítězstvími, včetně Daytona 500, Coca-Cola 600 a 2014 Cup Series Championship. Harvick odchází ze závodění s kariérou, o které si většina řidičů může nechat jen zdát. A přesto až teď se Harvick může ráno probudit a chcát dokonalost, protože nyní žije v domě Rickyho Bobbyho.

Harvick nedávno koupil sídlo u jezera v Severní Karolíně používané v Talladega Nights: Balada o Rickym Bobbymza 6,75 milionu dolarů. Když vezmeme v úvahu samotný dům – 12 000 čtverečních stop, šest ložnic, devět koupelen, bazén a jeho polohu u jezera Norman – a jeho slavný filmový spoj, myslím, že Harvick dostal dobrý obchod. Navíc schopnost říci milost milému Pánu Ježíškovi před stejným krbem jako Ricky Bobby je k nezaplacení. I když rád vzpomínám na svého Ježíše, který zpívá hlavní vokály pro Lynarda Skynarda.

Je ironií, že jídelna u krbu je v podstatě jedinou částí domu, která je věrná filmu. Předchozí majitelé, Dan a Judith Mooreovi, zrekonstruovali celý dům, ale místnost s krbem ponechali stejnou. Moore řekl Charlotte Observer že „99 % se změnilo“, když byl dům poprvé uveden na prodej za 9,9 milionu dolarů.Takže Harvick o pár milionů dolarů ubral z původní požadované ceny.

Když Mooreovi v roce 2018 poprvé koupili dům za 4 miliony dolarů, nevěděli, že byl použit ve filmu. Teprve po nastěhování se dozvěděli o jeho slávě a stali se fanoušky. Harvick byl však pravděpodobně fanouškem filmu před zakoupením sídla, protože NASCAR byl neuvěřitelně vnímavý od jeho vydání v roce 2006. Dejte to NASCAR za to, že máte dobrý smysl pro humor o tom, že vás Will Ferrel a John C. Reilly hravě osočují.

Nejsem si jistý, jestli má Harvick nějaké plány na renovace nebo úpravy domu. Nicméně doufám, že si nechá všechny zbývající portréty Moorů na zdi a nahradí pouze jejich hlavy hlavami své vlastní rodiny. Také se bude muset naučit používat vířivku s mnoha tlačítky a ujistit se, že v domě stále nestraší. Jakmile to však udělá, může své rodině připravit všechny opravdu, opravdu tenké palačinky, které chtějí (nemůže jim říkat palačinky, protože tyhle barvy nejdou), a užít si dům, kde jeden z Christophera Nolana byly natočeny oblíbené komedie.

 






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: caranddriver.com