Los Chevroleteros Show: Mexická Premier Automotive Event






Čtvrtý rok, více než 800 vozidel z celého Mexika

Mexiko bylo vždy destinací známou pro svou bohatou kulturu a krásné památky, ale v létě na Isla San Marcos v Aguascalientes přináší Los Chevroleteros to nejlepší v republice.

Každým rokem je to lepší a lepší. Toto čtvrté vydání jejich show přineslo více než 800 vozidel ze Zacatecas, San Luis Potosí, Durango, Mexico City, Cabo San Lucas, Querétaro, Nuevo León, Chihuahua a dokonce i Texas, Arizona a Kalifornie, které se všechny zúčastnily. Více než 8 000 lidí zabalilo akci na dva dny, užívali si některé z nejlepších staveb v Mexiku a poflakovali se a užívali si chladnou atmosféru, kterou show mohla nabídnout.

Široké spektrum jízd – od restomodů a jednoduchých dropů až po kompletní „bagy a výměny motorů – mělo pro každého něco, co si mohl užít. Je jiné vidět takový americký vliv přizpůsobení tolika klasikám a modelům s mexickým nádechem. Stavitelé přinášejí svou kvalitní práci a vynalézavost, aby tyto projekty realizovali bez stejných nástrojů, jaké mají stavitelé na severu.

Od krásné krajiny a kultury kolem akce až po jízdy, které se ukázaly a ukázaly, je to show, která nikdy nechybí a každým rokem se zlepšuje.







Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Karel Mašek
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: cktruckmag.com